o aš va sugalvojau jau savo fotopatarimą pagaliau vat įgivendinsiu iki savaites pabaigos ir įdesiu P>S visi telepatai neskaitykit dabr mano minčių ir nebeždžioniaukit
MIKIENĖ ne į temą bet mūsų gimtadienis tą pačia dieną
o aš jau turiu savo favoritus ir žinau už ką balsuosiu
Patiko tas namas ant lovos Maniškei jaučiu būtų įdomu taip miegoti, nereiktų "budėt" šalia jos lovos kol užmigs kas vakarą
Nu ir darot vienai ir tai pačiai nuotraukai reklamą
O dėl saugumo...Mes kambaryje supynes buvom pakabinę..Tiesa, ne ant lubų, o pritvirtinom prie spintų palubėse kur butuose būna. Kai supdavosi mažoji, tai net išlinkdavo ta spinta... ir nieko Nors irgi pagalvodavau besupdama, kad tik neužkristų
O dėl saugumo...Mes kambaryje supynes buvom pakabinę..Tiesa, ne ant lubų, o pritvirtinom prie spintų palubėse kur butuose būna. Kai supdavosi mažoji, tai net išlinkdavo ta spinta... ir nieko Nors irgi pagalvodavau besupdama, kad tik neužkristų
net nupurte perskaičius
QUOTE(Betukas @ 2008 05 12, 14:00)
Nebuvo taip jau baisiai , tik gal vaizdžiai parašiau
ne i tema- bet kartais nezinai kur tam vaikui gali buti nesaugu buvom sveciuose pas giminaicius ir mano vyresnelis nuejo pazaist i vaiku kambari. Isgirdom riksma ateinu, o ten kalnas minkstu zaislu ir matau tik atmestas judancias i shonus vaiko kojytes ir rankutes. Matyt lindo i spinta ir tos spintos dureles uzkrito lygiai taip,kaip kad comedy filmuose buna,gaila,nesumasciau nufotkint aciu Dievui durys buvo lengvos, uztat pamatyti landuno israiska buvo verta
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 12, 17:02)
apkarpyta
ale nesuprantu, kaip ji dalyvauja, jei Rustė ją išmetė, nes mamytė pasiskelbė, kad ten jos
ale nesuprantu, kaip ji dalyvauja, jei Rustė ją išmetė, nes mamytė pasiskelbė, kad ten jos
dalyvauja kita nuotrauka su kitu aprašymu.((parašiau autorei, kad gal pakeistų visai))
jei nuotraukos nesimato normaliai suspauskite Ctrl ir F5 ir vaizdas susitvarkys
nuotraukos autorė nusprendė pašalinti nuotrauką pati...
netyčia išsidavė, o čia dar tokie kabinėjimais...
O man taip įdomu buvo pažiūrėti, kas čia taip sumąstė.
Na taip, dingo noras dalyvayti tokiose konkursose, tokiu "turgaus bobu" dar neteko matyt (cia apie kai kurias) .Siaubas kazkoks. Neturit ka veikt matyt. Taip, esu kalta , kad prasitariau, kad tai mano seimos atradimas, deje nezinojau, bet tokios taisykles. bet taisykles juk leidzia atsiusti kita nuotrauka, taip ir padariau Bet ziuriu labai trukdo kazkam, na nesvarbu, turiu kitu tikslu, pati paprasiau kad moderatore nuotrauka pasalintu , O del to butelio alaus, tai saunuoles jus, turbut niekada neisgeriat stiklinaites kad taip tragiska tas jums atrodo. Sekmes jums visoms
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 12, 08:38)
bet jau aprasymas del tu leduku formelese tai dozavimo tikslumas tai neišpasakytas
Man regis čia ne tikslume, o patogume esmė
O kodėl netikslu? Tarkim duodi vieną jūros žvaigždelę ir kriauklytę, tai per kitą maitinimą vėl jūros žvaigždelę ir kriauklytę. Toks pats kiekis gaunasi.
QUOTE(bobute:) @ 2008 05 12, 18:32)
Na taip, dingo noras dalyvayti tokiose konkursose, tokiu "turgaus bobu" dar neteko matyt (cia apie kai kurias) .Siaubas kazkoks. Neturit ka veikt matyt. Taip, esu kalta , kad prasitariau, kad tai mano seimos atradimas, deje nezinojau, bet tokios taisykles. bet taisykles juk leidzia atsiusti kita nuotrauka, taip ir padariau Bet ziuriu labai trukdo kazkam, na nesvarbu, turiu kitu tikslu, pati paprasiau kad moderatore nuotrauka pasalintu , O del to butelio alaus, tai saunuoles jus, turbut niekada neisgeriat stiklinaites kad taip tragiska tas jums atrodo. Sekmes jums visoms
nesinervinkit taip matot, juk priimamos foto, neatitinkančios temos, tai moderatorė nors kartais į taisykles atsižvelgia
QUOTE(insi @ 2008 05 12, 18:58)
nesinervinkit taip matot, juk priimamos foto, neatitinkančios temos, tai moderatorė nors kartais į taisykles atsižvelgia
žinoma, o šiaip ta moderatorė taisyklių nesilaiko...
kuri nuotrauka neatitinka taisyklių?