Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.
Atsakyti
tikiuosi tik niekas nepradės išiminėti nuotraukų prisiskaitę komentarų, arba ir toliau dalyvaus, kaip dalyvavę konkursuose.
Vieningos nuomonės juk nebus. O ir būtų nuobodu, jei taip būtų.
Moderatoriai priėmė, reiškias nuotrauka tinkama fotokonkursui. Gerbkit ir jų darbą bei nuomonę.
O jau kuri foto laimės, taigi nuo balsuojančiųjų priklauso. Balsuokit už tas kurios jum atrodo labiausiai tinkamos ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 09 gegužės 2008 - 16:20
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.

Na preiš dedant nuotrauką reikėjo numanyti, kad sulauksite tokių komentarų.
Beto jau šimtas metų aiškų, kad jautrios sielos moteriškės geriau jau lai neskaito čia fotokonkursų aptarimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 09 gegužės 2008 - 16:20
Toks jausmas, kad kai kurios neranda kur išsilieti. Labai gera vieta pagiežingiems komentarams yra delfi.lt va ten tai tikrai yra kur pyktį išlieti.
O šiaip čia konkursas ne profesionalams, o mėgėjams, dėl to ir fotkės realios, o ne pripieštos.
Dėmesio yra vertas kiekvienas mamos sumanymas, kuris palengvina buityje ar auginant vaikus.
Atsakyti
Man sitas patarimas geras taupumo sumetimais ir grazus:
http://www.supermama...p...&phid=14914

bet... mes davem savo vaikams ant atraizu papiest, kur ju kabari isklijuoti smile.gif Dabar taip grazu namuose wub.gif visu kambariu sienos ispiestos doh.gif: Tai sitas patarimas su zenkliuku musu seimoj turetu but "N- proto tures" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 09, 11:38)
Tai gal nebutina plakateli rolleyes.gif Perziuri zurnaliukus apie vaikus ("Mazylis" ir pan.), randi kad ir daugiau tokiu nuotraukeliu, suklijuoji jas tualete ir vaikas tures daug draugu (ir mergaiciu, ir berniuku, o gal ir koki zvereli) kurie kartu su juo sedes ant puoduko. Visu ju ir puodukai bus kitokie... rolleyes.gif Nebutina tiesiogiai pasiimt ideja. Galima ja kuo puikiausiai isplest pagal savo galimybes ir fantazija. Tai tik ideja. Ir kitos idejos bus tik stimulas eiti ta linkme pasinaudojus ir savo ismones dalele 4u.gif

aciu uz patarima 4u.gif

QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 15:01)

manau dauguma konkurse dalyvauja vien tam, kad dalyvauti, o ne kad sublizgeti, patikti visiems ir nesulaukti nei vieno kritisko komenaro. pvz as labai laukiau konkurselio ir esu patenkinta, kad bent koki turime. o jei kam kas nepatinka, tai mat ja bala irnesakyk.gif visiems juk nebusi geras ir originalus mirksiukas.gif

dalyvaujam, mergaites, ir nesukam sau galvos!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 16:59)
o kai tokie cirkai vyksta, dalyvaut visai ir nesinori cool.gif

o man tai linksmiausia buna skaityt komentarus ir burbejimus tokiu a la profesionaliu, ieskanciu tarp eiluciu kazko ir paciu nedalyvaujanciu hihihi.gif

QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.

ne primas ir ne paskutinis jauciu foto konkursas, kur aptarimu skyrelis virsta bobu turgum wink.gif pasidaryk kavos ar arbatos , atsipalaiduot ir pasijuok skaitydama 4u.gif

QUOTE(bucka @ 2008 05 09, 17:56)
manau dauguma konkurse dalyvauja vien tam, kad dalyvauti, o ne kad sublizgeti, patikti visiems ir nesulaukti nei vieno kritisko komenaro. pvz as labai laukiau konkurselio ir esu patenkinta, kad bent koki turime. o jei kam kas nepatinka, tai mat ja bala  irnesakyk.gif visiems juk nebusi geras ir originalus  mirksiukas.gif

dalyvaujam, mergaites, ir nesukam sau galvos!!!!  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir nebutinai juk visuose dalyvauti smile.gif smagu, kad kazkas vyksta. juk tiek laiko prasem, kad padarytu, o dabar turim, ir vel kazkam negerai rolleyes.gif

ir apskritai, jei kazkas kazkam cia nesamone - uzejom ir praejom bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2008 05 09, 17:19)
Na preiš dedant nuotrauką reikėjo numanyti, kad sulauksite tokių komentarų.
Beto jau šimtas metų aiškų, kad jautrios sielos moteriškės geriau jau lai neskaito čia fotokonkursų aptarimų ax.gif

aha, o jūs pagalvokite kaip man reaguoti, kaip šitaip išsikalinėjama iš nuotraukų doh.gif .

aš tvirtinu, reiškia aš čia vierchas new_russian.gif

(na čia bajeris žinoma hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 16:59)
štai, patarimo nėra jokio arba tiesiog daiktas naudojamas pagal paskirtį:
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image

aš viskuo patenkinta, bet čia ne konkursas, konkurso parodija irnesakyk.gif
galit čia bambėt, kad esu viskuo nepatenkinta ar peršu savo nuomonę, bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu. o jei šitą konkurso parodiją laimės viena minėtų foto, bus aišku, kad pavadinimas parinktas netinkamai.
o kai tokie cirkai vyksta, dalyvaut visai ir nesinori cool.gif

Nu bambeklė kaip reta doh.gif umn.gif

Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 05 09, 18:13)
aha, o jūs pagalvokite kaip man reaguoti, kaip šitaip išsikalinėjama iš nuotraukų  doh.gif .

aš tvirtinu, reiškia aš čia vierchas  new_russian.gif

(na čia bajeris žinoma hihihi.gif )

Juokas juokais, bet drinks_cheers.gif
Atsakyti
Koks idomus sutapimas smile.gif
2 nuotraukos, galima sakyt identiskos... vaikiukai, bliuduose, bliudai seselyje, tolumoj saulute sviecia, desinej pusej po kazka grazaus.. kaciukas, masinyte ir tas ir tas netilpes i kadra smile.gif O kas keisciausia, tai kad fotografuota ne tais paciais metais, bet skirtumas net keli desimtmeciai.. Koks keistas sutapimas mastau.gif bet kazkaip labai miela ziuret i tokias panasias nuotraukas wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=14923
http://www.supermama...p...&phid=14915
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 09 gegužės 2008 - 17:37
Vaje, ne konkursas, o turgus. Nesuprantu , kam reik tokiu kritisku komentaru g.gif Negi nuo to geriau? jau kokios nuotraukos yra, tokios ir bus. Su komentarais nieko nepakeisit, tik upa numusti galit ir kuo toliau, tuo maziau prades dalyvauti konkursuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 05 09, 16:06)
  pasidaryk kavos ar arbatos , atsipalaiduot ir pasijuok skaitydama  4u.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Aš kaip tik arbatą geriu ir skaitalioju hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti