Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(qqte @ 2008 05 07, 15:57)
situ abieju suknyciu temos yra pas rusaites osinkoj
as jau esu ta ananasine nusiziurejus irgi tik noriu is lininiu siuliuku...
o ta antraja planuoju nerti rudeniop is siltesniu kokiu siuliuku

nuorodos stai cia http://club.osinka.r...pic.php?t=37471

http://club.osinka.r...pic.php?t=31526

o seip tai ananasines juosmuo yra virbalais arba masina megztas bet as planuoju zemu stulpeliu
4u.gif

aciuks.gif už nuorodas. aš irgi masčiau apie tą ananasinę bet lininę biggrin.gif sakiau vasarai prie jūros būtų liuks.....
Atsakyti
Mano suknelė,bet dar nebaigta sad.gif

http://public.fotki....i/p5030138.html
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 07, 18:21)

kaip fainiai sugalvojai wub.gif o kas nebaigta? apacios lyg nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2008 05 07, 19:16)
aciuks.gif  už nuorodas. aš irgi masčiau apie tą ananasinę bet lininę  biggrin.gif  sakiau vasarai prie jūros būtų liuks.....

as tai i darba visai planuoju ja nesiot smile.gif tik siuliuku reik plonu gauti
as dabar kita truputi linine neriu, kai pabaigsiu matyt prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Tai apačia dar nebaigta. Suknelė turėtų būti iki kelių,bet dar tik iki pusės šlaunų..Siūlų nerandu pirkti...O raštelis tai paprastas..stulpeliai su dviem užmetimais..Pati save fotkinau,tai ne visa ir matausi
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 07, 18:30)
Tai apačia dar nebaigta. Suknelė turėtų būti iki kelių,bet dar tik iki pusės šlaunų..Siūlų nerandu pirkti...O raštelis tai paprastas..stulpeliai su dviem užmetimais..Pati save fotkinau,tai ne visa ir matausi

o is kokiu neri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 07, 19:21)

o kaip idomiai sugalvojai thumbup.gif ziuriu ananasiukai ir sia vasara ima virsu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 07, 10:10)
sveikos,mielosios  4u.gif

dabar tai jau tikrai išpuiksiu,tiek čia mane išgyrėt ax.gif

dovyda  neturiu tikslo pribaigti,kas paskui taip gražiai džiaugsis mano kūrinėliais.
              įdėja suknelės buvo duota klientės,tik aš ją pakeičiau,kad man
              patiktų,o jeigu ir tau tokia patinka,tai gali drąsiai nerti,bet netikiu,kad nieko nenorėtum joje pakeist,jeigu nereiktų klaustis klientės nuomonės,aš būčiau dar kai ką ne taip dariusi ax.gif

o suknelė šita

user posted image

labai aciu uz autorini leidima 4u.gif gal kartais gali ir man ta kiaurarastuka imesti? nu labai vykes darbas, ka ten darbas......KURINYS visas wub.gif zinai tu eini prie manekeno, o as tai vis atsiverciu atsiverciu , irgi pasigroziu.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 06, 21:47)
O dabar tas svarbus darbas atiduodamas jūsų teismui.

QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 07, 10:10)
o nėriau tris            savaites  ax.gif

NUOSTABU wub.gif wub.gif wub.gif
ilga laika vašelis buvo mano priešas (tik dabar jaukinasi blush2.gif ) - 3 sav iš fantastikos srities tokios apimties grožiui wub.gif
Atsakyti
cia mano naujas darbelis, tik as visada paskubu pafotografuoti o po to dar pabaigdineju lotuliukas.gif tai va po fotosesijos dar pataisiau rankoves, padariau kaklo ir rankoviu apdaila ir paslepiau siuliukus ax.gif sekanti fotosesija bus su pasuknele tongue.gif
atkreipkit demesi kaip itraukiau pilvuka tai sonkaulius suskaiciuot galima lotuliukas.gif kadangi mano uzsakoves figura kaip tikros manekenes thumbup.gif o mano ne kaip labai tikros blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2008 05 07, 15:40)
Mergaitės gal yra schemos šitų suknikių. Gal man jei kas turi į emailą įmestumėt? būčiau dėkinga Spygle@meganet.lt

user posted image
man tai ta ananasinė mmmmm graži labai, bet jei nebūtų schemos tai kaip patartumėt juosmenį virbalais ar vašeliu..... ananasinio raštelio tai manau kad rasiu schemutę....

As kaip tik neriu-merzgu sita... Rastelis yra sioje temoje truputeli anksciau - tiksliau ankstesneje dalyje (berods 19-22 et tiksliai nepamenu...).
As tik apatine dali i apacia platinu.
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2008 05 08, 08:07)
As kaip tik neriu-merzgu sita... Rastelis yra sioje temoje truputeli anksciau - tiksliau ankstesneje dalyje (berods 19-22 et tiksliai nepamenu...).
As tik apatine dali i apacia platinu.

o gal gali pasakyti kaip tu ją platini?
ananasų pridet cia neisiena...pacius ananasus platini?
ar neri ne ratu?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 05 07, 23:39)
cia mano naujas darbelis, tik as visada paskubu pafotografuoti o po to dar pabaigdineju  lotuliukas.gif  tai va po fotosesijos dar pataisiau rankoves, padariau kaklo ir rankoviu apdaila ir paslepiau siuliukus  ax.gif  sekanti fotosesija bus su pasuknele  tongue.gif
atkreipkit demesi kaip itraukiau pilvuka tai sonkaulius suskaiciuot galima lotuliukas.gif  kadangi mano uzsakoves figura kaip tikros manekenes  thumbup.gif  o mano ne kaip labai tikros  blush2.gif 
user posted image

Man labai labai gražu, na taip paprastai puošnu ,Universali ir į svečius ir į darbą ir prie jūros.La Perla tu daraisi nebepavejama:)
Atsakyti