Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Betukas @ 2008 05 08, 19:27)
O kaip jūs žinot kuri pakeista į kurią?  g.gif

Siuo atveju.... sakykim, kad vaikas labai isimine smile.gif
Atsakyti
Turėjau idėją, norėjau įgyvendint, bet jau gal susilaikysiu ir konkurse nedalyvausiu. Nors netgi radau jau padarytą foto, lygtais tiktų, bet... Kažkaip "neveža". Ir ne dėl to, kad keistas konkursas, reikia ir tokių mirksiukas.gif , bet dėl komentarų, bet gal čia tik man vienai taip 4u.gif

Nors tokios pat idėjos konkurse dar nėra smile.gif
Atsakyti
man šitos pačios gražiausios wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

aš vis dėlto vertinsiu ne vien "išradimą", bet ir pačios nutraukytės patrauklumą, kaip ten bebūtų, tai juk fotokonkursas smile.gif
Atsakyti
Labai gražios nuotraukytės... smile.gif Miela žiūrėti smile.gif Nors, kai kurios idėjos, mano nuomone, nesaugios, bet radau ir tikrai kelias šaunias thumbup.gif Mano vertinimo kriterijus labai paprastas - jei matant idėją kyla noras ja pasinaudoti, tai ta idėja ir yra gera... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 05 08, 18:39)
Turėjau idėją, norėjau įgyvendint, bet jau gal susilaikysiu ir konkurse nedalyvausiu. Nors netgi radau jau padarytą foto, lygtais tiktų, bet... Kažkaip "neveža". Ir ne dėl to, kad keistas konkursas, reikia ir tokių mirksiukas.gif , bet dėl komentarų,  bet gal čia tik man vienai taip 4u.gif

Nors tokios pat idėjos konkurse dar nėra smile.gif

Ko bijot tų komentarų? (šunys loja, karavanas eina hihihi.gif )
O tamstelė tai įtariu tikrai turi ką parodyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2008 05 08, 19:01)
Labai gražios nuotraukytės...  smile.gif Miela žiūrėti smile.gif  Nors, kai kurios idėjos, mano nuomone, nesaugios, bet radau ir tikrai kelias šaunias thumbup.gif Mano vertinimo kriterijus labai paprastas - jei matant idėją kyla noras ja pasinaudoti, tai ta idėja ir yra gera... rolleyes.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Vadinasi ir konkursui TINKA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 08, 18:02)
kas čia per "išradimas"? gal vis dėl to reiktų atrinkti bent biški į temą? g.gif ir čia g.gif

čia išradimas, kad galima iš vaikų nuotraukų padaryti jungtinį koliažą ir pasikabinus ant sienos gėrėtis visomis kartu.
QUOTE(Betukas @ 2008 05 08, 18:05)
Aš kolkas nei vieno "išradimo" nematau  schmoll.gif Ir kąąąąą???  tongue.gif(o pasiūlymų yra, tik kiekvienas turim teisę rinktis, kas tinka ir patinka  mirksiukas.gif )

visai nei vieno? blink.gif
taigi ne dviratį čia kuriam, ir ne naują antivirusinę programa... ir ne lemputę ir ne telefoną...

aš visose nuotraukose juos matau, didenius ar mažesnius, išradingesnius ar mažiau , bet visuose yra kažkas įdomaus.

jei vadovaučiausi daugumos nuomone, tai nuotraukų nebūtų, balsavimas parodys kurie išradimai geriausi tongue.gif
Atsakyti
Santi, nebijok tų komentarų, visi konkursai be jų neapsieina... Dėk savo nuotraukytę - konkursas gražesnis taps smile.gif

O toje nuotraukoje, kur berniukas skėtyje miega, būčiau neminėjus jokio autobuso, jokių stotelių, o tiesiog parašyčiau, kad "ekspromtinė lovytė lauke" ar pan. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 08, 19:23)
visai nei vieno? blink.gif
taigi ne dviratį čia kuriam, ir ne naują antivirusinę programa... ir ne lemputę ir ne telefoną...

aš visose nuotraukose juos matau, didenius ar mažesnius, išradingesnius ar mažiau , bet visuose yra kažkas įdomaus.

jei vadovaučiausi daugumos nuomone, tai nuotraukų nebūtų, balsavimas parodys kurie išradimai geriausi tongue.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Na, gal neaiškiai parašiau...Aš tą patį norėjau kitoms besikabinėjančioms pasakyt,kad naujo išrasto dviračio nematau...Viskas kažkur matyta, gal girdėta. Bet kiekviena nuotrauka savaip graži ir įdomi. Kiekviena atsirinksim kuo pasinaudot, o kuo ne mirksiukas.gif Todėl ir paryškinus buvau "išradimų". ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 08 gegužės 2008 - 18:32
http://www.supermama...p...&phid=14910

prašom nesupykt mamytės, ale kam daugiau toks skėtis ir gali būt naudojamas jei ne nuo saulės/lietaus mastau.gif

http://www.supermama...p...&phid=14912
ir šita, jau yra viena tokia pat su karučiu/vežimu idėja ir dar tokia pat cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Injera: 08 gegužės 2008 - 18:45

ne viso taip pasidaro, o gal kažkas bus idėja močiutei kokia padovanoti tokią "nuotrauką"

būna gi kelias kartas sudeda, kad matytųsi kokie panašūs buvo vaikystėje senelis, tėvelis ir sūnus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 09 gegužės 2008 - 18:21
nėra ten patarimo, kaip ir daugelyje. ir iš aprašymo to nematyti. gaila tik, kad jums svarbu ne kokybė, o kiekybė ir gali laimėt ne nuotrauka į temą, o pritemptinė irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 08, 20:03)
nėra ten patarimo, kaip ir daugelyje. ir iš aprašymo to nematyti. gaila tik, kad jums svarbu ne kokybė, o kiekybė ir gali laimėt ne nuotrauka į temą, o pritemptinė irnesakyk.gif

na ir tegu laimi. 4u.gif
kiekviena turime savo vertinimo kriterijus ir negalime turėti vienodos nuomonės.
jeigu nuotrauka patvirtinta reiškia tinkama, jei abejojama tada tariasi moderatorių taryba ir priimamas sprendimas.
Atsakyti