Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

Motinos dienos proga tikrai galėjo rimtesnį konkursą paskelbti 4u.gif

Kaip vaikučiai gėlytes mamytėms neša ar kas nors panašaus ax.gif Tokia graži diena į metus tik kartą būna wub.gif

O dabar g.gif ... Nesusipratimas kažkoks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Rasa~ @ 2008 05 07, 16:30)

lotuliukas.gif taip taip, nuotrauka mano, meskit ja lauk smile.gif Eisiu is muses dramblio isradinet smile.gif

bet ne visi tiesmukiskai moka pavaizduot patarimus. unsure.gif Man tai turi but ir grazu....
O siurblys vaikiskas gali vaikui padet susitaikyt su ta siurblio garso baime, nes jis uzsiemes savo siurbliu unsure.gif bent mano vaikui suveike sitas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 07, 15:31)
Motinos dienos proga tikrai galėjo rimtesnį konkursą paskelbti  4u.gif 

Kaip vaikučiai gėlytes mamytėms neša ar kas nors panašaus  ax.gif  Tokia graži  diena į metus  tik kartą būna  wub.gif

O dabar  g.gif ... Nesusipratimas kažkoks  tongue.gif

Jau taip nusibodo su tom gelytem ir mamytem ax.gif Pilna atviruku rolleyes.gif Ziurekit kiek sirdis geidzia.
Cia ir pasimate kaip lietuvaiciams isradingumo truksta. Nu zemdirbiai esam nors jus ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 07, 15:15)
Kad konkursas naujas, tai šaunuma. Bet pačią temą tai galima traukti į absurdiškiausių temų konkursą - laimėtų prizinę vietą  doh.gif  doh.gif

tiek daug fainų buvo pasiūlymų konkursui.... Sprendimas, vienok, keistas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.S. Čia tik mano nuomonė

Aš irgi pritariu iš dalies, nes tema liko nesuprantama daugeliui g.gif
Atsakyti
Kad konkursas naujas, tai šaunuma. Bet pačią temą tai galima traukti į absurdiškiausių temų konkursą - laimėtų prizinę vietą  doh.gif  doh.gif

tiek daug fainų buvo pasiūlymų konkursui.... Sprendimas, vienok, keistas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Pilnai pritariu drinks_cheers.gif Nelaki ta mano vaizduote, pasirodo doh.gif
Nieko nesugalvojau iki siolei, tai ir nesikankinsiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Stebukle @ 2008 05 07, 15:18)
Jei rimtai, tai as temos nesuprantu iki siol unsure.gif arba suprantu kitaip, nei kiti supranta mastau.gif

kokį sugalvojo tokį ir paskelbiau, aš temų nederinu.surašau jūsų pageidaujamus ir tada laukiu palaiminimo..

man regis toks "kitoks" konkursas įdomiau nei kažkokie vienodi, kur matome gamtą arba vaikus ir vaikus...

be abejo, jie mieli, bet kaip suprantu nesinori to kartojimosi, todėl ir sugalvojo tokį konkursą, kad būtų ne kaip visi...

bus ir kitokių ir su mamytėm, ir nėštukėm ir vaikučiam gamtoje.

žinau, kad norisi visko ir iš karto, bet gi ne viskas įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 07, 14:39)
lotuliukas.gif taip taip, nuotrauka mano, meskit ja lauk smile.gif Eisiu is muses dramblio isradinet smile.gif

bet ne visi tiesmukiskai moka pavaizduot patarimus. unsure.gif Man tai turi but ir grazu....
O siurblys vaikiskas  gali vaikui padet susitaikyt su ta siurblio garso baime, nes jis uzsiemes savo siurbliu unsure.gif bent mano vaikui suveike sitas dalykas.

graži ir neklaužada wub.gif ir pati foto. Nemesk. Man ir foto, kur tarp daugelio detalių dar reikia įžiūrėti svarbiausią doh.gif
O pavadinimas (jei PhotoSh'u nekeisi) būtų "ir aš padėsiu mamytei, kad grindys greičiau taptų švariomis". Tiktų ir patarimų ir mamyčių konkursui:) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 07, 17:06)
kokį sugalvojo tokį ir paskelbiau, aš temų nederinu.surašau jūsų pageidaujamus ir tada laukiu palaiminimo..

man regis toks "kitoks" konkursas įdomiau nei kažkokie vienodi, kur matome gamtą arba vaikus ir vaikus...

be abejo, jie mieli, bet kaip suprantu nesinori to kartojimosi, todėl ir sugalvojo tokį konkursą, kad būtų ne kaip visi...

Ruste, konkursas yra labai šaunu. Ir ačiū tau už kantrybę su tokiom kaip aš blush2.gif Labai džiaugiamės, tik mes temos nesuprantam visi vienodai. Kokie tai patarimai turi but, kad nekiltu mums kvailu klausimu? unsure.gif Ir ar reikia pavaizduot tai tiesiai sviesiai, ar galima su improvizaciju nukrypimais? umn.gif 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(~Rasa~ @ 2008 05 07, 17:13)
graži ir neklaužada wub.gif  ir pati foto. Nemesk. Man ir foto, kur tarp daugelio detalių dar reikia įžiūrėti svarbiausią doh.gif
O pavadinimas (jei PhotoSh'u nekeisi) būtų "ir aš padėsiu mamytei, kad grindys greičiau taptų švariomis". Tiktų ir patarimų ir mamyčių konkursui:) 4u.gif

metam metam... smile.gif

bet patarimas vis vien tas pats. pirktinis siurblys, kurio paskirti visi zino smile.gif hihihi.gif
Tikiuosi mums Ruste wub.gif pagelbes ir ikres koses i makaules, kad teisingai suprastume.
Atsakyti
regis aprašiau temą ne kartą ir ne du.

patarimas turi būti realus, improvizacijų būti gali, tik turi jos būti normalios, kad "daeitų" iš pirmo karto kas ir apie ką, kad nereikėtų paskui čia sukti galvos, kas čia norėta tuo pasakyti tongue.gif

kažkuri čia parašė gerą frazę :"čia konkuras apie tai, kaip tradiciniai dalykai panaudojami netradiciškai"

tarkim saukelnės - apsaugai, hamakas - miegojimui leliukui, indeliai nuo jogurto - flomasteriams sudėti, kastuvas ar krepšys - vaikui pavežioti.

be abejo realių irgi gali būti, bet su patarimu kaip papildymu, tarkim kaip su ta prijuostėle celofanine, kad ne tik maistui, bet ir piešimui ir net pačiai pasidaryti galima...

idėjų galima sugalvoti visokių.aišku ir mamų yra visokių gal kažkam pasirodys neestetiška laikyti vaiko žaislus skalbinių dėžėse (čia mano dvynių daiktai taip sudėti) ir mama pirks būtent žaislams sudėti dėžės, spalvotas ir spec tam pritaikytas. Arba su kartotiniai nameliais ir dėžių...kitos pirks FP už 200lt, nes kartotinė dėžutė "ne lygis"...kitai mamai negražu ir protu nesuvokiama siūtis kažką pačiai, kai yra pirkti... čia ir žaislai, ir žaidimai ir prijuostėlės.

tad daugiau fantazijos, apsidairykite namie, ir tikiu, kad rasite kažką, kas tikrai yra naudinga, bet neįprasta, įdomu gražu ...
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=14885

Man šita patinka - reiks idėja pasinaudot thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(astukas @ 2008 05 07, 15:41)
Jau taip nusibodo su tom gelytem ir mamytem ax.gif Pilna atviruku rolleyes.gif Ziurekit kiek sirdis geidzia.

Cia ir pasimate kaip lietuvaiciams isradingumo truksta. Nu zemdirbiai esam nors jus ka doh.gif

Nepatingesiu palaukti konkurso pabaigos ir paziureti i Jusu isrndingumo laipsni - labai tikiuosi, kad nustebinsite su savo nuotrauka lotuliukas.gif

P.S. Del zemdirbiu- nekalbekite daugiskaita mirksiukas.gif

QUOTE(Rustė @ 2008 05 07, 16:06)

Ruste, nepriimk asmeniskai Tu gi ne prie ko cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiesiog idomu, o kiek zmoniu priima sprendima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 07, 17:14)
Nepatingesiu palaukti konkurso pabaigos ir paziureti i Jusu isrndingumo laipsni - labai tikiuosi, kad nustebinsite su savo nuotrauka  lotuliukas.gif

P.S. Del zemdirbiu- nekalbekite daugiskaita  mirksiukas.gif
Ruste, nepriimk asmeniskai Tu gi ne prie ko cia  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tiesiog idomu, o kiek zmoniu priima sprendima?  g.gif

vienas biggrin.gif Supermama, ji viską sprendžia, aš tik pasiūlau, surašau kas ir kaip.

biškį priėmiau asmeniškai doh.gif viskas, pasižadu daugiau taip nereaguoti.
tema išties sunki, nes ne viso ją suprantame vienodai.
tiek jau kartų rašiau, bet vistiek atsiranda kžkokių niuansų , kuriuos mes suprantame skirtingai tongue.gif

bet kokiu atveju, konkursas yra gerai, mamos sujudo, ieško nuotraukų smile.gif
Atsakyti