Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

Valiooo naujas konkursėlis. thumbup.gif
Labai graži nuotraukytė. user posted image

O čia tai tikrai geras patarimas. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 04 gegužės 2008 - 16:55
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 04, 17:54)
Valiooo naujas konkursėlis. thumbup.gif
Labai graži nuotraukytė. user posted image

graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas mastau.gif nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė.

tikiuos po savaitgalio bus daugiau foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 04, 16:31)
graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas mastau.gif nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė.

Puikus mamos sumanymas smile.gif thumbup.gif

Mažulis pasiilgo lietučio, kurio jau visą mėnesį nėra bigsmile.gif Tėveliai nupirko naują skėtuką bigsmile.gif, berniukas nekantriai laukia kada gi lis ...O dangus visai giedras ,lyti nežada rolleyes.gif hihihi.gif bigsmile.gif Išradinga mama sugalvoja va taip pradžiuginti savo sūnelį dirbtinu lietumi ax.gif

Na visokių versijų galima prigalvoti bigsmile.gif Viskas tvarkoje thumbup.gif

grange reik fantazijos turėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 04 gegužės 2008 - 18:17
Nu kažkaip labai jau sudėtingas konkursas g.gif
Atsakyti
kad ir keistas, bet valiooo pagaliau vėl konkursas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man su tyrelėmis labai faina nuotrauka thumbup.gif

Ir konkursas labai neįprastas, bet šaunus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 04, 19:13)
Na visokių versijų galima prigalvoti  bigsmile.gif  Viskas tvarkoje  thumbup.gif

grange reik fantazijos turėti    4u.gif

aš nesakau, kad ne tvarkoj tongue.gif tik man šiai foto fantazija nekilo 4u.gif
Atsakyti
blink.gif nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ? g.gif
bet dalyvaujantiems sekmes 4u.gif abejoju ar pavyks sudalyvaut,nes kaip suprantu,fotkint reik ne graziai,o tiesiog isradima savo? Tai koks gi cia foto konkursas? biggrin.gif
Atsakyti
nu toks kas išradimas bus foto biggrin.gif reiks pasukt galvele prisimint visokiu cudu iš kudikiuko laiku wub.gif
Atsakyti
Kaip greit daugėja nuotraukų. bigsmile.gif
user posted image Įdomiai sugalvota. 4u.gif

user posted image Čia tai tikrai geras patarimas.

user posted image Labai graži nuotrauka. Ta prasme, profesionali. Bet šiaip, neužkabino. ax.gif

user posted image Graži nuotrauka. thumbup.gif

Kol kas labiausiai patiko nuotrauka su skėčiu. ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

fotokonkurso temą pakuždėjo vienas įvykis, tad ir buvo pasirinkta tokia neįprasta, bet kartu ir labai įdomi tema.

gal nuotraukų ir nebus daug, bet labai tikiu, kad mamos pasinaudos patarimais, kurie bus kartu ir palengvinimas joms, ir paskatinimas pačioms kažko siekti, domėtis, ir rasti kaip padėti pačiai sau ir vaikučiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 04, 20:28)
blink.gif nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ? g.gif

Man ir įdomiai atrodo, laukiame laukiame konkurso, prisiūlome mielų ir mus labai dominčių temų, o bac ir paskelbia jau kelintą tokį, kad net nelabai norisi dalyvauti. Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan doh.gif

O šiuo išradimu [attachmentid=141545] aš ir dažnai pas mamą nuvažiavusi pasinaudodavau biggrin.gif
Atsakyti