Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

O jau kiek karučių atsirado doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Taip pat daug su raidelėm doh.gif
O šita įdomi:
user posted image.
Atsakyti
štai jum autorės atsakymas apie marškinėlius pieštus tongue.gif

"Pirmas mūsų bandymas ax.gif rolleyes.gif

Plačiau po konkurso victory.gif Papasakosiu ar išsiskalbs ,koks flomasteris ir t.t mirksiukas.gif

Mamos ! flirt.gif Būkim kantrios friends.gif "
Atsakyti
user posted image
Nu nesupykit, bet koks čia patarimas? blink.gif g.gif Vaikus bagažinėj laikyti, kad nesipainiotų po kojomis? Ar jiems čia žaidimų aikštelę įrengti? Juk ir taip aišku, kad tie vaikučiai tik vienam kadrui čia sukrauti mirksiukas.gif Užtektų tik keliom sekundėm nusisukti, ir vaikiukai jau spėtų iš bagažinės išgriūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *luka*: 08 gegužės 2008 - 21:13
QUOTE(*luka* @ 2008 05 08, 22:12)
user posted image
Nu nesupykit, bet koks čia patarimas?  blink.gif  g.gif Vaikus bagažinėj laikyti, kad nesipainiotų po kojomis? Ar jiems čia žaidimų aikštelę įrengti? Juk ir taip aišku, kad tie vaikučiai tik vienam kadrui čia sukrauti  mirksiukas.gif Užtektų tik keliom sekundėm nusisukti, ir vaikiukai jau spėtų iš bagažinės išgriūti.

o man tai patinka tokie smaikstus "patarimai" biggrin.gif kartais ir mes pajuokauja tarkim :- Viskas, nebera jums vietos, nebent bagazineje" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir man įdomu,koks čia patarimas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2008 05 08, 23:22)
kartais ir mes pajuokauja tarkim :- Viskas, nebera jums vietos, nebent bagazineje"  lotuliukas.gif

Juokus ir aš suprantu, bet naudos šiame patarime nematau ax.gif
Atsakyti
Aciu Ruste uz pagalba 4u.gif ir Auges 4u.gif pirma karta isgirdau sita varianta, eisiu ieskot.
Atsakyti
aš taip pat ryt keliausiu ieškoti markerių, piešiančių ant audinio smile.gif
Tikiuosi nesupyks autorė ar autorius, kad idėją kopijuosim. Nu bet labai faina, kaip nekopijuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 08, 17:55)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  oi pralinksmino foto "nuo tada,kai brolis pasidare mobilus,pradejo kenteti jo galva "  thumbup.gif  beje,gal shalmas tik juokais uzdetas,bet mes ne syki pagalvodavom,jog reiketu shalmus savo vaikams nupirkt  biggrin.gif

Taigi būna spec. šalmų mažiukams pirkti, kad galvytės nesusidaužytų, nieko čia originalaus.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 08, 20:19)
na ir tegu laimi. 4u.gif
kiekviena turime savo vertinimo kriterijus ir negalime turėti vienodos nuomonės.
jeigu nuotrauka patvirtinta reiškia tinkama, jei abejojama tada tariasi moderatorių taryba ir priimamas sprendimas.

bet tai nesąžininga tų, kurios siuntė tikrus patarimus atžvilgiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2008 05 05, 17:59)
galima i viska ir paprasciau paziureti biggrin.gif nebutina tik patentuotus atradimus fotografuoti smile.gif

thumbup.gif
Aš irgi taip pat galvoju.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 07:37)
bet tai nesąžininga tų, kurios siuntė tikrus patarimus atžvilgiu irnesakyk.gif

tai va kai balsuosim tai ir balsuosim už patarimų ir idėjų pateikimą smile.gif
nuotrauka gal nebus superinė, bet patarimas bus geras.

nors aš gi negaliu nurodyti, kad balsuojam tik už TĄ, o už ŠITĄ nebalsuojam bo neįtemą.

kiekviena rinksimės nuotraukas pagal savo kriterijus, kas vertins patį patarimą, kas jo pateikimą, kam aprašymas gal patiks, o kažkam vaikas...
Atsakyti