Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

user posted image

O kas cia per salis tokia?... kur karstas vanduo "profilaktiskai" uzsukamas unsure.gif
O kodel vandeniukas vonelej juodas? blush2.gif nu siaip idomu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 09, 09:22)
user posted image

O kas cia per salis tokia?... kur karstas vanduo "profilaktiskai" uzsukamas unsure.gif
O kodel vandeniukas vonelej juodas? blush2.gif  nu siaip idomu pasidare blush2.gif

taigi Lietuva ta šalis lotuliukas.gif (pas mane name kaip tik šiandien visą vandenį atjungia dėl taisymo darbų 9-13h )

vanduo ne juodas, ten manau šešėlis toks.
čia kaip ežere, kai vanduo stiklainyje tada atrodo skaidrus, o pats ežeras tamsus
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 09, 08:22)
user posted image

O kodel vandeniukas vonelej juodas? blush2.gif  nu siaip idomu pasidare blush2.gif

gal skenuota nuotrauka,todel vanduo "pajuodo"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 09, 08:28)
taigi Lietuva ta šalis lotuliukas.gif  (pas mane name kaip tik šiandien visą vandenį atjungia dėl taisymo darbų 9-13h )

Aiii... blush2.gif lotuliukas.gif Senai namie buvau..galvojau nebevyksta tokie bjeriai doh.gif Nu bet jei del taisymo drbu, tai suprantama bigsmile.gif

Raganele, skenuoju nuotraukas kai reikia...kazkiek pakeicia spalva, bet ne tiek. Vandeniukas juodas, bet ne nuo skenavimo g.gif Gal kokios sveikatos proceduros atliekamos? biggrin.gif
Atsakyti
gal kalio permanganatas ipiltas? g.gif
Atsakyti
arba arbatžolės, aš taip mažius maudydavau g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nebutumem moterys - studijuojam vandens chemine sudeti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 09 gegužės 2008 - 09:09
Pas mus jau artėja tas vandens išjungimo"košmaras".Kiekvienais metais 2sav. (anksčiau-3sav.)tikrina sistemą,vamzdžius ir išjungia karštą vandenį.Gerai,kad mūsų rajonui papuola birželio mėn.,kitiems -gegužė.Nejaugi čia taip tik Kaune??
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 09, 11:12)
Pas mus jau artėja tas vandens išjungimo"košmaras".Kiekvienais metais 2sav. (anksčiau-3sav.)tikrina sistemą,vamzdžius ir išjungia karštą vandenį.Gerai,kad mūsų rajonui papuola birželio mėn.,kitiems -gegužė.Nejaugi čia taip tik Kaune??

2 sav čia "šutka", mums išjungia mėnesiui, kartais ilgiau, kartais ir trumpiau gaunasi. Todėl įsigijom tam reikalui boilerį, nes namie dvi mažikės.

O dabar į temą smile.gif

Man patiko mintis su lėlyte ant pirštų, piešinuku ant maikutės, kažkada vyrui rungtynėms esu paišius, bet vaikam dar neteko, nekilo net mintis. Su raidelėm, kalendorium fainai.

Raideles aš tik kitaip esu suplanavus daryti, tiksliau jau pradėta, ir ne tik raidelės. tongue.gif
Jau kilo net 3 idėjos, bet iš manęs prasta fotografė, namų sąlygom šnipštas gautųsi, savąjį patarimą parodyt doh.gif

O Jūs, mamos, šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 09, 09:21)
tai va kai balsuosim tai ir balsuosim už patarimų ir idėjų pateikimą smile.gif
nuotrauka gal nebus superinė, bet patarimas bus geras.

nors aš gi negaliu nurodyti, kad balsuojam tik už TĄ, o už ŠITĄ nebalsuojam bo neįtemą.

kiekviena rinksimės nuotraukas pagal savo kriterijus, kas vertins patį patarimą, kas jo pateikimą, kam aprašymas gal patiks, o kažkam vaikas...

tai kad tų patarimų nelabai tarp nuotraukų yra. o konkurse turi derėti foto kokybė ir įdėja. o kai balsuojama 'už vaiką' ar 'už aprašymą', galima daryti išvadą, kad kokursas ar jo pavadinimas nevykę irnesakyk.gif jūs negalite nurodyti už ką balsuoti, bet galite normaliai atrinkti nuotraukas, kad atitiktų temą arba ją tiesiog pakeisti į pvz. 'laisva tema', nes dabar čia ne fotopatirimo konkursas, o visiškas cirkas.
Atsakyti
Insi, gali konkrečiai, kurios foto tau atrodo taip jau labai netinkamos čia?

nes šnekama tiesiai per aplinkui. o gal ir tų foto autorės pergalvos ir pakeis į geresnę, jei pateiksi argumentuotai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 12:19)
tai kad tų patarimų nelabai tarp nuotraukų yra. o konkurse turi derėti foto kokybė ir įdėja. o kai balsuojama  'už vaiką' ar 'už aprašymą', galima daryti išvadą, kad kokursas ar jo pavadinimas nevykę irnesakyk.gif jūs negalite nurodyti už ką balsuoti, bet galite normaliai atrinkti nuotraukas, kad atitiktų temą arba ją tiesiog pakeisti į pvz. 'laisva tema', nes dabar čia ne fotopatirimo konkursas, o visiškas cirkas.

o kodėl tu taip aktyviai perši ta savo nuomonę? nesuprantu-koks tau tikslas? va,yra,kur mamos sudaro kokių 5 foto sąrašiuką su joms NAUDINGAIS patarimais,tai ir laimės tie naudingi. O jei tau nėra naudos,tai čia jau tavo bėda...
Atsakyti