Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(astukas @ 2008 05 08, 08:36)
O kam toks patarimas jei nuo vaiko bus baisu akis patraukt. Guletu sau ant grindu  ir mama daro ka nori ax.gif

nu tai tada nei vaikui supynių galima, nei ko - gi irgi akis baisu patraukt. O "numest" ant grindų, kad jam nereikėtų skirt laiko...ai nu požiūrio dalykas. Man kad reikia skirt dėmesio ir prižiūrėt vaiką ką nors darantį - ne trūkumas.

QUOTE(astukas @ 2008 05 08, 08:36)
Tai lopsys ir kedute ne tas pats unsure.gif

Ne tas pats - pakabinamam lopšy (vygėj) diržų nėr.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 08 gegužės 2008 - 08:19
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 08, 09:18)
1. nu tai tada nei vaikui supynių galima, nei ko - gi irgi akis baisu patraukt. O "numest" ant grindų, kad jam nereikėtų skirt laiko...ai nu požiūrio dalykas. Man kad reikia skirt dėmesio ir prižiūrėt vaiką ką nors darantį - ne trūkumas.
2. Ne tas pats - pakabinamam lopšy (vygėj) diržų nėr.

user posted image

1. Jau cia krastutinumai unsure.gif Ir kam zodi "paguldyt" reikia perfrazuot i "numest" unsure.gif Tada aisku ir poziuris atitinkamai atrodo.
2. Kam dirzai pusmetriniam lovy rolleyes.gif
O jei rimtai tai uzbaigiam ta pokalbi. Issakiau savo nuomone (beja ne vienos mano nuomone) ir tiek. Kai diskusija uzsitesia prasideda priekabiavimas (abipusis).
Atsakyti
Sita patiko bigsmile.gif
user posted image
Tik nuotraukos paaiskinimas neaiskus g.gif
Bet nuotrauka faina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 08 gegužės 2008 - 09:34
QUOTE(Alaja @ 2008 05 08, 09:33)
Sita patiko bigsmile.gif

nuotrauka graži wub.gif bet patarimas nelabai aiškus g.gif
Atsakyti
Nuotrauka su skėčiu turi naują pavadinimą, kuris labai puikiai paaiškina kokia tai situacija tongue.gif
Atsakyti
Jei netikėtai vaikas užsnūdo, o rankas jau nepakeliamai skauda. Vežimas namie. Jūs autobusu važiuojat, o jau ir lipt kita stotelė...

tai padėt vaiką ir palikt g.gif nešt skėtį gi nesaugu g.gif

kalendorius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senoji Lakūdra: 08 gegužės 2008 - 10:02
Man nuomone geriausios idejos, kuriom pasinaudociau Sita
,sita
ir sita
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 08, 11:49)
Nuotrauka su skėčiu turi naują pavadinimą, kuris labai puikiai paaiškina kokia tai situacija tongue.gif

Nu ir patarimas mastau.gif ""... Jūs autobusu važiuojat, o jau ir lipt kita stotelė..."" tipo autike isskleidi sketi padedi ant zemes ten vaika paguldai blink.gif pavaziuoji sustojima susirenki vaika su skeciu blink.gif ohmy.gif siaip nuotrauka faina, grazi... bet patarimas ohmy.gif vaiku teisiu dideliu pazeidimu kvepia. unsure.gif

kalendorius labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 08 gegužės 2008 - 10:02
su skėčiu idėja tokia, kad ėjai, vaikas užlūžo, lauki autobuso, ir paguldai ant žemės, o autobusan įsineštum jau normaliai ant rankų, arba jau žadinčiau vaiką...
čia gi tokia trumpalaikė "lova" ekstra atvejams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 08, 06:24)
Su skėčiu ir aš nesuprantu. blush2.gif Nu bet ta mergaitė su maistu  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir labai į temą. bigsmile.gif

man ta su maistu nekabina kažko rolleyes.gif bet kiekvienam savaip gi aišku.

nu bet su skėčiu, tai iki šiol nesuprantu tokios "fantazijos" lotuliukas.gif
Atsakyti
yu.gif su skeciu yra pritempta ,negi sketi dabar visur nesiotis jei vaikas uzmigs ?? g.gif
Atsakyti
Oi, kaip jūs tiesiogiai suvokiat konkursą unsure.gif . Net keista doh.gif . Man labai puiki su skėčiu, dar labai graži su maikute, kurioje šeima nupiešta bigsmile.gif
Atsakyti