Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Valerija @ 2008 05 06, 14:39)
kažko nesupratau g.gif  Na pabandyk man parodyti nuotrauką kuri yra negraži, su vaiku ir verta laimėti g.gif

nesakau, kad verta, sakau kad laimės rolleyes.gif
Atsakyti
Baikit kartą bobų turgų daryti umn.gif Pasakėt kartą ir užtenka g.gif

O dabar,kaip ateini į temą ,taip ir skaitai iš vien tą patį rolleyes.gif ,ta tinka,ta netinka fart.gif

O man va šita nuotrauka dabar iš visų esančių atrodo stipriausia mirksiukas.gif

user posted image

Ir idėja šauni ir mergaitė graži ir pati nuotrauka good.gif angel.gif
Atsakyti
o kaip nuomones skirias smile.gif man sita visiskai neuzkabino (na kaip ideja) nes cia nieko naujo, nieko kazko tokio nepaprasto, na bet cia ziuriu savom akim turbut, nes mano Adomas turbut beveik visa vaikyste dezese praleido doh.gif lotuliukas.gif prisistates traukiniu su priekabom ir panasiu dalykeliu
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 06, 14:52)
Baikit kartą bobų turgų daryti  umn.gif  Pasakėt kartą ir užtenka  g.gif 

O dabar,kaip ateini į temą ,taip ir skaitai iš vien tą patį  rolleyes.gif  ,ta tinka,ta netinka  fart.gif 

O man va šita nuotrauka dabar iš visų esančių atrodo stipriausia  mirksiukas.gif 

user posted image

Ir idėja šauni ir mergaitė graži ir pati nuotrauka  good.gif  angel.gif

pritariu drinks_cheers.gif jei balsas bus ne vienas, skirsiu šitai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 05 06, 13:56)
o kaip nuomones skirias  smile.gif  man sita visiskai neuzkabino (na kaip ideja) nes cia nieko naujo, nieko kazko tokio nepaprasto, na bet cia ziuriu savom akim turbut, nes mano Adomas turbut beveik visa vaikyste dezese praleido  doh.gif  lotuliukas.gif  prisistates traukiniu su priekabom ir panasiu dalykeliu

drinks_cheers.gif
mum irgi mažas čia išradimas. bet smagu, jei kitom tai pasirodys naujiena
Atsakyti
šitos foto nelabai suprantu,kas čia naujo?Kur patarimas?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 06, 17:07)

g.gif gal ta guma(kur sukabinti zaislai) kaip naujiena g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 06, 16:07)

Jei neturi pakankamai pinigų pirkti brangiems prikabinamiems žaisliukams, gali ir taip vaikutį užimti mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
Man šita kol kas fainiausia thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, jei tvirtinčiau tik tas nuotraukas, kuriose REALUS ir labai konkretus patarimas, jų būtų kelios, o dabar turim ką aptarinėti.

Nuotrauka su žaisliukais lovytėje tai man patiko, kad ant gumos, kuri šiaip skirta tvirtinimui (MB prie mašinos stogo daiktus tokia pritvirtindavo), o va kaip šauniai sugalvojo tėveliai, iš paprastų žasliukų padarė jungtinį.

dažnas išradimas, ir aš savo dvyniams ir dukrai tokį turėjau..

šiaip, manau visi "naminiai" žaislai yra išradimai, ir siūtos lėlės, ir plastikiniai buteliai su sagom ir ant virvelės suverti žaisliukai (gal čia idėjų kam pasakiau rolleyes.gif ).

šiaip naminių išradimų galėčiau kelias nuotraukas sudėti, (manau, kaip ir bet kuri kita mama) bet deja dalyvauja tik 1 (po konkurso jei ką domins sukelsiu)
Atsakyti
O man vėlgi nepatinka, kad tema suvokiama labai tiesmukiškai ir praktiškai. Nufotkinti pieštukus yra labai paprasta. Mes visos turime kalnus praktinių patarimų, nejaugi pulsim juos fotkinti? Manau, kad nuotrauka turi būt kažkuo meniška, kabinant, įdomi- na juk nuotrauka- atspindys, atvaizdas. Pati nuotrauka turi traukti vaizdu. Koks puodelis, gumelė irgi gali būti patiekiami įdomiau nei tik PUODELIS ar GUMELĖ. Vistik tai- foto konkursas mirksiukas.gif .
Atsakyti
o man šiuo atveju įdomiau išradingumas. Tiesiog mamiškas, tėviškas ar kt. išradingumas. O foto tai padeda arba ne pamatyti. Smagiau kai gera fotografija, bet šiuo atveju jei reiktų rinktis tarp kokybiškos fotografijos su nelabai įdomia įdėja ar ne tokios kokybiškos fotografijos, bet įdomios minties, ko gero rinkčiaus pastarąją. Aišku smagu kai sudera, bet...surašiau savo asmeninius prioritetus šiame konkurse.
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 06, 18:18)
bet...surašiau savo asmeninius prioritetus šiame konkurse.

Pritariu. Vien sausos idėjos- neįdomu 4u.gif
Atsakyti