Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 07, 11:16)
Mano patarimas skirtas visoms mamytėms, auginančioms tikrus murziukus.
Iš paprasčiausios plėvelės ar ceratos galite pasidaryti ilgarankovę prijuostėlę. Ji labai pravers valgio metu
ar vaikiukui "užsiiminėjant menu". Sutaupysite pinigėlių, nes nebereikės pirkti seilinukų wink.gif

ai nu tada tyliu tada bet vistiek ji man pirktine atrodo eisiu tuoi pastudijot iš arčiau biggrin.gif lens.gif
user posted image

o gal kas paaiškintu kur čia išradimas? mastau.gif juk čia nupirktas siurbliukas aplamai nlb suprtau ir pačio patarimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 07 gegužės 2008 - 11:20
man šita foto superinė
user posted image
žinau,kad tam "keleivui" kaifas rolleyes.gif tokį "pasivažinėjimą mėgsta nevienas vaikas. Mes su drauge visai netyčia atradom,kad ir jos vaikui važinėtis dėžėj labai smagu rolleyes.gif
Atsakyti
o man nuotraukele su hamaku labai patiko thumbup.gif kaip tik planuojam atostogas, tai nereikes vezimo i papludimi tempti - isodinsiu ir gales sau supuotis mirksiukas.gif

lotuliukas.gif o kas per baba pupa? cia taip graziai bobulyte vadina? lotuliukas.gif vis nusisypsau prisiminus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 07, 11:27)
pirktinė, bet aš suprantu pasiūlymą, kad galima panaudoti tiek valgiui, tiek darbeliams, ir net pasidaryti pačiai smile.gif

o aš supratau, kad patarimas pasidaryti, ir tada jau naudot kaip tinkama. o tada patarimas neatitinka foto, nes foto vaikas irgi valgo, o ne piešia. smile.gif

bet čia jau kiekviena matyt suprantam savaip 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 07, 11:47)
nebematau foto su šalmu  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

user posted image
aš blondinė  4u.gif  nesuprantu patarimo  blush2.gif  kur tas vaikas guli? hamake? tai tada joks čia išradimas, hamakas tam ir skirtas  g.gif  o jei ne hamake, tada kur???? futbolo  vartuose  lotuliukas.gif  manau mamytė pavadinime turėtų aiškiau parašyt  4u.gif

o man tai šita foto "patarimiška" rolleyes.gif nu neturėčiau vežimėlio-tai ko gero ant rankų vaiką supčiau ax.gif kažkaip tikrai įdomi mintis hamakan guldyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 05 07, 13:27)
žinau,kad tam "keleivui" kaifas rolleyes.gif tokį "pasivažinėjimą mėgsta nevienas vaikas. Mes su drauge visai netyčia atradom,kad ir jos vaikui važinėtis dėžėj labai smagu rolleyes.gif

Ypač tam tinka žaislų dėžės su ratukais thumbup.gif Mano merginau jau didelė, bet su drauge dar ir dabar taip pramogauja ir viena kitą pavežioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 07, 12:21)
aha, pastudijuok, gal aš ir klystu  ax.gif  gal mamytė iš paprasto celofano ar plėvelės tokią gražią prijuostę tikrai pati padarė  wub.gif

aha man šita ir įdomi pasirodė, šiaip foto dar viskas ok, tik patarimą kitokį galėjo sugalvot, nu mano akimis žiūrint, nes jei rašo, kad galima pasidaryt būtų daug įdomiau jei pati būtų padarius ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(*luka* @ 2008 05 07, 14:30)
Vaikiško siurblio paskirtį visi žinom, bet naudingo patarimo nematau  schmoll.gif Tik pozuojančią mergytę.....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

bet ai, tegu ,o tai nebus visai foto hihihi.gif
Atsakyti
Žinot, visai įdomu jūsų diskusijas skaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 07, 15:50)
O jusu vaikas turi siurbli? Tvarkosi namucius?

Turi mano mergaitė siurblį ir kamabarius prasiurbia ax.gif Bet tam jis juk ir skirtas mirksiukas.gif Gaila tik kad negalingas, vis tiek man reikia su savo siurbliu pereiti lotuliukas.gif
O kad nebūtų visai ne į tema, parodau savo mėgstamiausias:
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(~Rasa~ @ 2008 05 07, 15:55)
čia reklama patiems tėveliams nusipirkti siurblį - bo vaikiškas gerai nesiurbia/nevalo - mergytės pėdutės juodos biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *luka*: 07 gegužės 2008 - 14:02
QUOTE(~Rasa~ @ 2008 05 07, 14:55)
čia reklama patiems tėveliams nusipirkti siurblį - bo vaikiškas gerai nesiurbia/nevalo - mergytės pėdutės juodos biggrin.gif

Tos pedutes baltam fone... doh.gif blink.gif unsure.gif Reiketu tai mergaitei ir zaisline skalbimo masina nupirkt rolleyes.gif O jeigu rimtai tai visu buitiniu daiktu zaislu pavidale nepripirksi. Tokiu atveju taip uzsiversit kad net siurblys nebepades. Musu mazius pasiima zarna nuo pompos ir pats burgzdamas prasiurbliuoja visus pakampius. O ir su tikru siurbliu daug idomiau siurbliuot tik nereikia i elektros tinkla jungt. Zodziu....anoks cia isradingumas pirktini zaisla reklamuot irnesakyk.gif

O nuotraukele su kabancia kedute palubese blink.gif tikra katastrofa doh.gif Nu nesaugiai man atrodo nors jus ka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 07, 15:05)
bet jei pedutes butu svarios, tai kam tada reiktu siurbt? irnesakyk.gif Tam ir vaizduojama manau su nesvariom kojinem....

Nuo kada nesvarias kojines reikia siurbt unsure.gif
Atsakyti
Kad konkursas naujas, tai šaunuma. Bet pačią temą tai galima traukti į absurdiškiausių temų konkursą - laimėtų prizinę vietą doh.gif doh.gif

tiek daug fainų buvo pasiūlymų konkursui.... Sprendimas, vienok, keistas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. Čia tik mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 07, 16:15)
Kad konkursas naujas, tai šaunuma. Bet pačią temą tai galima traukti į absurdiškiausių temų konkursą - laimėtų prizinę vietą  doh.gif  doh.gif

tiek daug fainų buvo pasiūlymų konkursui.... Sprendimas, vienok, keistas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.S. Čia tik mano nuomonė

Jei rimtai, tai as temos nesuprantu iki siol unsure.gif arba suprantu kitaip, nei kiti supranta mastau.gif
Atsakyti