Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

o kuri foto pakeista į šitą, nebepamenu g.gif

http://www.supermama...p...&phid=14868
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 05 08, 12:18)
Oi, kaip jūs tiesiogiai suvokiat konkursą unsure.gif . Net keista doh.gif . Man labai puiki su skėčiu, dar labai graži su maikute, kurioje šeima nupiešta bigsmile.gif

o kam vedžiot tiesiai per aplinkui? man asmeniškai patinka tokios foto ir tokie patarimai, kad pažėsjus iš kart žinočiau ką čia turima omeny, ir kur galėčiau šitą pritaikyti praktiškai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 08, 12:23)
kur vaikiukas zvejoja ant tiltuko.

aha. tai šita man geresnė tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Injera @ 2008 05 08, 13:21)
o kuri foto pakeista į šitą, nebepamenu  g.gif

http://www.supermama...p...&phid=14868

Atsakyti
Perskaičiau konkurso aprašymą ir jei nežiūrint į nuotraukų atlikimą, o tik į fotopatarimą-ideją, tai man patinka:

... su kalendoriu, tikrai miela dovana.
... su raidelėm. Labai gera idėja. Tik nelabai matosi raidelės ir kokie paveikslėliai priklijuoti. Gal jei būtų per vaikučių petį fotografuota.. Daugiau matytųsi. Bet idėja tikrai šauni ir manau pasinaudosime, ateityje.
... dar patiko rankų gamybos namelis. Tikrai puiki idėja. Ir ja pasinaudosime. Manau tokiame vaikutis tikrai mielai žaidžia, jei ir pats dalyvauja namelio "statybose"
... marškinėliai. Tikrai tokie džiugintų ne vieną vaikutį. Kai paaugs sūnus ir mes piešime
... lėlytė ilgakojė ant vaiko pirštukų, taip pat puiki idėja.

Jei reiktų balsuoti dabar, tai rinkčiausi iš šių. Nors ir nelabai kokybiškos nuotraukos, bet ir nepritemptos prie temos. Tokios nuoširdžios.
Atsakyti
Nelabai supratau šitos nuotarukos komentaro g.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 08, 14:21)
Nelabai supratau šitos nuotarukos komentaro g.gif :
user posted image

Su stotele tikrai painu mastau.gif
Atsakyti
user posted image
įdomu su kokiom priemonėm taip išpiešė g.gif idėja tai thumbup.gif
user posted image
šis fotopatarimas irgi geras, tik gaila, kad neryškus pats ''albumas'' rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi pralinksmino foto "nuo tada,kai brolis pasidare mobilus,pradejo kenteti jo galva " thumbup.gif beje,gal shalmas tik juokais uzdetas,bet mes ne syki pagalvodavom,jog reiketu shalmus savo vaikams nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 08 gegužės 2008 - 16:56
kas čia per "išradimas"? gal vis dėl to reiktų atrinkti bent biški į temą? g.gif ir čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 08, 17:55)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  oi pralinksmino foto "nuo tada,kai brolis pasidare mobilus,pradejo kenteti jo galva "  thumbup.gif  beje,gal shalmas tik juokais uzdetas,bet mes ne syki pagalvodavom,jog reiketu shalmus savo vaikams nupirkt  biggrin.gif

aha linksma..

o su raidelėm jau nebeoriginalu, kartojas rolleyes.gif kaip ir foto kur daug vienam, man panašu į kalendoriaus idėją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 08, 18:02)
kas čia per "išradimas"? gal vis dėl to reiktų atrinkti bent biški į temą? g.gif ir čia g.gif

QUOTE(Injera @ 2008 05 08, 18:02)
aha linksma..

o su raidelėm jau nebeoriginalu, kartojas  rolleyes.gif  kaip ir foto kur daug vienam, man panašu į kalendoriaus idėją  rolleyes.gif

Aš kolkas nei vieno "išradimo" nematau schmoll.gif Ir kąąąąą??? tongue.gif(o pasiūlymų yra, tik kiekvienas turim teisę rinktis, kas tinka ir patinka mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 08 gegužės 2008 - 17:07
QUOTE(insi @ 2008 05 08, 19:02)

kaip tolygiai sudet 23 mazesnes nuotraukas i vienai dideliai nuotraukai skirta remeli bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 08, 12:23)

O kaip jūs žinot kuri pakeista į kurią? g.gif
Atsakyti