Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 12, 21:33)
siaip tai pagalvojau,jau verciau kai foto puola,negu visai nepastebi  blush2.gif  mano stai visai niekas nepastebejo-nei gerai,nei blogai  biggrin.gif 
tai va cia yra blogiausias ivertinimas  doh.gif

Ne tavo vienos. blush2.gif
Atsakyti
siaip tai pagalvojau,jau verciau kai foto puola,negu visai nepastebi  blush2.gif  mano stai visai niekas nepastebejo-nei gerai,nei blogai  biggrin.gif 

palauk palauk. kiek kartų taip yra buvę, kad labiausiai aptarinėjama, ir tikėtina prizininkė lieka 4-5 vietoje, o laimi visai neaptarinėta nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 12, 20:35)
palauk palauk. kiek kartų taip yra buvę, kad labiausiai aptarinėjama, ir tikėtina prizininkė lieka 4-5 vietoje, o laimi visai neaptarinėta nuotrauka.

kai dalyvavau pirmuose konkursuose,niekad neateidavau i aptarimu skyreli,tad balsuodavau tik savo nuoziura wink.gif o psichologai istyre,jog labiau patinka tie daiktai,kuriuos esi anksciau mates wink.gif taigi,kai "ateidavau pabalsuoti" visas nuotraukas matydavau pirma syki,todel manau pasirinkdavau tikrai tas nuotraukas,kurios patiko labiausiai . O kai cia tiek isreklamuoja,prasizulina nuotraukos pro akis,tai nori nenori imi kazkaip uz jas ir pabalsuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 12, 21:35)

Nu palauksim, niekur neskubam. ax.gif

Elenele Raganele, gerai pastebėjai. g.gif Tadum reikia visas nuotraukas aptarti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 12 gegužės 2008 - 20:41
QUOTE(Lepista @ 2008 05 12, 21:42)
tai reik žiūrėt kurios liko neužpultos  bigsmile.gif

Jeigu esu pastabi,tai šita user posted image tikrai nebuvo užpulta lotuliukas.gif hihihi.gif
Papildyta:
O gal ir šitauser posted image
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 12, 21:46)
Jeigu esu pastabi,tai šita user posted image  tikrai nebuvo užpulta lotuliukas.gif  hihihi.gif

kiek skaitinėjau užsiminta buvo apie g.gif bet ar užpulta mastau.gif

p.s. 2 val 14 min. liko birthday.gif
Atsakyti
man tai labiausiai patikę patarimai ir tokie nauji sakyčiau man, neturinčiai vaikų, ir kai kur net nepagalvojau kad taip galima (na kad ir su pienu) tai va:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o daugiau visi kiti daugiau mažiau matyti, girdėti, ar pačios kažkur pritaikyti.
tai greičiausiai balsuosiu kol kas iš šitų, gal dar kokia patiks vėliau
Atsakyti

Man atrodo, kad buvo pastebėta ir prie neoriginalių priskirta ax.gif
Atsakyti
Labai įdomus konkursas thumbup.gif
O užkabinančių nuotraukų nėra tokia gausybė, nes jis reikalauja daug originalumo ir, manyčiau, mamiškos patirties biggrin.gif Bet šaunuolės visos dalyvaujančios, nebūtų Jūsų nuotraukų, nebūtų apie ką pletkioti biggrin.gif

Mano favoritės kol kas šios:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=14964

nauja foto mastau.gif turbūt viena iš tų kur "be ryšio" blush2.gif asmeniškai man jei ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Injera @ 2008 05 12, 23:54)
http://www.supermama...p...&phid=14964

nauja foto mastau.gif turbūt viena iš tų kur "be ryšio"  blush2.gif  asmeniškai man jei ką  cool.gif

Taigi patarimas dalyvauti loterijose - sudalyvavo ir laimėjo kalną sauskelnių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 13, 00:00)
Taigi patarimas dalyvauti loterijose - sudalyvavo ir laimėjo kalną sauskelnių  thumbup.gif

nu aš tą suprantu, bet.............. nu nžn. aišku gal kam patiks ši foto ir liuks thumbup.gif

bet man čia tas pats, pvz kaip: apdėsiu vaiką morkom, sakysiu valgyt daug morkų reikia, gerai akims.

jogurtais, sūreliais - kalcis sveikata thumbup.gif

lauke ant pievutės sėdinti - vitaminas D iš saulutės labai reikalingas

vaikas ant dviračio kokio - sportuoti sveika ..

knygom - skaityti naudinga ,įdomu... cool.gif

nu ir ttt..t
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Injera: 12 gegužės 2008 - 23:10