QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 04, 22:13)
nuotrauka su mama ir berniuku su ledais labai grazi,bet man regis isties nelabai i tema pataiko.Nes as tokiu fotkiu galiu kruvas idet ir parasyti po kiekviena komentara "kad vaikas noretu fotografuotis garsiai rekite kuku ir jis atsisuks"
Tai kodėl dažnai kitos mamos verkia,kad vaje ,kaip neina gražiai nupaveiksluoti mažylio nes jis juda ,nenustygsta vietoje ...
būna, kad ledai ar koks kitas skanėstas tarkim saldainis dažnai padeda O į tokius šaukinėjimus "kukū" ar panašiai būna nereaguoja
hmmmmmmm.....o balsuosim čia už nuotrauką, ar už išradimą????
už ką labiau patiks.
aš asmeniškai už išradimą... kas kad foto graži, bet ten gali nebūt nieko....
QUOTE(Valerija @ 2008 05 04, 22:00)
O šiuo išradimu aš ir dažnai pas mamą nuvažiavusi pasinaudodavau
O man tai keistai pasirodė, kad čia "išradimas" Aš mikrobangės neturiu, visas vaiko tyreles tokiam virduly šildžiau ir nė nepagalvojau, kad čia kažkas neįprasto.
QUOTE(grange @ 2008 05 04, 22:53)
už ką labiau patiks.
pirma mintis ir man buvo už išradimą...bet čia FOTOkonkursas....... pasimečiau net....
Fotokonkurso ėsmė yra parodyti, ką mes, mamos, mokam sugalvoti, kad pasilengvintume sau vaikučio priežiūrą.
nuotraukoje tai i turi matytis.
"Išradimas", sumanymas, gera idėja ar dar kažkas, kas jums atrodytų verta auditorijos dėmesio.
balsuosim už išradimo pateikimą.
čia kaip su gyvūnais, vienos balsavo už šunis, kitos už kates, trečioms patiko papūgėlės.
vieningos nuomonės nebus ir negali būti, nes kai kurie "atradimai" pasirodys matyti, nadojami, o kažkas gal nustebs pamatęs, kad "oho, matai ir taip galima!"
nuotraukoje tai i turi matytis.
"Išradimas", sumanymas, gera idėja ar dar kažkas, kas jums atrodytų verta auditorijos dėmesio.
balsuosim už išradimo pateikimą.
čia kaip su gyvūnais, vienos balsavo už šunis, kitos už kates, trečioms patiko papūgėlės.
vieningos nuomonės nebus ir negali būti, nes kai kurie "atradimai" pasirodys matyti, nadojami, o kažkas gal nustebs pamatęs, kad "oho, matai ir taip galima!"
labai fainuoliškas konkursas
as tai manau, kad balsuosiu uz nuotraukele, nes kazkokie isradimai siaip ar taip ten atsispindes
beje dabar manau vyksta lenktynes: kuri greiciau igyvendins ideja ir nuotraukele priduos konkurseliui. nes manau dauguma maisteli kur keliaudomos kazkaip panasiai pakuoja (na bent jau as tai tikrai taip gerai cia pataike ), arba arbatinuke ji sildo, darosi "rankinius zaisliukus". taigi, galioja taisykle: kas pirmesnis, tas gudresnis nesnauskit, mamytes! juk dar tiek nepanaudotu ideju yra!!! laukiam nuotraukeliu
beje dabar manau vyksta lenktynes: kuri greiciau igyvendins ideja ir nuotraukele priduos konkurseliui. nes manau dauguma maisteli kur keliaudomos kazkaip panasiai pakuoja (na bent jau as tai tikrai taip gerai cia pataike ), arba arbatinuke ji sildo, darosi "rankinius zaisliukus". taigi, galioja taisykle: kas pirmesnis, tas gudresnis nesnauskit, mamytes! juk dar tiek nepanaudotu ideju yra!!! laukiam nuotraukeliu