Valiooo naujas konkursėlis.
Labai graži nuotraukytė.
O čia tai tikrai geras patarimas.
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 04, 17:54)
Valiooo naujas konkursėlis.
Labai graži nuotraukytė.
Labai graži nuotraukytė.
graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė.
tikiuos po savaitgalio bus daugiau foto
QUOTE(grange @ 2008 05 04, 16:31)
graži, bet biški neįkertu, atradimas tas, kad dirbtinis lietus, ar ten tas vandeniui bėgt padarytas nu bet palauksiu galo tada pasakys autorė.
Puikus mamos sumanymas
Mažulis pasiilgo lietučio, kurio jau visą mėnesį nėra Tėveliai nupirko naują skėtuką , berniukas nekantriai laukia kada gi lis ...O dangus visai giedras ,lyti nežada Išradinga mama sugalvoja va taip pradžiuginti savo sūnelį dirbtinu lietumi
Na visokių versijų galima prigalvoti Viskas tvarkoje
grange reik fantazijos turėti
Nu kažkaip labai jau sudėtingas konkursas
Man su tyrelėmis labai faina nuotrauka
Ir konkursas labai neįprastas, bet šaunus
Ir konkursas labai neįprastas, bet šaunus
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 04, 19:13)
Na visokių versijų galima prigalvoti Viskas tvarkoje
aš nesakau, kad ne tvarkoj tik man šiai foto fantazija nekilo
nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ?
bet dalyvaujantiems sekmes abejoju ar pavyks sudalyvaut,nes kaip suprantu,fotkint reik ne graziai,o tiesiog isradima savo? Tai koks gi cia foto konkursas?
bet dalyvaujantiems sekmes abejoju ar pavyks sudalyvaut,nes kaip suprantu,fotkint reik ne graziai,o tiesiog isradima savo? Tai koks gi cia foto konkursas?
nu toks kas išradimas bus foto reiks pasukt galvele prisimint visokiu cudu iš kudikiuko laiku
Kaip greit daugėja nuotraukų.
Įdomiai sugalvota.
Čia tai tikrai geras patarimas.
Labai graži nuotrauka. Ta prasme, profesionali. Bet šiaip, neužkabino.
Graži nuotrauka.
Kol kas labiausiai patiko nuotrauka su skėčiu.
Įdomiai sugalvota.
Čia tai tikrai geras patarimas.
Labai graži nuotrauka. Ta prasme, profesionali. Bet šiaip, neužkabino.
Graži nuotrauka.
Kol kas labiausiai patiko nuotrauka su skėčiu.
Labas vakaras
fotokonkurso temą pakuždėjo vienas įvykis, tad ir buvo pasirinkta tokia neįprasta, bet kartu ir labai įdomi tema.
gal nuotraukų ir nebus daug, bet labai tikiu, kad mamos pasinaudos patarimais, kurie bus kartu ir palengvinimas joms, ir paskatinimas pačioms kažko siekti, domėtis, ir rasti kaip padėti pačiai sau ir vaikučiui
fotokonkurso temą pakuždėjo vienas įvykis, tad ir buvo pasirinkta tokia neįprasta, bet kartu ir labai įdomi tema.
gal nuotraukų ir nebus daug, bet labai tikiu, kad mamos pasinaudos patarimais, kurie bus kartu ir palengvinimas joms, ir paskatinimas pačioms kažko siekti, domėtis, ir rasti kaip padėti pačiai sau ir vaikučiui
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 04, 20:28)
nu naujo konkurso tema tai..ir dar idomu,o kam mes tada rasom savo pasiulymus konkursams,jei kazkaip neatsimenu,kad pasiulymas ir konkurso tema butu sutape ?
Man ir įdomiai atrodo, laukiame laukiame konkurso, prisiūlome mielų ir mus labai dominčių temų, o bac ir paskelbia jau kelintą tokį, kad net nelabai norisi dalyvauti. Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan
O šiuo išradimu [attachmentid=141545] aš ir dažnai pas mamą nuvažiavusi pasinaudodavau