as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.
tikiuosi tik niekas nepradės išiminėti nuotraukų prisiskaitę komentarų, arba ir toliau dalyvaus, kaip dalyvavę konkursuose.
Vieningos nuomonės juk nebus. O ir būtų nuobodu, jei taip būtų.
Moderatoriai priėmė, reiškias nuotrauka tinkama fotokonkursui. Gerbkit ir jų darbą bei nuomonę.
O jau kuri foto laimės, taigi nuo balsuojančiųjų priklauso. Balsuokit už tas kurios jum atrodo labiausiai tinkamos ir tiek.
Vieningos nuomonės juk nebus. O ir būtų nuobodu, jei taip būtų.
Moderatoriai priėmė, reiškias nuotrauka tinkama fotokonkursui. Gerbkit ir jų darbą bei nuomonę.
O jau kuri foto laimės, taigi nuo balsuojančiųjų priklauso. Balsuokit už tas kurios jum atrodo labiausiai tinkamos ir tiek.
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
as tai supratau kad geru jums fotkiu nera visos levos: karuciai blogai mat ne isradimas jie jau israsti, bliudai blogai , vanduo juodas irgi blogai, vaikas ant skecio irgi blogai, o bagazineje- vel ne patarimas ... manau cia paskutinis konkursas i kuri idejau fotke, nes nebematau prasmes to daryti, tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.
Na preiš dedant nuotrauką reikėjo numanyti, kad sulauksite tokių komentarų.
Beto jau šimtas metų aiškų, kad jautrios sielos moteriškės geriau jau lai neskaito čia fotokonkursų aptarimų
Toks jausmas, kad kai kurios neranda kur išsilieti. Labai gera vieta pagiežingiems komentarams yra delfi.lt va ten tai tikrai yra kur pyktį išlieti.
O šiaip čia konkursas ne profesionalams, o mėgėjams, dėl to ir fotkės realios, o ne pripieštos.
Dėmesio yra vertas kiekvienas mamos sumanymas, kuris palengvina buityje ar auginant vaikus.
O šiaip čia konkursas ne profesionalams, o mėgėjams, dėl to ir fotkės realios, o ne pripieštos.
Dėmesio yra vertas kiekvienas mamos sumanymas, kuris palengvina buityje ar auginant vaikus.
Man sitas patarimas geras taupumo sumetimais ir grazus:
http://www.supermama...p...&phid=14914
bet... mes davem savo vaikams ant atraizu papiest, kur ju kabari isklijuoti Dabar taip grazu namuose visu kambariu sienos ispiestos : Tai sitas patarimas su zenkliuku musu seimoj turetu but "N- proto tures"
http://www.supermama...p...&phid=14914
bet... mes davem savo vaikams ant atraizu papiest, kur ju kabari isklijuoti Dabar taip grazu namuose visu kambariu sienos ispiestos : Tai sitas patarimas su zenkliuku musu seimoj turetu but "N- proto tures"
QUOTE(astukas @ 2008 05 09, 11:38)
Tai gal nebutina plakateli Perziuri zurnaliukus apie vaikus ("Mazylis" ir pan.), randi kad ir daugiau tokiu nuotraukeliu, suklijuoji jas tualete ir vaikas tures daug draugu (ir mergaiciu, ir berniuku, o gal ir koki zvereli) kurie kartu su juo sedes ant puoduko. Visu ju ir puodukai bus kitokie... Nebutina tiesiogiai pasiimt ideja. Galima ja kuo puikiausiai isplest pagal savo galimybes ir fantazija. Tai tik ideja. Ir kitos idejos bus tik stimulas eiti ta linkme pasinaudojus ir savo ismones dalele
aciu uz patarima
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 15:01)
manau dauguma konkurse dalyvauja vien tam, kad dalyvauti, o ne kad sublizgeti, patikti visiems ir nesulaukti nei vieno kritisko komenaro. pvz as labai laukiau konkurselio ir esu patenkinta, kad bent koki turime. o jei kam kas nepatinka, tai mat ja bala visiems juk nebusi geras ir originalus
dalyvaujam, mergaites, ir nesukam sau galvos!!!!
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 16:59)
o kai tokie cirkai vyksta, dalyvaut visai ir nesinori
o man tai linksmiausia buna skaityt komentarus ir burbejimus tokiu a la profesionaliu, ieskanciu tarp eiluciu kazko ir paciu nedalyvaujanciu
QUOTE(vaidicita @ 2008 05 09, 17:01)
tiesiog bjauru skiatyt komentarus pilamus ant visu is eiles fotkiu.
ne primas ir ne paskutinis jauciu foto konkursas, kur aptarimu skyrelis virsta bobu turgum pasidaryk kavos ar arbatos , atsipalaiduot ir pasijuok skaitydama
QUOTE(bucka @ 2008 05 09, 17:56)
manau dauguma konkurse dalyvauja vien tam, kad dalyvauti, o ne kad sublizgeti, patikti visiems ir nesulaukti nei vieno kritisko komenaro. pvz as labai laukiau konkurselio ir esu patenkinta, kad bent koki turime. o jei kam kas nepatinka, tai mat ja bala visiems juk nebusi geras ir originalus
ir nebutinai juk visuose dalyvauti smagu, kad kazkas vyksta. juk tiek laiko prasem, kad padarytu, o dabar turim, ir vel kazkam negerai
ir apskritai, jei kazkas kazkam cia nesamone - uzejom ir praejom
QUOTE(Valerija @ 2008 05 09, 17:19)
Na preiš dedant nuotrauką reikėjo numanyti, kad sulauksite tokių komentarų.
Beto jau šimtas metų aiškų, kad jautrios sielos moteriškės geriau jau lai neskaito čia fotokonkursų aptarimų
aha, o jūs pagalvokite kaip man reaguoti, kaip šitaip išsikalinėjama iš nuotraukų .
aš tvirtinu, reiškia aš čia vierchas
(na čia bajeris žinoma )
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 16:59)
štai, patarimo nėra jokio arba tiesiog daiktas naudojamas pagal paskirtį:
aš viskuo patenkinta, bet čia ne konkursas, konkurso parodija
galit čia bambėt, kad esu viskuo nepatenkinta ar peršu savo nuomonę, bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu. o jei šitą konkurso parodiją laimės viena minėtų foto, bus aišku, kad pavadinimas parinktas netinkamai.
aš viskuo patenkinta, bet čia ne konkursas, konkurso parodija
galit čia bambėt, kad esu viskuo nepatenkinta ar peršu savo nuomonę, bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu. o jei šitą konkurso parodiją laimės viena minėtų foto, bus aišku, kad pavadinimas parinktas netinkamai.
Nu bambeklė kaip reta
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 05 09, 18:13)
aha, o jūs pagalvokite kaip man reaguoti, kaip šitaip išsikalinėjama iš nuotraukų .
(na čia bajeris žinoma )
(na čia bajeris žinoma )
Juokas juokais, bet
Koks idomus sutapimas
2 nuotraukos, galima sakyt identiskos... vaikiukai, bliuduose, bliudai seselyje, tolumoj saulute sviecia, desinej pusej po kazka grazaus.. kaciukas, masinyte ir tas ir tas netilpes i kadra O kas keisciausia, tai kad fotografuota ne tais paciais metais, bet skirtumas net keli desimtmeciai.. Koks keistas sutapimas bet kazkaip labai miela ziuret i tokias panasias nuotraukas
http://www.supermama...p...&phid=14923
http://www.supermama...p...&phid=14915
2 nuotraukos, galima sakyt identiskos... vaikiukai, bliuduose, bliudai seselyje, tolumoj saulute sviecia, desinej pusej po kazka grazaus.. kaciukas, masinyte ir tas ir tas netilpes i kadra O kas keisciausia, tai kad fotografuota ne tais paciais metais, bet skirtumas net keli desimtmeciai.. Koks keistas sutapimas bet kazkaip labai miela ziuret i tokias panasias nuotraukas
http://www.supermama...p...&phid=14923
http://www.supermama...p...&phid=14915
Vaje, ne konkursas, o turgus. Nesuprantu , kam reik tokiu kritisku komentaru Negi nuo to geriau? jau kokios nuotraukos yra, tokios ir bus. Su komentarais nieko nepakeisit, tik upa numusti galit ir kuo toliau, tuo maziau prades dalyvauti konkursuose
QUOTE(laukine @ 2008 05 09, 16:06)
Aš kaip tik arbatą geriu ir skaitalioju