Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Elina @ 2008 05 06, 16:51)
O man vėlgi nepatinka, kad tema suvokiama labai tiesmukiškai ir praktiškai. Nufotkinti pieštukus yra labai paprasta. Mes visos turime kalnus praktinių patarimų, nejaugi pulsim juos fotkinti? Manau, kad nuotrauka turi būt kažkuo meniška, kabinant, įdomi- na juk nuotrauka- atspindys, atvaizdas. Pati nuotrauka turi traukti vaizdu. Koks puodelis, gumelė irgi gali būti patiekiami įdomiau nei tik PUODELIS ar GUMELĖ. Vistik tai- foto konkursas mirksiukas.gif .

nugi ne visi puola fotkint ar kažką išradinėt konkursui prasidėjus. kiti dalyvauja su jau turimom foto
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 06, 17:51)
O man vėlgi nepatinka, kad tema suvokiama labai tiesmukiškai ir praktiškai. Nufotkinti pieštukus yra labai paprasta. Mes visos turime kalnus praktinių patarimų, nejaugi pulsim juos fotkinti? Manau, kad nuotrauka turi būt kažkuo meniška, kabinant, įdomi- na juk nuotrauka- atspindys, atvaizdas. Pati nuotrauka turi traukti vaizdu. Koks puodelis, gumelė irgi gali būti patiekiami įdomiau nei tik PUODELIS ar GUMELĖ. Vistik tai- foto konkursas mirksiukas.gif .

nu tai įdėk pati (jei dar neįdėjai) tokią super originalią ir praktišką, menišką ar dar kokią. cool.gif
pažiūrėjau, kad dalyvauji konkurse... nu bus įdomu pažiūrėt kokia jau ta nepaprasta foto rolleyes.gif
ne visi vienodai supranta ir ne visi vienodai mąsto.

aš matau tikrai fainus kelis patarimus, ir tikrai naudingus ir paprastus, kur nė į galvą nešovė kad taip galima.
kas vienam netinka ir niekada nedarys, kitas galbūt jau tuo patarimu pasinaudojo.
kiek žmonių, tiek nuomonių, balsuosim už tą, kas patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Injera: 06 gegužės 2008 - 20:11
o man labai patiko mieganti lelyte su prirista antklodele thumbup.gif ir dar tas plakatas ant tualeto duru. nebuciau pagalvojusi, kad taip galima doh.gif
Atsakyti
g.gif jei reiketu siandien balsuot,tai balsuociau uz smagiaja kepuryte arba balerina biggrin.gif
Atsakyti
dėl pririštos kėdutės visiem baisiausia kad ji gali apsiverst ir pan. matyt mano fantaziją lakesnė nes aš vis kuriu vaizdus kai ta gumą nutrūksta su didžiule jėgą vaikui į veidą unsure.gif šakes vaikas tai ir invalidu galėtu likt unsure.gif o jei apsiverčiant kaklą nusuktu? o jei pakibtu ore ir užsismaugtu, nu krc aš tylių nes kas liečia vaikų man visada labai gerai fantaziją ant pavojaus suveikia doh.gif biggrin.gif bet matyt kažkur vaikas kabo palubėm ir nieko gyvas sveikas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 07, 10:12)
g.gif jei reiketu siandien balsuot,tai balsuociau uz smagiaja kepuryte arba balerina  biggrin.gif

nu čia aišku mano nuomonė bet nors užmušk ale koks patarimas tas šalmas? mastau.gif o dar komentaras visiškai neatitinka man kolkas realiausios yra tik trys visas kitas trinčiau bet čia tik man taip turbut rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 07 gegužės 2008 - 10:31
QUOTE(Lera @ 2008 05 07, 10:42)
nu čia aišku mano nuomonė bet nors užmušk ale koks patarimas tas šalmas? mastau.gif

nebematau foto su šalmu g.gif g.gif g.gif g.gif

user posted image
aš blondinė 4u.gif nesuprantu patarimo blush2.gif kur tas vaikas guli? hamake? tai tada joks čia išradimas, hamakas tam ir skirtas g.gif o jei ne hamake, tada kur???? futbolo vartuose lotuliukas.gif manau mamytė pavadinime turėtų aiškiau parašyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senoji Lakūdra: 07 gegužės 2008 - 10:48
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 07, 11:47)
aš blondinė  4u.gif  nesuprantu patarimo  blush2.gif  kur tas vaikas guli? hamake? tai tada joks čia išradimas, hamakas tam ir skirtas  g.gif  o jei ne hamake, tada kur???? futbolo  vartuose  lotuliukas.gif  manau mamytė pavadinime turėtų aiškiau parašyt  4u.gif

na patarimas, kad galima vaikutį supti hamake, na migdyti jei neturi vežimėlio (gal kur į sodą pas draugę kengūroj atsivežė).

gi ne visi išradimai yra nauji, gal kažkas supa taip vaikutį visą laiką, gal kažkas važiuodama kelionėn visada tyreles sauskelnėm apsaugo, gal žaisliukai iš pirštų kažkam ne naujiena, ir flomasterius taip deda nuo vaikystės pačios...

atradimas gali būti nebūtinai naujas...
seilnuką iš ceratos, gal kitos deda tik maitinimui, o[piešimui net nepagalvoja, kad galėtų panaudoti...

o plastmasinis krepšys gal asocijuojasi tik su prekybos centru, o pasirodo jame ir pasisupti ir pasivažinėti galima tongue.gif

mamos, būkim platesnių pažiūrų tongue.gif

jei tvirtinčiau tik tas, kurios tikrai, tikrai tikrų tikriausias atradimas, tai nuotraukų būtų gal 5...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 07, 10:59)
na patarimas, kad galima vaikutį supti hamake, na migdyti jei neturi vežimėlio (gal kur į sodą pas draugę kengūroj atsivežė).

gi ne visi išradimai yra nauji, gal kažkas supa taip vaikutį visą laiką, gal kažkas važiuodama kelionėn visada tyreles sauskelnėm apsaugo, gal žaisliukai iš pirštų kažkam ne naujiena, ir flomasterius taip deda nuo vaikystės pačios...

bet... išradimai tai yra, nes sauskelnių paskirtis sėdėt ant užpakaliuko, o ne lagamine tyreles saugot, ir indeliai kuriuose sudėti flomasteriai ne tam skirti, o va kad dar hamakas be gulėjimo gali būti skirtas nežinau ax.gif va jį panaudot ne pagal paskirtį, tai tikrai išradimas būtų thumbup.gif
Papildyta:
o čia user posted image labiau primena pirktinę nei padarytą ax.gif
Atsakyti

nu čia aišku mano nuomonė bet nors užmušk ale koks patarimas tas šalmas? mastau.gif o dar komentaras visiškai neatitinka man kolkas realiausios yra tik trys visas kitas trinčiau bet čia tik man taip turbut rolleyes.gif
[/quote]

ax.gif mirksiukas.gif turiu omeny ta kepuraite su zaisliukais.O salmas tai man irgi atrodo traukte pritrauktas... tongue.gif
Atsakyti
nu šeip čia ir yra pirktine čia tokie "marškinukai" skirti dažyt su dažais, o va mamytė išrado kad dar gali ir valgyt su jais kad neišmurzint drabuželių biggrin.gif
Papildyta:
ai už ana kepurytė ir aš balsuočiau biggrin.gif ir už pieštukus tongue.gif
Atsakyti
cool.gif na butent- idomumas jei kasdienius daiktus sugeba panaudot kazkaip kitaip, o cia gaunas,kad galiu ideti vaiku lovytes foto ir parasyt "labai patogu migdyt".Atranka,imho,turetu buti daug grieztesne. Na,pvz ,ar ismoktu vaikas plaukti vonioj prileidus ten putu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 07, 11:15)
nu šeip čia ir yra pirktine čia tokie "marškinukai" skirti dažyt su dažais, o va mamytė išrado kad dar gali ir valgyt su jais kad neišmurzint drabuželių biggrin.gif

Mano patarimas skirtas visoms mamytėms, auginančioms tikrus murziukus.
Iš paprasčiausios plėvelės ar ceratos galite pasidaryti ilgarankovę prijuostėlę. Ji labai pravers valgio metu
ar vaikiukui "užsiiminėjant menu". Sutaupysite pinigėlių, nes nebereikės pirkti seilinukų wink.gif
o iliustracija su pirktiniu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senoji Lakūdra: 07 gegužės 2008 - 11:18