va mano supratimu FOTOkonkursas yra FOTO konkursas.NUOTRAUKA TURI BUTI GRAZI. Kitaip tai tera konkursas su iliustracijom. Ir gal kam atsibodo nestukes ir vaikai konkursuose,bet man jie labai patinka ir man regis daug sykiu mamytes siule temas konkursams,kuriuose butu isties smagu sudalyvaut. O kai tokia tema paskelbta,kur dabar is 25 foto vos 5 realiai atitinka konkurso tema.. tiek laukem visi to konkurso ir negalim sudalyvaut nuo siol nebelauksiu
Ruste cia ne tau,o Supermamai skiriu
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 07, 18:03)
O kai tokia tema paskelbta
Tai kad kaip tik labai gera tema. Pavadinimą paskaitykit. Taip taip FOTOkonkursas. Bet ne meninės fotografijos, o naudingiausio fotopatarimo.
QUOTE(insi @ 2008 05 07, 18:39)
o aš manau, kad nereiktų tvirtint pritemptų foto. jau geriau 5 į temą, nei 20 bile kokių. juk visgi patarimo konkursas, bet jau kyla įtarimas, kad tos foto, kur išradimo nerasta, tik vaikiukai, nuo kurių daugelis susileidžia
Bet visgi tai ir fotokonkursas, nuotraukos meniškumas irgi turi labai daug įtakos, manau, net lemiamos
Suuuuuper nuotrauka.
Kol kas man patinka šitos:
O šita strioko gali įvaryt ne vienam
Dar noriu paklaust:kaip padaryti mažesnes nuotraukas,kaip jūs įdedat?
Ačiū pagalbininkėms insi:4u: ir Rustei ,pažiūrėsiu ar susimažino
O šita strioko gali įvaryt ne vienam
Dar noriu paklaust:kaip padaryti mažesnes nuotraukas,kaip jūs įdedat?
Ačiū pagalbininkėms insi:4u: ir Rustei ,pažiūrėsiu ar susimažino
Kopijuoji ne didelę nuotrauką o ten kur mažytės ir jų daug, tada ir įsikels tokia maža kaip tenai.
štai (nuotrauka atsitiktinė)
čia va didelė, atvėrus ją pažiūrėti
o čia maža, kur iš bendro sąrašo
štai (nuotrauka atsitiktinė)
čia va didelė, atvėrus ją pažiūrėti
o čia maža, kur iš bendro sąrašo
atsirado nauja su skėčiu, bet nedaeina per ilgą kaklą
reikia taip suprast, jei vaikas užmigo, ir nėr kur paguldyt tai ant skėčio ar kaip?
http://www.supermama...p...&phid=14890
reikia taip suprast, jei vaikas užmigo, ir nėr kur paguldyt tai ant skėčio ar kaip?
http://www.supermama...p...&phid=14890
QUOTE(insi @ 2008 05 07, 22:09)
išsaugot ant desktopo, po to žinutės apačioj prisegti
O kam saugot ant desktop'o? Tiesiog įkeli nuotraukos adresą ir viskas.
Su skėčiu ir aš nesuprantu. Nu bet ta mergaitė su maistu Ir labai į temą.
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 07, 17:14)
Nepatingesiu palaukti konkurso pabaigos ir paziureti i Jusu isrndingumo laipsni - labai tikiuosi, kad nustebinsite su savo nuotrauka
P.S. Del zemdirbiu- nekalbekite daugiskaita
P.S. Del zemdirbiu- nekalbekite daugiskaita
Atsiprasau jei izeidziau Mane tiesiog suerzino (tikriausiai per jautriai suregavau) komentarai apie tai koks nevykes konkursas. Jei man asmeniskai tema netinka tai as ir nedalyvauju bet nekritikuoju kodel mat prie manes nepriderino Tai nori konkurso tai vel negerai
Ai nu gal ir normalu Nepriklausomai nuo komentaru visi konkursai issirutuliuoja visai neblogai
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 08, 00:12)
Ko jūs čia dėl to patarimo kraupinotės, buvo sau seniai pakabinami lopšiai ir nei kas kraupinosi, nei kas gąsdinosi. O ir nepalieka manau gi vaiko vieno.
Tai lopsys ir kedute ne tas pats O kam toks patarimas jei nuo vaiko bus baisu akis patraukt. Guletu sau ant grindu ir mama daro ka nori