Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Injera @ 2008 05 12, 22:54)
http://www.supermama...p...&phid=14964

nauja foto mastau.gif turbūt viena iš tų kur "be ryšio"  blush2.gif  asmeniškai man jei ką  cool.gif

Sauskelnių reklama... smile.gif
Na, šiaip ir man pusėje nuotraukų nėra patarimo, arba jis labai menkas, bet nors rinktis yra iš ko, jei labai griežtai žiūrėtų, tai konkurso gale rinktumėmės iš penkių nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Injera @ 2008 05 12, 22:54)
http://www.supermama...p...&phid=14964

nauja foto mastau.gif turbūt viena iš tų kur "be ryšio"  blush2.gif  asmeniškai man jei ką  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš sakiau irgi taip fotkinsiu, jei Jokūbui kas gimus sauskelnių pridovanot drįs. ale visus buvau perspėjus, kad tokių dovanų nenorim, tai ir foto tokios neturim biggrin.gif
Atsakyti
kazko as cia nesuprantu..... tiek daug kritikos ir nepasitenkinimu!!! Konkursas yra labai labai saunus, o tema labai naudinga ir praktiska! tebunie ne visos nuotraukos idealios ar patarimas idealus, bet minciu tikrai neblogu yra! Labai dziaugiuosi siuo konkursu!
Atsakyti
Na, tai kurios ten nuotraukos dėmesio nesulaukė? smile.gif
Gal šios:
user posted image
Man idėja visai nieko thumbup.gif , tik jau lelka didelė, bet kol gulėjo tik, nesivartė, tai būčiau šią idėja gal pritaikius, nes kabinom balionėlius ryškius prie šviestuvo. Kiek žinau, tokiems mažulyčiams, labai gerai žiūrėt į geometrines figūras, ypač raudonos, baltos juodos spalvos derinius, pirmasis kūdikio lavinimas... biggrin.gif
Na, gal dar šitos nesulaukė jokių komentarų, bet gal todėl, kad kartojasi arba labai panašios, bliūdų, vonelių (kokios trys), dėžių (stumiama dėžė, močiutės siūbuojama dėžė, kartoninė dėžė) serija, paskui lovyčių su žaisliukais serija, paskui šakotis ir obuolys - improvizuoti tortai, karučių serija (nors ši aptarta). Tai, va, kadangi idėjos lyg dvejinasi, tai gal dėl to komentarų ir nesulaukia?
Ai ir dar "kepurė nuo saulės" - lapas, šauni idėja, mes vaikystėje taip irgi darydavom biggrin.gif .
user posted image
Spalvos surūšiuotos indelyje - gal ši idėja neaptarta. Aš asmeniškai tiek daug pieštukų, flomasterių nepirkčiau, nes kuo jų mažiau, tuo tvarka didesnė ir nereikės tais indeliais apsikraut. Apskritai kuo namie mažiau plastmasės, tuo man geriau. Tiesiog pigiai atrodo. Idėja gal nieko, ale vieną indelį pakelt valant dulkes man paprasčiau būtų, nei visų spalvų indelius dėlioti. Bet nuotrauka į temą smile.gif
user posted image
Ai, dar liko nemažai neaptartų - vaikutis lovoje su veidrodėliu... Kilimėlis piešti ir neištepti grindų... Smailo kampo užvyniojimas lipnia juosta...
Atsakyti
mes pastebim tai, ka norim pastebet wink.gif kodel nieks nepastebi,jog daug nuotrauku yra ir giriamos? g.gif tongue.gif
o tos foto,man regis,jau buvo aptartos,Balte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 13 gegužės 2008 - 11:26
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 13, 11:25)
mes pastebim tai, ka norim pastebet wink.gif kodel nieks nepastebi,jog daug nuotrauku yra ir giriamos? g.gif  tongue.gif
o tos foto,man regis,jau buvo aptartos,Balte  mirksiukas.gif

Gali būti, taip "ščirai" ir neseku ax.gif
Atsakyti
čia MIkienė tau
user posted image

oo čia Rustė tau (vakar juk žadejau )

user posted image

ir jau pasižadu paskutinis off topikas panašaus turinio , nepik labai blush2.gif biggrin.gif
tuoi į temą ką nors irgi parašysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
nu čia ištikruju man menkokas patarimas ir nepasakyčiau kad labai praktiškas , nu žodžių man netiktu nes mano vaikas yra neprileidžiamas prie kompo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 13 gegužės 2008 - 12:53
QUOTE(Lera @ 2008 05 13, 13:56)
čia MIkienė tau
user posted image

oo čia Rustė tau (vakar juk žadejau )

user posted image

ir jau pasižadu paskutinis off topikas panašaus turinio , nepik labai  blush2.gif  biggrin.gif
tuoi į temą ką nors irgi parašysiu  lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
nu čia ištikruju man menkokas patarimas ir nepasakyčiau kad labai praktiškas , nu žodžių man netiktu nes mano vaikas yra neprileidžiamas prie kompo  rolleyes.gif

ačiū Lera, skaniai atrodo... essen.gif
aš dvyniam irgi neleidžiu prie PC, bet kartais pažaisti duodu, man irgi netiktų toks patarimas, bet gi yra kitų mamyčių, kuriom , kartais labai reikia vaiką užimti, ir būna gelbsti tik TV arba kompiuteris...
Atsakyti
O čia tau Lerauser posted image.
Skanaus birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 13, 12:58)
ačiū Lera, skaniai atrodo... essen.gif
aš dvyniam irgi neleidžiu prie PC, bet kartais pažaisti duodu, man irgi netiktų toks patarimas, bet gi yra kitų mamyčių, kuriom , kartais labai reikia vaiką užimti, ir būna gelbsti tik TV arba kompiuteris...

kai reikia isnesti siuksles, susodinu juos paziureti kokius teletabius, tada tikrai zinau,kad per ta laika,kol manes nebus, nepridarys ko nors, arba,kaip jau yra padare, uzsirakins is vidaus doh.gif bet siaip ar taip,cia tik ekstra atvejams geras patarimas. (na,dar pvz jei noriu issimaudyt arba kol tvarkau namus,kad ko nors nepridarytu)Man geresnis patarimas butu kuo uzimti,kad kompas liktu desimtoj vietoj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 13 gegužės 2008 - 13:01
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 13, 14:00)
kai reikia isnesti siuksles, susodinu juos paziureti kokius teletabius, tada tikrai zinau,kad per ta laika,kol manes nebus, nepridarys ko nors, arba,kaip jau yra padare, uzsirakins is vidaus  doh.gif  bet siaip ar taip,cia tik ekstra atvejams geras patarimas. (na,dar pvz jei noriu issimaudyt arba kol tvarkau namus,kad ko nors nepridarytu)Man geresnis patarimas butu kuo uzimti,kad kompas liktu desimtoj vietoj  blush2.gif

be abejo, geriau kad 20 vietoj doh.gif , bet kaip ir rašai, jei labai labai reikia...
eksta atvejams toks variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 12, 21:03)
o šiaip VISOSE nuotraukose patarimas YRA, vienur labiau vykęs, kitur, gal paprastesnis, ne visom mamom tinkamas, bet patarimas YRA.

jei tai ne melas, tai lietuva yra amerikoj biggrin.gif
šitą išbandžiau - jaunimui patiko, tai mano garantuotas
Atsakyti