O jau kiek karučių atsirado
Taip pat daug su raidelėm
O šita įdomi:
.
štai jum autorės atsakymas apie marškinėlius pieštus
"Pirmas mūsų bandymas
Plačiau po konkurso Papasakosiu ar išsiskalbs ,koks flomasteris ir t.t
Mamos ! Būkim kantrios "
"Pirmas mūsų bandymas
Plačiau po konkurso Papasakosiu ar išsiskalbs ,koks flomasteris ir t.t
Mamos ! Būkim kantrios "
Nu nesupykit, bet koks čia patarimas? Vaikus bagažinėj laikyti, kad nesipainiotų po kojomis? Ar jiems čia žaidimų aikštelę įrengti? Juk ir taip aišku, kad tie vaikučiai tik vienam kadrui čia sukrauti Užtektų tik keliom sekundėm nusisukti, ir vaikiukai jau spėtų iš bagažinės išgriūti.
QUOTE(*luka* @ 2008 05 08, 22:12)
Nu nesupykit, bet koks čia patarimas? Vaikus bagažinėj laikyti, kad nesipainiotų po kojomis? Ar jiems čia žaidimų aikštelę įrengti? Juk ir taip aišku, kad tie vaikučiai tik vienam kadrui čia sukrauti Užtektų tik keliom sekundėm nusisukti, ir vaikiukai jau spėtų iš bagažinės išgriūti.
o man tai patinka tokie smaikstus "patarimai" kartais ir mes pajuokauja tarkim :- Viskas, nebera jums vietos, nebent bagazineje"
Ir man įdomu,koks čia patarimas:
QUOTE(kondračiukas @ 2008 05 08, 23:22)
kartais ir mes pajuokauja tarkim :- Viskas, nebera jums vietos, nebent bagazineje"
Juokus ir aš suprantu, bet naudos šiame patarime nematau
Aciu Ruste uz pagalba ir Auges pirma karta isgirdau sita varianta, eisiu ieskot.
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 08, 17:55)
oi pralinksmino foto "nuo tada,kai brolis pasidare mobilus,pradejo kenteti jo galva " beje,gal shalmas tik juokais uzdetas,bet mes ne syki pagalvodavom,jog reiketu shalmus savo vaikams nupirkt
Taigi būna spec. šalmų mažiukams pirkti, kad galvytės nesusidaužytų, nieko čia originalaus.
QUOTE(Rustė @ 2008 05 08, 20:19)
na ir tegu laimi.
kiekviena turime savo vertinimo kriterijus ir negalime turėti vienodos nuomonės.
jeigu nuotrauka patvirtinta reiškia tinkama, jei abejojama tada tariasi moderatorių taryba ir priimamas sprendimas.
kiekviena turime savo vertinimo kriterijus ir negalime turėti vienodos nuomonės.
jeigu nuotrauka patvirtinta reiškia tinkama, jei abejojama tada tariasi moderatorių taryba ir priimamas sprendimas.
bet tai nesąžininga tų, kurios siuntė tikrus patarimus atžvilgiu
QUOTE(kondračiukas @ 2008 05 05, 17:59)
galima i viska ir paprasciau paziureti nebutina tik patentuotus atradimus fotografuoti
Aš irgi taip pat galvoju.
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 07:37)
bet tai nesąžininga tų, kurios siuntė tikrus patarimus atžvilgiu
tai va kai balsuosim tai ir balsuosim už patarimų ir idėjų pateikimą
nuotrauka gal nebus superinė, bet patarimas bus geras.
nors aš gi negaliu nurodyti, kad balsuojam tik už TĄ, o už ŠITĄ nebalsuojam bo neįtemą.
kiekviena rinksimės nuotraukas pagal savo kriterijus, kas vertins patį patarimą, kas jo pateikimą, kam aprašymas gal patiks, o kažkam vaikas...