Konkurse dažniausiai laimi nuotraukos, kurios sulaukia daugiausia gerų vertinimų, būna šmaikščios, nors ir nevisai (ne visada pilnai) atitinka temą... Tai yra tiesiog atranka ir bus atrinktos geriausios, o ne tokios geros liks nuošaly. Neverta pykti, kad kai kurios yra pritemptos. Ir jei pvz. aš, tarkime, nesipiktinu nekokybiška ar neįdomia nuotrauka, kuri, mano nuomone, neatitinka temos, tai nereiškia, kad neturiu supratimo, nuomonės ar skonio, aš tiesiog nebalsuosiu už ją, kaip ir dauguma. Tai, kad nepatinka man dar nereiškia, kad galiu peikti nuotrauką. Yra toks dalykas, kaip tolerancija...
Gerbiu visokią nuomonę ir suprantu, ką turi omeny insi, bet visos pasistenkim būti atlaidesnės... Yra tokia istorija, tik jau dabar nebepamenu visko, bet esmė tokia: du kaliniai stovi lietingą ir šaltą naktį prie vartų ir vienas jų mato purviną kelią, o kitas žvaigždėtą dangų
Taigi, daug kas priklauso nuo to, kaip tą matymą pakreipsim matysime, tai, kas nemalonu, negražu, ar nekreipsim dėmesio į pašalinius dalykus ir matysim kažką gražaus ir gero...