Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

Labas rytas, atėjusi radau nemalonių naujienų...deja šalinu nuotrauką, kad ir kaip man būtų gaila...

taisyklės lygios visiem - žinojai, nežinojai, matei, nematei...
VISŲ konkursų aprašymuose yra minima paskaityti taisykles (net įrašiau taisyklėse papildomą punktą, kad anonimiškos nuotraukos iki galo...), tad kaip sakoma pačios kaltos... verysad.gif
tačiau yra išeitis, ir aš jas surašiau konkurso dalyvei , ir labai tikiuosi, kad ji pasinaudos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 11, 07:26)
O del grindu saugojimo tai mes nusipirkom veilokiniu padu is batu parduotuves (kuo didesne ismera nes tuomet daugiau jo gauni blush2.gif ) ir apklijavom visu judinamu, stumdomu daiktu apacias. Tai ir tokia deze galima paklijuot su veilokiuku ir tegul varineja. O jeigu dar virvute pririst... bigsmile.gif Kai tokie plotai tai yra kur pavazinet.

o čia tai patarimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 11 gegužės 2008 - 08:40
QUOTE(Noelle @ 2008 05 11, 08:39)
o čia tai patarimas  thumbup.gif

thumbup.gif ir del pleduko man patiko,kazkaip niekad nesugalvodavau
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 10, 18:18)
balsuosiu už gerą patarimą "raštiniu pavidalu" ,nuotraukos grožis neturės didelės įtakos smile.gif
Papildyta:
beje ten dvynukės mergytės toje nuotraukoje tongue.gif

matai, kaip ksirtingai... As, pvz, balsuosiu uz grazia nuotrauka, nes ta FOTOkonkursas.... bigsmile.gif

QUOTE(astukas @ 2008 05 11, 09:26)
Ir as neduociau ax.gif Tapetus tai galima 10 kartu pakeist o va parketas.. unsure.gif Jau kur netycia kas gaunasi tai tiek to rolleyes.gif As savo maziu pasodinu ant mazo pleduko ir tampau po kambarius. Jau koks ralis gaunasi...ir grindys saugios ir slysta kaip per leda tik ant posukiu reikia atsargiau ax.gif
O del grindu saugojimo tai mes nusipirkom veilokiniu padu is batu parduotuves (kuo didesne ismera nes tuomet daugiau jo gauni blush2.gif ) ir apklijavom visu judinamu, stumdomu daiktu apacias. Tai ir tokia deze galima paklijuot su veilokiuku ir tegul varineja. O jeigu dar virvute pririst... bigsmile.gif Kai tokie plotai tai yra kur pavazinet.

Senukuose, Ermitaze ir pan. parduotuvese yra pirkti specialiu paminkstintu paduku,klijuojamu ant baldu. Ivairiu spalvu, formu, dydziu ir jie is karto limpa (kaip lipdukai) - nereikia nieko karpyti ir papildomai su klijais klijuoti 4u.gif daug paprasciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 11, 10:17)
matai, kaip ksirtingai... As, pvz, balsuosiu uz grazia nuotrauka, nes ta FOTOkonkursas.... bigsmile.gif
Senukuose, Ermitaze ir pan. parduotuvese yra pirkti specialiu paminkstintu paduku,klijuojamu ant baldu. Ivairiu spalvu, formu, dydziu ir jie is karto limpa (kaip lipdukai) - nereikia nieko karpyti ir papildomai su klijais klijuoti  4u.gif daug paprasciau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

...nors brangiau ax.gif Kai daug reikia pasijaucia rolleyes.gif Ir visokiu formu prisipirkti reikia o cia issikirpai kokio reikia ir psio mirksiukas.gif Bet cia jau kas kaip isgali.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 11, 10:17)

bet ir smagu, kad nuomonės skiriasi, negalim gi visos balsuoti už tą patį tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 11, 09:35)
Labas rytas, atėjusi radau nemalonių naujienų...deja šalinu nuotrauką, kad ir kaip man būtų gaila...

taisyklės lygios visiem - žinojai, nežinojai, matei, nematei...
VISŲ konkursų aprašymuose yra minima paskaityti taisykles (net įrašiau taisyklėse papildomą punktą, kad anonimiškos nuotraukos iki galo...), tad kaip sakoma pačios kaltos... verysad.gif
tačiau yra išeitis, ir aš jas surašiau konkurso dalyvei , ir labai tikiuosi, kad ji pasinaudos tongue.gif

unsure.gif Kas ? Kaip? Kur? Kada? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 10, 23:04)
nuotrauka  thumbup.gif ,bet jau as tai tokio nenaudociau  schmoll.gif -itariu-gadina grindis  biggrin.gif

Tą patį norėjau pasakyt ax.gif , nuotrauka tai labai žavi, perteikianti nuotaiką thumbup.gif , o grindų tai gaila, ypač, kai renovuoji auksinėmis kainomis doh.gif Jei laminatas, tai gal nieko, o jei medis, tai.. blink.gif doh.gif
O aš tai jau minėjau, kad balsuosiu už tas idėjas, kurias norisi kopijuoti smile.gif Nors nematau aš nei vienos idėjos, kuri nebūtų žinoma ("matyta" ar "girdėta"), na, bet čia kaip priminimas biggrin.gif Čia kas kam aktualu, tas ir supranta kaip patarimą - aš neabejoju, kad darysiu kartoninį namelį, kai tam ateis laikas - smagus užsiėmimas ir tėvams ir vaikams, neabejoju ir tuo, kad marginsiu rūbelius - išgaunami tikrai originalūs dalykėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 05 11, 12:47)
unsure.gif Kas ? Kaip? Kur? Kada?  unsure.gif

aš nulėkiau apžiūrėt kurią foto pašalino,ale neatrenku smile.gif svarbiausia mano favoritės liko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 05 11, 13:01)
aš nulėkiau apžiūrėt kurią foto pašalino,ale neatrenku smile.gif svarbiausia mano favoritės liko cool.gif

drinks_cheers.gif Mano irgi cool.gif
O kurią pašalino ir aš nepastebiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 05 11, 12:47)
unsure.gif Kas ? Kaip? Kur? Kada?  unsure.gif

pašalinau "sostą ore", nes mamytė atėjus čia pasipasakojo kaip ten viskas pritvirtinta.

suprantu, kad naujokė, gal mamos savo komentarais išprovokavo ją pasipasakoti, bet taisyklės vienodos visiems...
gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 11, 13:25)
pašalinau "sostą ore", nes mamytė atėjus čia pasipasakojo kaip ten viskas pritvirtinta.

suprantu, kad naujokė, gal mamos savo komentarais išprovokavo ją pasipasakoti, bet taisyklės vienodos visiems...
gaila  verysad.gif

doh.gif Tiksliai, nebėra. Na nieko, gal dar geresnę foto įkels mirksiukas.gif
Atsakyti