Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

[attachmentid=142240]
Oi kokia nostalgija palankė... kai su broliais taip pat šokinėdavome... wub.gif wub.gif
Reikės ir man tą pačią savo vaikystės laikų lovą pas močiutę ištraukti jau savo vaikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.

daikto naudojimas pagal paskirtį nėra patarimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 18:37)

Na, jei jau tiek kabinėjamės, kabinėkimės iki galo: ar bliūdo, skalbinių vonelės paskirtis yra maudyti vaikus? Karučio - vaikams vežioti? Hamako - kūdikiui supti? Bagažinės - vaikams žaisti? Ir t.t. Tai juk ne išradimų konkursas, o žodžio "patarimas" irgi nereikia suprasti taip jau vienareikšmiškai rolleyes.gif Na ir kas, kad daugelį tų dalykų daug kas darome, kad tai jau "atrasta" prieš daugybę metų, na ir kas, kad motyvai kartojasi? Nelabai originalu, bet tik tiek. Kai kur mamytės užfiksavo tiesiog netyčinius atradimus (vaikams smagus žaidimas bagažinėje, nors aš neleisčiau ax.gif ), išsisukimus iš padėties, kai neturi reikiamų daiktų (man nebūtų šovę į galvą paguldyti vaiko ant skėčio, jei kur nulūžtų o neturėčiau jokio paklotėlio) ir pan.

O kad kartojasi idėjos - pilna juk konkursų, kur visos nuotraukos apie tą patį (maudynės pvz), tai tiesiog balsuoji už tas, kur geriau nufotografuota, ir tiek. Kas čia baisaus, kad atsirado kelios nuotraukos su bliūdais ar karučiais? Taigi ir renkiesi idėjos ir pateikimo originalumą.

Ir jokios čia parodijos - konkursas kaip konkursas, kaip ir visi. Ir aptarimai irgi kaip visuose konkursuose, deja rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*luka* @ 2008 05 08, 22:35)
Juokus ir aš suprantu, bet naudos šiame patarime nematau  ax.gif

o jūs į spindinčius vaikų veidus pažiūrėkit - va ir nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 16:59)
bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu.

na tai įdėk saviškę ir parodyk visiems kaip turi būti, o tai kas negerai aišku (beveik viskas), o va kaip turi būti iš jūsų kalbos ir nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 19:37)

Matote brangioji Insi, kai turėsite savo vaikų suprasite.
O iš parašo matosi, kad esate tikra lietuvė.
Atsakyti
nebeišlaikiau ir aš biggrin.gif
aš viskuo patenkinta, bet čia ne konkursas, konkurso parodija irnesakyk.gif
galit čia bambėt, kad esu viskuo nepatenkinta ar peršu savo nuomonę, bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu. o jei šitą konkurso parodiją laimės viena minėtų foto, bus aišku, kad pavadinimas parinktas netinkamai.
o kai tokie cirkai vyksta, dalyvaut visai ir nesinori cool.gif

čia matau tik vieną konkrečią bambeklę hihihi.gif

bet skaityt smagu smile.gif

QUOTE(bucka @ 2008 05 09, 17:56)
dalyvaujam, mergaites, ir nesukam sau galvos!!!!  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimyte @ 2008 05 09, 20:35)
Matote brangioji Insi, kai turėsite savo vaikų suprasite.
O iš parašo matosi, kad esate tikra lietuvė.

geras paukštis savo lizdo neteršia wink.gif čia šiaip.
Atsakyti
inisi, daug kur pritariu daug 4u.gif
Atsakyti
štai, patarimo nėra jokio arba tiesiog daiktas naudojamas pagal paskirtį:

na jau tapetai ,karutis, gi ne pagal tiesioginę paskirtį naudojami wink.gif....

QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.

kodėl nėra? buvo daug paminėtų foto kurios įdomios ir gražios, ir patarimai geri. o jei deja tai nebuvo tavo foto nereikia užsigaut cool.gif

QUOTE(kondračiukas @ 2008 05 09, 18:44)
Vaje,  ne konkursas, o turgus. Nesuprantu , kam reik tokiu kritisku komentaru g.gif  Negi nuo to geriau? jau kokios nuotraukos yra, tokios ir bus. Su komentarais nieko nepakeisit, tik upa numusti galit ir kuo toliau, tuo maziau prades dalyvauti konkursuose unsure.gif

tam ir yra aptarimų tema irnesakyk.gif
Atsakyti
insi, negi tavo vaikai bus vežiojami karučiuose, maudomi tik bliūduose ir skalbinių vonelėse ir pieš tik ant tapetų unsure.gif (na,tavo paminėtuose nuotraukuose daiktai tipo naudojami pagal paskirtį)
Tiesiog...atsipalaiduok truputį mirksiukas.gif ir-jei neturi foto,tai tada parašyk raštu savo ORIGINALIUOSIUS patarimus rolleyes.gif visoms pravers drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
vaidicita, negi nematai,kad čia tik insi viskas nepatinka rolleyes.gif na,turi moteris/mergina savo nuomonę ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitau, skaitau temą, ir visur tik Insi nepasitenkinimas.... Insi, kai turėsi savo vaikų, tada ir galėsi sakyti, kad čia ne "patarimas". Ir konkursas vadinasi "Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus" 4u.gif
Atsakyti