[attachmentid=142240]
Oi kokia nostalgija palankė... kai su broliais taip pat šokinėdavome...
Reikės ir man tą pačią savo vaikystės laikų lovą pas močiutę ištraukti jau savo vaikams
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.
daikto naudojimas pagal paskirtį nėra patarimas
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 18:37)
Na, jei jau tiek kabinėjamės, kabinėkimės iki galo: ar bliūdo, skalbinių vonelės paskirtis yra maudyti vaikus? Karučio - vaikams vežioti? Hamako - kūdikiui supti? Bagažinės - vaikams žaisti? Ir t.t. Tai juk ne išradimų konkursas, o žodžio "patarimas" irgi nereikia suprasti taip jau vienareikšmiškai Na ir kas, kad daugelį tų dalykų daug kas darome, kad tai jau "atrasta" prieš daugybę metų, na ir kas, kad motyvai kartojasi? Nelabai originalu, bet tik tiek. Kai kur mamytės užfiksavo tiesiog netyčinius atradimus (vaikams smagus žaidimas bagažinėje, nors aš neleisčiau ), išsisukimus iš padėties, kai neturi reikiamų daiktų (man nebūtų šovę į galvą paguldyti vaiko ant skėčio, jei kur nulūžtų o neturėčiau jokio paklotėlio) ir pan.
O kad kartojasi idėjos - pilna juk konkursų, kur visos nuotraukos apie tą patį (maudynės pvz), tai tiesiog balsuoji už tas, kur geriau nufotografuota, ir tiek. Kas čia baisaus, kad atsirado kelios nuotraukos su bliūdais ar karučiais? Taigi ir renkiesi idėjos ir pateikimo originalumą.
Ir jokios čia parodijos - konkursas kaip konkursas, kaip ir visi. Ir aptarimai irgi kaip visuose konkursuose, deja
QUOTE(*luka* @ 2008 05 08, 22:35)
Juokus ir aš suprantu, bet naudos šiame patarime nematau
o jūs į spindinčius vaikų veidus pažiūrėkit - va ir nauda
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 16:59)
bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu.
na tai įdėk saviškę ir parodyk visiems kaip turi būti, o tai kas negerai aišku (beveik viskas), o va kaip turi būti iš jūsų kalbos ir nesimato
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 19:37)
Matote brangioji Insi, kai turėsite savo vaikų suprasite.
O iš parašo matosi, kad esate tikra lietuvė.
nebeišlaikiau ir aš
čia matau tik vieną konkrečią bambeklę
bet skaityt smagu
aš viskuo patenkinta, bet čia ne konkursas, konkurso parodija
galit čia bambėt, kad esu viskuo nepatenkinta ar peršu savo nuomonę, bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu. o jei šitą konkurso parodiją laimės viena minėtų foto, bus aišku, kad pavadinimas parinktas netinkamai.
o kai tokie cirkai vyksta, dalyvaut visai ir nesinori
galit čia bambėt, kad esu viskuo nepatenkinta ar peršu savo nuomonę, bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu. o jei šitą konkurso parodiją laimės viena minėtų foto, bus aišku, kad pavadinimas parinktas netinkamai.
o kai tokie cirkai vyksta, dalyvaut visai ir nesinori
čia matau tik vieną konkrečią bambeklę
bet skaityt smagu
QUOTE(bucka @ 2008 05 09, 17:56)
dalyvaujam, mergaites, ir nesukam sau galvos!!!!
QUOTE(Rimyte @ 2008 05 09, 20:35)
Matote brangioji Insi, kai turėsite savo vaikų suprasite.
geras paukštis savo lizdo neteršia čia šiaip.
štai, patarimo nėra jokio arba tiesiog daiktas naudojamas pagal paskirtį:
na jau tapetai ,karutis, gi ne pagal tiesioginę paskirtį naudojami ....
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.
kodėl nėra? buvo daug paminėtų foto kurios įdomios ir gražios, ir patarimai geri. o jei deja tai nebuvo tavo foto nereikia užsigaut
QUOTE(kondračiukas @ 2008 05 09, 18:44)
Vaje, ne konkursas, o turgus. Nesuprantu , kam reik tokiu kritisku komentaru Negi nuo to geriau? jau kokios nuotraukos yra, tokios ir bus. Su komentarais nieko nepakeisit, tik upa numusti galit ir kuo toliau, tuo maziau prades dalyvauti konkursuose
tam ir yra aptarimų tema
insi, negi tavo vaikai bus vežiojami karučiuose, maudomi tik bliūduose ir skalbinių vonelėse ir pieš tik ant tapetų (na,tavo paminėtuose nuotraukuose daiktai tipo naudojami pagal paskirtį)
Tiesiog...atsipalaiduok truputį ir-jei neturi foto,tai tada parašyk raštu savo ORIGINALIUOSIUS patarimus visoms pravers
Papildyta:
vaidicita, negi nematai,kad čia tik insi viskas nepatinka na,turi moteris/mergina savo nuomonę ir viskas
Tiesiog...atsipalaiduok truputį ir-jei neturi foto,tai tada parašyk raštu savo ORIGINALIUOSIUS patarimus visoms pravers
Papildyta:
vaidicita, negi nematai,kad čia tik insi viskas nepatinka na,turi moteris/mergina savo nuomonę ir viskas