Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Rustė @ 2008 05 11, 13:25)
pašalinau "sostą ore", nes mamytė atėjus čia pasipasakojo kaip ten viskas pritvirtinta.

suprantu, kad naujokė, gal mamos savo komentarais išprovokavo ją pasipasakoti, bet taisyklės vienodos visiems...
gaila  verysad.gif

na,taisyklės yra taiyklės rolleyes.gif juk ji gali įkelt kitą foto? ta prasme,juk galima dalyvauti tam pačiam konkurse su kita foto? (ir aišku tylėt,kad čia tavo foto)
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 05 11, 13:35)
na,taisyklės yra taiyklės rolleyes.gif juk ji gali įkelt kitą foto? ta prasme,juk galima dalyvauti tam pačiam konkurse su kita foto? (ir aišku tylėt,kad čia tavo foto)

žinoma galėtų (apie tai jai parašiau)

ir tikiuosi, kad ji pasinaudos patarimu smile.gif

sugalvosim ką nors, aš linkusi padėti tokiom "nekaltom" aukom, kurios gal tikrai nežinojo... bet aš patikrinti to negaliu, bet bausi deja privalau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 11, 12:25)
pašalinau "sostą ore", nes mamytė atėjus čia pasipasakojo kaip ten viskas pritvirtinta.

suprantu, kad naujokė, gal mamos savo komentarais išprovokavo ją pasipasakoti, bet taisyklės vienodos visiems...
gaila  verysad.gif

g.gif na bet pasakykit jus man-na kam tas anonimiskumas? Vis tiek as nesuprantu schmoll.gif pvz juk visi (turbut) zinome kieno foto yra vonioj su putom ,tai kokis cia gaunas anonimiskumas ? g.gif as kadangi nelabai is vis bendrauju su kuo siame forume,tai tikrai ziureciau tik i foto ideja,o ne autoriu. Na koks man skirtumas ka tas zmogus mano,tarkim apie mamas su vezimeliais blink.gif manau tokia nuostata kaip "anonimiskumas" TIK PAGILINA FORUMO PROBLEMA - t.y. kai apie mus,moteris,sako "bobu turgus"arba "kur bobos-ten intrigos".Bet juk nebukim bobom doh.gif Negi cia koks vaiku darzelis,kad vien simpatijom/antipatijom paremti rezultatai? Be to,balsuot galima tik UZ,o ne PRIES ,tad tos kumutes,kurios labai susibiciuliavusios,per skype'us ir kitas programas gali apsikeisti nuotraukom ir uz jas veliau balsuoti. Manau reik mokytis tolerancijos,o ta nuostata ne tik jos nemoko,bet dar ir daro priesinga efekta-meginama isknisti autoriu ir taip ji pasalinti is konkurso.Na,paaiskinkit man,prasau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 11 gegužės 2008 - 13:07
tai, kad mes žinom, nes pažįstam vaikus iš nuotraukos, tai čia nieko nereiškia...
aš apskritai visas nuotraukas žinau kur kieno, bet tai visai kitas dalykas, nei pasisakyti kuri nuotrauka yra tavo viešai.

apie tai jau ne kartą buvo rašyta, kodėl mes to anonimiškumo taip prašome.

būna gi kokios nėštukės/bendraamžių mamytės , labai draugės visos, pamato nuotrauką draugės ir visos pabalsuoja vien dėl to, kad nuotrauka draugės, o ne, kad ji graži, ar patiko pavadinimas ar tiko pagal temą...
ir kas tada?

ar norėtumėte, kad jūsų nuotrauka 1-2 balsais va dėl tokio "balsavimo" negautų prizinės vietos?

o dėl autoriau "išknisimo" tai nemanau, kad visom čia labai jau įdomu, kuri nuotrauka mano, arba kuri dar kurios kitos, domina pats išradimas, kituose konkursuose vietovė, aplinka, žaislas ar dar kažkas.
ir ne visos čia provokuoja, kad va specialiai pašalintų konkurentes.

čia ne anonimiškumą reikia peikti, o pačiom būti apdairiom, žiūrėti ką rašote, paskaityti taisykles ir bus mažiau bėdų, net tik jums, bet ir man triniti.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 11 gegužės 2008 - 13:45
Mačiau naują nuotraukėlę, vaikučiai prie kompiuterio. Gal ir gali būti patarimas, kaip rasti laisvo laiko sau. Bet aprašymas tai neįtikinantis. Taip jau ir sedi vaikučiai prie supermamos konkurso nuotraukų. Čia aš nepiktybiškai,tiesiog su pasiūlymu kiek pakoreguoti aprašymą. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Noelle,2008 05 11, 14:19]
Mačiau naują nuotraukėlę, vaikučiai prie kompiuterio.

biggrin.gif verciau duotu patarima kaip tuos vaikus nuo kompo nukrapstyt.
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 11, 15:36)

thumbup.gif aha, gal naudingesnis patarimas būtų laugh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokia nuostabi nuotrauka ir patarimas thumbup.gif , smagus užsiėmimas biggrin.gif
user posted image
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 11, 14:36)

Kokie tėvai, tokie ir vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
man patiko foto su užšaldytu MP ledukų formelėse, ir faina foto vaikų "siutodromas"
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2008 05 11, 19:22)
man patiko foto su užšaldytu MP ledukų formelėse, ir faina foto vaikų "siutodromas"

bet jau aprasymas del tu leduku formelese tai doh.gif dozavimo tikslumas tai neišpasakytas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių gražuolė @ 2008 05 11, 15:54)
bigsmile.gif  kokia nuostabi nuotrauka ir patarimas thumbup.gif , smagus užsiėmimas biggrin.gif
user posted image

sitas patarimas thumbup.gif eisiu leles piest biggrin.gif
Atsakyti
Super... thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www.supermama...p...&phid=14903
Atsakyti