labai graži La Perlos nerta suknelė.
aš pagal tą patį pavyzduką neriu, tik visai kitokia gaunasi
pasirodysiu, kai baigsiu , tik tempai mano ... nors nedaug beliko, jaučiu, per tą laiką suknelių prinersit
Viliuteees suknelė ir man jau sapnuojasi.
gražios dienos
QUOTE(La Perla @ 2008 05 07, 23:39)
cia mano naujas darbelis, tik as visada paskubu pafotografuoti o po to dar pabaigdineju tai va po fotosesijos dar pataisiau rankoves, padariau kaklo ir rankoviu apdaila ir paslepiau siuliukus sekanti fotosesija bus su pasuknele
[
[
grooozis
jau sita matyt irgi i savo greit norimu sarasiuka itrauksiu
o per kieik laiko nunerei?
[quote=La Perla,2008 05 07, 23:39]
Pasakyk kokie čia siūlai ir kiek sunėriai. Na vis gundausi sukneliai, tiksliau labai noriu, bet bijausi:) Aer bus pasuknelė kokia?
DOVYDA,
noriu pasakyti tau komplimentą, tavo tema apie sukneles labai graži, na tokia miela.Gražiai sugalvojai ,sukėliai nuotraukytes suknelių . Kažkaip nuoširdžiai ,taip iš širdies:) Šaunuolė namaučiai labai gražūs:)
Pasakyk kokie čia siūlai ir kiek sunėriai. Na vis gundausi sukneliai, tiksliau labai noriu, bet bijausi:) Aer bus pasuknelė kokia?
DOVYDA,
noriu pasakyti tau komplimentą, tavo tema apie sukneles labai graži, na tokia miela.Gražiai sugalvojai ,sukėliai nuotraukytes suknelių . Kažkaip nuoširdžiai ,taip iš širdies:) Šaunuolė namaučiai labai gražūs:)
QUOTE(dovyda @ 2008 05 07, 22:25)
o kaip idomiai sugalvojai ziuriu ananasiukai ir sia vasara ima virsu
Papildyta:
labai aciu uz autorini leidima gal kartais gali ir man ta kiaurarastuka imesti? nu labai vykes darbas, ka ten darbas......KURINYS visas zinai tu eini prie manekeno, o as tai vis atsiverciu atsiverciu , irgi pasigroziu....
Papildyta:
labai aciu uz autorini leidima gal kartais gali ir man ta kiaurarastuka imesti? nu labai vykes darbas, ka ten darbas......KURINYS visas zinai tu eini prie manekeno, o as tai vis atsiverciu atsiverciu , irgi pasigroziu....
ir man jau tik nuotraukos liko,atsisveikinau su suknele vakar,na bet ir gerai,nes kita suknelė jau džiovinasi,manekenas vėl vakare bus aprengtas.
Kad nereiktų siuntinėti keletą kartų,įdedu kiauraraščio schemą čia,tik čia kvadratas,o aš iš jo padariau šešiakampį,gaunasi apvalūs motyvai,reikia tik paskutinėj eilėj nedidelius pakeitimus padaryti,dar galima paprašyti Ristinos,ji kažką panašaus buvo radusi ir man atsiuntusi,bet aš kažkur praganiau.
ir šioj temoj noriu pagirti La Perlos suknelę,pritariu nuomonei,kad tai labai praktiškas modeliukas,tinkantis bet kokiai progai
QUOTE(La Perla @ 2008 05 07, 22:39)
cia mano naujas darbelis, tik as visada paskubu pafotografuoti o po to dar pabaigdineju tai va po fotosesijos dar pataisiau rankoves, padariau kaklo ir rankoviu apdaila ir paslepiau siuliukus sekanti fotosesija bus su pasuknele
atkreipkit demesi kaip itraukiau pilvuka tai sonkaulius suskaiciuot galima kadangi mano uzsakoves figura kaip tikros manekenes o mano ne kaip labai tikros
atkreipkit demesi kaip itraukiau pilvuka tai sonkaulius suskaiciuot galima kadangi mano uzsakoves figura kaip tikros manekenes o mano ne kaip labai tikros
O-pa-paa Klausykit, kada jūs spėjat?Kiba nevalgot ir nemiegat?
kaip jau kas rase, kad naktys tai laisvos ir ilgos
La Perla, žavinga!
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 05 08, 09:31)
kaip jau kas rase, kad naktys tai laisvos ir ilgos
bent jau pusę nakties galima nuo Pono Miego nusukt
QUOTE(Avijacija @ 2008 05 07, 14:40)
Mergaitės gal yra schemos šitų suknikių. Gal man jei kas turi į emailą įmestumėt? būčiau dėkinga Spygle@meganet.lt
man tai ta ananasinė mmmmm graži labai, bet jei nebūtų schemos tai kaip patartumėt juosmenį virbalais ar vašeliu..... ananasinio raštelio tai manau kad rasiu schemutę....
man tai ta ananasinė mmmmm graži labai, bet jei nebūtų schemos tai kaip patartumėt juosmenį virbalais ar vašeliu..... ananasinio raštelio tai manau kad rasiu schemutę....
cia mano svajoniu sukneles kuriom nesiryztu. vakar velai vakare pavarciau rusaiciu foruma - taip patiko, bandysiu as savo jegas nerime. visa nakti sapnavau kaip neriu suknele
QUOTE(La Perla @ 2008 05 07, 22:39)
labai grazus darbelis ir itrauktas pilvukas irgi. cia gal ta sukne is 'online' zurnalo kur su ivertu silkiniu kaspineliu?
man reik patarimo - kiek sueina suknelei iki keliu siulu, noriu pirkt nezinau kiek reik, paskui - kurie siulai fainiausiai nerias (maxi ar kokie kitokie, ne patys ploniausi), norisi man zydros spalvos ar turkio. arba kokios sidabro blizgios bet bijau kad tie blizgus pesiojas ar ne.
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 08, 09:10)
Tada panašu, kad jūsų naktys turi po 48 val. O gal išradot kokias nėrimo mašinas ir niekam neprisipažystat
QUOTE(La Perla @ 2008 05 07, 20:06)
o is kokiu neri?
Iš Maxi..MAn jie tokie kietoki šiek tiek,bet tikiu,kad prasinešios
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 08, 10:56)
cia mano svajoniu sukneles kuriom nesiryztu. vakar velai vakare pavarciau rusaiciu foruma - taip patiko, bandysiu as savo jegas nerime. visa nakti sapnavau kaip neriu suknele
man reik patarimo - kiek sueina suknelei iki keliu siulu, noriu pirkt nezinau kiek reik, paskui - kurie siulai fainiausiai nerias (maxi ar kokie kitokie, ne patys ploniausi), norisi man zydros spalvos ar turkio. arba kokios sidabro blizgios bet bijau kad tie blizgus pesiojas ar ne.
drasiau drasiau
as ir galvojua kad sukneles nertos ne man
bet zinok nieko-nera sudetinga
o kiek siulu priklauso nuo tavo dydzio siulu storio rasto tankumo
man sueina 36 dydziui (ugis 158) apie 350 gramu maksi siuliuku ar seik tiek plonesniu
bet cia be rankoviu suknytei tankiu rastu (stulpeliais su uzmetimu neriau)