Na, tai kurios ten nuotraukos dėmesio nesulaukė?
Gal šios:
Man idėja visai nieko
, tik jau lelka didelė, bet kol gulėjo tik, nesivartė, tai būčiau šią idėja gal pritaikius, nes kabinom balionėlius ryškius prie šviestuvo. Kiek žinau, tokiems mažulyčiams, labai gerai žiūrėt į geometrines figūras, ypač raudonos, baltos juodos spalvos derinius, pirmasis kūdikio lavinimas...
Na, gal dar šitos nesulaukė jokių komentarų, bet gal todėl, kad kartojasi arba labai panašios, bliūdų, vonelių (kokios trys), dėžių (stumiama dėžė, močiutės siūbuojama dėžė, kartoninė dėžė) serija, paskui lovyčių su žaisliukais serija, paskui šakotis ir obuolys - improvizuoti tortai, karučių serija (nors ši aptarta). Tai, va, kadangi idėjos lyg dvejinasi, tai gal dėl to komentarų ir nesulaukia?
Ai ir dar "kepurė nuo saulės" - lapas, šauni idėja, mes vaikystėje taip irgi darydavom
.
Spalvos surūšiuotos indelyje - gal ši idėja neaptarta. Aš asmeniškai tiek daug pieštukų, flomasterių nepirkčiau, nes kuo jų mažiau, tuo tvarka didesnė ir nereikės tais indeliais apsikraut. Apskritai kuo namie mažiau plastmasės, tuo man geriau. Tiesiog pigiai atrodo. Idėja gal nieko, ale vieną indelį pakelt valant dulkes man paprasčiau būtų, nei visų spalvų indelius dėlioti. Bet nuotrauka į temą
Ai, dar liko nemažai neaptartų - vaikutis lovoje su veidrodėliu... Kilimėlis piešti ir neištepti grindų... Smailo kampo užvyniojimas lipnia juosta...