Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

ale ziuriu insi cia viskuo ir visais nepatenkinta rolleyes.gif o pati konkurse dalyvauja? g.gif

visada kiek zmoniu bus tiek nuomoniu, ir reikia buti biski platesniu paziuru 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu dėl ko čia toks kaikurių dalyvių nepasitenkinimas g.gif nesinervuokit, raukšlių atsiras biggrin.gif nepatinka, nedalyvaukite,nežiūrėkit, neskaitykit, nebalsuokit, o tai atsidarai šią temą ir matai kad vien kažkokie niurzgėjimai, nepasitenkinimai kai kokios pensininkės...viskame tik blogą matot, juk kiekviename dalyke, kiekvienoje foto galima ir kažką gero pamatyti ir įžvelgti,o kuri nepatinka, tai ir nebalsuokit už ją, juk tam ir konkursas, kad rinkti patinkančias,...negali visos vienodai geros būt, o jei jau nesuprantat temos pavadinimo ar kažko, tai jau pagalvokit, kas čia kaltas doh.gif Man tema atrodo šauni, įdomi, nes gražų vaikiuką gražiame fone paprasčiausia įdėt, nereik daug mąstyt...
Aišku viešas forumas, galite rašyt tuos savo nepasitenkinimus, bet pagalvokite, ar visiem įdomu čia juos skaityti, manau tokie žmonės visada ras prie ko prikibt, čia jau toks būdas turbūt...
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 05 09, 12:43)
ale ziuriu insi cia viskuo ir visais nepatenkinta  rolleyes.gif o pati konkurse dalyvauja?  g.gif

visada kiek zmoniu bus tiek nuomoniu, ir reikia buti biski platesniu paziuru  4u.gif

insi konkurse nedalyvauja, nes nėra tarp dalyvių schmoll.gif
tai už tat ir nepatenkinta matyt kad pati nesugalvoja nieko gero nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Injera: 09 gegužės 2008 - 11:49
geras konkursas! yra gelios geros idejos! sekmes dalyvaujancioms, reiks gal ir man perziureti maziaus foto, gal koki naudinga patarima atrasiu ir sudalyvausiu wink.gif
Atsakyti
o po tokių paniurzgėjimų-ale kvaila tema,blogai atrinktos foto-būna štilis konkursų srityje... šiaip aš irgi galėčiau bambėt,kad nėra konkursų toms,kurios netiri vaikų (o temų tikrai galima prigalvot), bet... man tai patinka balsuoti smile.gif ir žiūrėti ką laimi mano favoritės cool.gif va,ir dabar turiu favorinę-ten,kur mergytės mažą leliuką stumia pastmasinėj dėžėj smile.gif nu negaliu-man ir foto graži, ir svarbiausia žinau,kad vaikams tai patinka smile.gif
Atsakyti
o man kazkaip si karta tos visos baisiai meniskos nuotraukos nelabai. as jau turiu favorite, kuri tikrai gaus mano balsa! tai nuotraukele su vaiko puoduku tualete, kur plakatas kabo ant duru thumbup.gif butinai pasinaudosiu siuo patarimu! pati ne nebuciau sumasciusi blush2.gif tik va kur toki plakateli gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 05 09, 13:24)
o man kazkaip si karta tos visos baisiai meniskos nuotraukos nelabai. as jau turiu favorite, kuri tikrai gaus mano balsa! tai nuotraukele su vaiko puoduku tualete, kur plakatas kabo ant duru  thumbup.gif butinai pasinaudosiu siuo patarimu! pati ne nebuciau sumasciusi  blush2.gif tik va kur toki plakateli gauti?  g.gif

Tai gal nebutina plakateli rolleyes.gif Perziuri zurnaliukus apie vaikus ("Mazylis" ir pan.), randi kad ir daugiau tokiu nuotraukeliu, suklijuoji jas tualete ir vaikas tures daug draugu (ir mergaiciu, ir berniuku, o gal ir koki zvereli) kurie kartu su juo sedes ant puoduko. Visu ju ir puodukai bus kitokie... rolleyes.gif Nebutina tiesiogiai pasiimt ideja. Galima ja kuo puikiausiai isplest pagal savo galimybes ir fantazija. Tai tik ideja. Ir kitos idejos bus tik stimulas eiti ta linkme pasinaudojus ir savo ismones dalele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 05 09, 13:24)
o man kazkaip si karta tos visos baisiai meniskos nuotraukos nelabai. as jau turiu favorite, kuri tikrai gaus mano balsa! tai nuotraukele su vaiko puoduku tualete, kur plakatas kabo ant duru  thumbup.gif butinai pasinaudosiu siuo patarimu! pati ne nebuciau sumasciusi  blush2.gif tik va kur toki plakateli gauti?  g.gif

na,pasiūliau savo draugei tą idėja ir šia proga paggoglonau ir radau porą plakatų nete smile.gif jin sake,pasidarys tipo fotoatleje kaip dideles foto-jei nori galiu atsiųst. koktatukus duok į až mirksiukas.gif

tikrai šaunus konkursas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 05 09, 13:05)
. šiaip aš irgi galėčiau bambėt,kad nėra konkursų toms,kurios netiri vaikų (o temų tikrai galima prigalvot),

kaip tai nėra .buvo .ir manau dar bus

net 3 iš eilės buvo nebūtinai su vaikučiais:
mano augintinis
kasdien atrodykite puikiai
auksaspalvis ruduo

o dar prieš tai ir

išsvajotos atsotogos
margos mūsų velykos
vandens grožybės

nu ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Injera @ 2008 05 09, 14:04)
kaip tai nėra .buvo .ir manau dar bus

net 3 iš eilės buvo nebūtinai su vaikučiais:
mano augintinis
kasdien atrodykite puikiai
auksaspalvis ruduo

o dar prieš tai ir

išsvajotos atsotogos
margos mūsų velykos
vandens grožybės

nu ir pan.  rolleyes.gif

aj,man ir šiaip nėra azarto dalyvaut smile.gif šiaip,žavesnės foto su leliukais,nu taip jau yra rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūri pradeda idėjos kartotis...

kelios su karučiais panašios, dabar "bliūdų" serija...

Atsakyti
QUOTE(Injera @ 2008 05 09, 12:33)
Insi, gali konkrečiai, kurios foto tau atrodo taip jau labai netinkamos čia?

nes šnekama tiesiai per aplinkui. o gal ir tų foto autorės pergalvos ir pakeis į geresnę, jei pateiksi argumentuotai. cool.gif

štai, patarimo nėra jokio arba tiesiog daiktas naudojamas pagal paskirtį:
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
QUOTE(laukine @ 2008 05 09, 12:43)
ale ziuriu insi cia viskuo ir visais nepatenkinta  rolleyes.gif o pati konkurse dalyvauja?  g.gif

aš viskuo patenkinta, bet čia ne konkursas, konkurso parodija irnesakyk.gif
galit čia bambėt, kad esu viskuo nepatenkinta ar peršu savo nuomonę, bet minėtas foto laikyt atitinkančiomis tema tolygu kolegiją vadint universitetu. o jei šitą konkurso parodiją laimės viena minėtų foto, bus aišku, kad pavadinimas parinktas netinkamai.
o kai tokie cirkai vyksta, dalyvaut visai ir nesinori cool.gif
Atsakyti