Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 12, 20:58)
na bet juk yra akivaizdus ideju skirtumas- lelyte, smagi kepuryte, tyreles ,kalendorius ar net sostas ore ir tokios kaip ipilti putu ar drusku i vonia, nusipirk siurbliuka ir pan. ?  blush2.gif  as tai kabinejuos visai nepiktybiskai,bet vis del to,jei rengiamas konkursas, kurio visi taip lauke, tai ir turetu buti laikomasi tam tikru konkurso nuostatu wink.gif

kokių nuostatų nesilaikoma?

jūsų manymu tik griežtos taisyklės turi būti?
tada pusė mamyčių negalėtų dalyvauti konkursuose.
visuose konkursuose žiūrima truputį su fantazija, stengiamasi įžvelgti nuotraukoje daugiau, negu yra.

ir tai nėra kažkoks taisyklių nesilaikymas.
va jei tvirtinčiau fotošopu apdorotas (su rėmeliais, papildoma grafika nuotrkose) va tada būtų kažkas ne pagal taisykles.

o šiaip VISOSE nuotraukose patarimas YRA, vienur labiau vykęs, kitur, gal paprastesnis, ne visom mamom tinkamas, bet patarimas YRA.

kiekviena savo patarimą įsivaizduojame kitaip, juk ir vaikų amžius skiriasi.

3mėn vaikučio mamytė "išranda" žaislėlius ant kepurės, ropliuko mamai baseinas išradimas, didesnio vaikučio mamai kažkas kita atrodo tinkama...

( ir iš kur ta Rustė turi kantrybės dar aiškintis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 12, 21:03)
kokių nuostatų nesilaikoma?

jūsų manymu tik griežtos taisyklės turi būti?
tada pusė mamyčių negalėtų dalyvauti konkursuose.
visuose konkursuose žiūrima truputį su fantazija, stengiamasi įžvelgti nuotraukoje daugiau, negu yra.

ir tai nėra kažkoks taisyklių nesilaikymas.
va jei tvirtinčiau fotošopu apdorotas (su rėmeliais, papildoma grafika nuotrkose) va tada būtų kažkas ne pagal taisykles.

o šiaip VISOSE nuotraukose patarimas YRA, vienur labiau vykęs, kitur, gal paprastesnis, ne visom mamom tinkamas, bet patarimas YRA.

kiekviena savo patarimą įsivaizduojame kitaip, juk ir vaikų amžius skiriasi.

3mėn vaikučio mamytė "išranda" žaislėlius ant kepurės, ropliuko mamai baseinas išradimas, didesnio vaikučio mamai kažkas kita atrodo tinkama...

( ir iš kur ta Rustė turi kantrybės dar aiškintis biggrin.gif )

drinks_cheers.gif

balsuosim už tą patarimą kuris bus labiausiai vykęs bigsmile.gif
kiek žmonių tiek nuomonių bigsmile.gif

jei kažkas neturi fantazijos ką dabar doh.gif

kaip Rustė sako visur yra patarimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lepista: 12 gegužės 2008 - 20:11
Ruste, Ruste... šaunuolyte, tu mūsų. kiekvienam konkurse kone kas 3 psl vis aiškiniesi, aiškiniesi, aiškiniesi... o kam? tu moderatorė, tu tvirtini... tau atrodo tinkama, vadinas tinkama ir viskas tuom pasakyta
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 12, 21:13)
Ruste, Ruste... šaunuolyte, tu mūsų. kiekvienam konkurse kone kas 3 psl vis aiškiniesi, aiškiniesi, aiškiniesi... o kam?  tu moderatorė, tu tvirtini... tau atrodo tinkama, vadinas tinkama ir viskas tuom pasakyta

ir aš ją užjaučiu kai visos puola unsure.gif tipo tas ar anas netinkama, visiems neįtiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 05 12, 20:09)
drinks_cheers.gif 
balsuosim už tą patarimą kuris bus labiausiai vykęs  bigsmile.gif
kiek žmonių tiek nuomonių  bigsmile.gif

jei kažkas neturi fantazijos ką dabar  doh.gif

kaip Rustė sako visur yra patarimai  thumbup.gif

labai teisingai. Aš pvz. balsuosiu už gražią nuotrauką, juk fotokonkursas, kitos mamytės - už patarimą. Bet juk dėl to tik įdomiau, smagiau, nuomonių įvairovė visada gerai. O kas nemato nei vienos gražios nuotraukos ar idėjos, nebalsuokite iš viso ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 05 12, 20:15)
ir aš ją užjaučiu kai visos puola  unsure.gif  tipo tas ar anas netinkama, visiems neįtiksi  mirksiukas.gif

tai va. man irgi gal norėtūsi konkurse matyt patarimus kaip daiktus ne pagal paskirtį naudot, bet yra kaip yra. juk negalim abi su Ruste mastyt vienodai. jei ji patvirtino tas foto konkursui, tebūnie. nepatinka nebalsuosiu, bet būdamas jos man irgi netrukdo, nors patarimo ir nematau
Atsakyti
atleisk,Ruste 4u.gif
nors tu ir sio skyrelio moderatore, ir man labai patinki,bet as su tavim nesutinku-anoks cia patarimas naudoti daikta pagal paskirti schmoll.gif

beje, mano kritika nukreipta ne i Ruste,o i "pritempinetojus"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 12 gegužės 2008 - 20:22
QUOTE(Lepista @ 2008 05 12, 21:15)
ir aš ją užjaučiu kai visos puola  unsure.gif  tipo tas ar anas netinkama, visiems neįtiksi  mirksiukas.gif

nepuola manęs...puola jus... blush2.gif

bet aš kažkaip, manau, kad kai ką aiškinti yra gerai, ir naudinga, tada kažkaip paprasčiau viskas, negi būtų geriau, jei čia ateičiau tik postų pratrinti ir nuotraukų patvirtinti?

tokia jau mano taktika - būti demokratiškai smile.gif (su trim vaikais namie išmoksti visko, net kas atrodo neįmanoma tongue.gif )

dabar maniau parašysiu, kurios nuotraukos man patinka...ir nebežinau jau...
patinka visi nameliai, nes ir mano dvyniai tokiuose žaidė, patinka nuotraukų/abėcėlių/ albumų/ kalendorių idėjos.

ai va dar sumąsčiau - pas kurią paraše parašyta "džiaukitės gyvenimu, galėjo ir to nebūti"

tai aš perfrazuosiu - džiaukitės konkursu, galėjo ir jo nebūti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 12 gegužės 2008 - 20:25
QUOTE(MaršuA @ 2008 05 12, 21:18)
labai teisingai. Aš pvz. balsuosiu už gražią nuotrauką, juk fotokonkursas, kitos mamytės - už patarimą. Bet juk dėl to tik įdomiau, smagiau, nuomonių įvairovė visada gerai. O kas nemato nei vienos gražios nuotraukos ar idėjos, nebalsuokite iš viso ir tiek. smile.gif

pilnai sutinku bigsmile.gif drinks_cheers.gif vieną balsą duosiu galbūt už patarimą, o kitą tikrai dėl foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 12, 20:13)
Ruste, Ruste... šaunuolyte, tu mūsų. kiekvienam konkurse kone kas 3 psl vis aiškiniesi, aiškiniesi, aiškiniesi... o kam?  tu moderatorė, tu tvirtini... tau atrodo tinkama, vadinas tinkama ir viskas tuom pasakyta

nu va ir aš taip pagalvojau kiekvienam puslapį su toooookia kantrybė viską aiškina tą pati per ta pati doh.gif pavydžių kantrybės kad man tiek , neveltui moderatore paskirta te balioną už kantrybė 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
aš u- keliu dienu irgi noresiu dalyvaut tai morališkai puolimuui lig ir pasiruošiau biggrin.gif aišku jei kas pirmas nieko panašaus dar nebus įdejas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 12, 21:25)
nu va ir aš taip pagalvojau kiekvienam puslapį su toooookia kantrybė viską aiškina tą pati per ta pati  doh.gif  pavydžių kantrybės kad man tiek , neveltui moderatore paskirta te balioną už kantrybė  4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:
aš u- keliu dienu irgi noresiu dalyvaut tai morališkai puolimuui lig ir pasiruošiau biggrin.gif aišku jei kas pirmas nieko panašaus dar nebus įdejas unsure.gif

ruoškis ruoškis pulsim tave biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 05 12, 21:23)
tai va dar sumąsčiau - pas kurią paraše parašyta "džiaukitės gyvenimu, galėjo ir to nebūti"

tai aš perfrazuosiu - džiaukitės konkursu, galėjo ir jo nebūti  lotuliukas.gif

nu bet rimtai atsimenu kai visos dejavo, jog konkurso nėr doh.gif
Atsakyti
siaip tai pagalvojau,jau verciau kai foto puola,negu visai nepastebi blush2.gif mano stai visai niekas nepastebejo-nei gerai,nei blogai biggrin.gif
tai va cia yra blogiausias ivertinimas doh.gif
Atsakyti