http://www.supermama...082_0014928.jpg
Yep! Aš irgi taip darydavau Tik ne į tokias gražias formeles žinoma bet dozuoti paskui tikrai būdavo paprasta Džiaugiuosi, kad kažkas šitą patarimą čia taip puikiai pateikė
P.S. nežinau, kaip nuotraukos autorė, o aš tai įvyniodavau šaldytus pienuko kubelius į maistinę plėvelę ir užlipindavau lipduką su data - neužsigrūsdavo šaldiklis pustuščiais indukais
Koks susidomėjęs leliukas Bet puslapis sakyčiau irgi "naudingas" atverstas
Papildyta:
Ir man pirma mintis buvo, kad čia muiliukai, kol aprašymo neperskaičiau Labai gražiai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Wedi @ 2008 05 10, 12:42)
Ir man pirma mintis buvo, kad čia muiliukai, kol aprašymo neperskaičiau Labai gražiai atrodo
Merginos, moterys, mamos nu baikit pyktis, kabinetis ir bambeti
Labai fainas konkursas, jau gyriau ir dar karta pagirsiu!
is nauju idetu nuotrauku patiko mintis su majonezo indeliu ir pieno saldymu! pagalvojau ir as, kad muiliukai, o cia pasirodo MP tokiose graziose formelese
Labai fainas konkursas, jau gyriau ir dar karta pagirsiu!
is nauju idetu nuotrauku patiko mintis su majonezo indeliu ir pieno saldymu! pagalvojau ir as, kad muiliukai, o cia pasirodo MP tokiose graziose formelese
Konkurse dažniausiai laimi nuotraukos, kurios sulaukia daugiausia gerų vertinimų, būna šmaikščios, nors ir nevisai (ne visada pilnai) atitinka temą... Tai yra tiesiog atranka ir bus atrinktos geriausios, o ne tokios geros liks nuošaly. Neverta pykti, kad kai kurios yra pritemptos. Ir jei pvz. aš, tarkime, nesipiktinu nekokybiška ar neįdomia nuotrauka, kuri, mano nuomone, neatitinka temos, tai nereiškia, kad neturiu supratimo, nuomonės ar skonio, aš tiesiog nebalsuosiu už ją, kaip ir dauguma. Tai, kad nepatinka man dar nereiškia, kad galiu peikti nuotrauką. Yra toks dalykas, kaip tolerancija...
Gerbiu visokią nuomonę ir suprantu, ką turi omeny insi, bet visos pasistenkim būti atlaidesnės... Yra tokia istorija, tik jau dabar nebepamenu visko, bet esmė tokia: du kaliniai stovi lietingą ir šaltą naktį prie vartų ir vienas jų mato purviną kelią, o kitas žvaigždėtą dangų Taigi, daug kas priklauso nuo to, kaip tą matymą pakreipsim matysime, tai, kas nemalonu, negražu, ar nekreipsim dėmesio į pašalinius dalykus ir matysim kažką gražaus ir gero...
Gerbiu visokią nuomonę ir suprantu, ką turi omeny insi, bet visos pasistenkim būti atlaidesnės... Yra tokia istorija, tik jau dabar nebepamenu visko, bet esmė tokia: du kaliniai stovi lietingą ir šaltą naktį prie vartų ir vienas jų mato purviną kelią, o kitas žvaigždėtą dangų Taigi, daug kas priklauso nuo to, kaip tą matymą pakreipsim matysime, tai, kas nemalonu, negražu, ar nekreipsim dėmesio į pašalinius dalykus ir matysim kažką gražaus ir gero...
man patiko šita idėja - būtinai panaudosiu užimti savo trimetę
QUOTE(baltė @ 2008 05 10, 17:03)
du kaliniai stovi lietingą ir šaltą naktį prie vartų ir vienas jų mato purviną kelią, o kitas žvaigždėtą dangų
Tam, kur mato žvaigždes - haliucinacijos. Lietaus be debesų nebūna Čia šiaip
šita faina
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 10, 16:23)
šita faina
Tikrai Ir kartu, bet ir truputi atskirti, kad nosyciu nesusibraizytu
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 10, 16:45)
Tikrai Ir kartu, bet ir truputi atskirti, kad nosyciu nesusibraizytu
cia ne i tama,bet Californiangirl,respectas uz tiek pergaliu tikiuosi siame konkurse nedalyvauji,leisk ir kitiems laimet
JUOKAUJU!!!!
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 10, 17:04)
cia ne i tama,bet Californiangirl,respectas uz tiek pergaliu tikiuosi siame konkurse nedalyvauji,leisk ir kitiems laimet
Tokiu pasiulymu ir anksciau buvo Aisku irgi juokais Suprantu, kad juokauji, uz respecta aciu
ir dar, MAMOS,nevalia sitaip nu tikrai iki zemo lygio nusirist "neturi vaiku tai ir tylek",na nebukit tikros pereksles Insi nepasake nieko tokio, uz ka reiketu taip reaguot.Objektyviai issake savo nuomone. Na ir kas,kad ne viena karta.As jai daugiau nei keliais punktais pritariu bet reik pastebet,kad konkursas tikrai nukrypo i geresne puse atsirado nemazai nesufabrikuotu patarimu tik uz tuos ir balsuosiu
atsirado po to, kai pradėjau narėm rašyti Až ir paaiškinau kas netiko, nes tvirtinimui prisiuntė nuotraukų net nepaskaitę apie ką tema konkurso
paskui žiūriu pakeitė, ir visos tiko ir į temą ir aprašymai išsamūs (kas mane labiausiai ir "veža" )
balsuosiu už gerą patarimą "raštiniu pavidalu" ,nuotraukos grožis neturės didelės įtakos
Papildyta:
beje ten dvynukės mergytės toje nuotraukoje
paskui žiūriu pakeitė, ir visos tiko ir į temą ir aprašymai išsamūs (kas mane labiausiai ir "veža" )
balsuosiu už gerą patarimą "raštiniu pavidalu" ,nuotraukos grožis neturės didelės įtakos
Papildyta:
beje ten dvynukės mergytės toje nuotraukoje