Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 06, 20:47)
O dabar tas svarbus darbas atiduodamas jūsų teismui.

user posted image

as be zado, nerealus darbas. net ir nuotaka uzsimaniau pabut. rastelius jau maciau dar patark kokiu ir kiek siulu reik.
cia kaip is pieno plaukus.....ir tik tris savaites kaikam uztrunka....apakus sedziu
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 05 07, 12:41)
Viliuteee
Sunku kažką pasakyti, kai darbas kalba už save. Pati suknia yra tokia graži, kad jokie žodžiai nenusakys to jausmo kuris užlieja moters širdį ir smegenis ją išvydus. Labai šaunu, kruopštu,išbaigta, nepriekaištingai tobula:)
Viliuteee , šaunuole tu, kokios tavo rankos  ir koks kūrybinis potencialas.
clap.gif  clap_1.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, pamačius suknelę , sunku ir ką nors pasakyt. Čia žodis gražu per menkutis smile.gif Vienžo, fantastiškas darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 07, 12:44)
as be zado, nerealus darbas. net ir nuotaka uzsimaniau pabut. rastelius jau maciau dar patark kokiu ir kiek siulu reik.
cia kaip is pieno plaukus.....ir tik tris savaites kaikam uztrunka....apakus sedziu

ir aš mergaitės mielosios be žado po tokių pagyrimų,prisipažinsiu iš visos širdies,tikrai jų tiek nesitikėjau,nors suknelė ir man patinka,įeinu prie manekeno,pasižiūriu ir net skirtis turbūt gaila bus.

Atsakyti
Viliuteee, tavo Kūrinys iš didžiosios raidės tikrai vertas daug daugiau nei visi čia mūsų išsakyti pagyrimai. wub.gif Čia nugriūt maža tokį šedevrą pamačius. swoon.gif Sunku net įsivaizduot kaip toks pritrenkiantis grožis realybėj atrodo rolleyes.gif Žodžiu, be jokių abejonių first.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viliuteee bigsmile.gif as be zado blink.gif koks grozis thumbup.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Viliuteee WOW clap_1.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ploja.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu prisidėti prie pagyrimų Viliuteee'i. Padirbu, padirbu ir vis grįžtu pasižiūrėti įspūdingo grožio. wub.gif wub.gif wub.gif Net sielą atgaivina tokie nuostabūs auksarankių darbai. Ir tik padūsauju, kad nelabai randu laiko (gal ir drąsos) kūrybiniam šedevrui. Vis mintis kirba, kada nors... Nors tokių aukštumų tai gal ir per visą gyvenimą nepasieksiu. Niu laaabai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2008 05 07, 15:06)
Aš irgi noriu prisidėti prie pagyrimų Viliuteee'i. Padirbu, padirbu ir vis grįžtu pasižiūrėti įspūdingo grožio.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Net sielą atgaivina tokie nuostabūs auksarankių darbai. Ir tik padūsauju, kad nelabai randu laiko (gal ir drąsos) kūrybiniam šedevrui. Vis mintis kirba, kada nors... Nors tokių aukštumų tai gal ir per visą gyvenimą nepasieksiu. Niu laaabai gražu  ax.gif

Peržiūrėjau Jūsų darbus,jie labai gražūs. thumbup.gif Jeigu nuneriat servetėles,tai puikiausiai pavyks ir gražiausią suknelę nunert.Tad pirmyn 4u.gif ,o jeigu yra noras,laiko būtinai atsiras ax.gif ,aš tik vieną pusmetį nedirbu,beveik visi mano darbai numegzti po darbo,laisvalaikiu,kurio didelę dalį ir trim vaikam padalinti reikia g.gif
Atsakyti
Mergaitės gal yra schemos šitų suknikių. Gal man jei kas turi į emailą įmestumėt? būčiau dėkinga Spygle@meganet.lt

user posted image

user posted image

user posted image

man tai ta ananasinė mmmmm graži labai, bet jei nebūtų schemos tai kaip patartumėt juosmenį virbalais ar vašeliu..... ananasinio raštelio tai manau kad rasiu schemutę....
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2008 05 07, 15:40)
Mergaitės gal yra schemos šitų suknikių. Gal man jei kas turi į emailą įmestumėt? būčiau dėkinga Spygle@meganet.lt

user posted image

user posted image

man tai ta ananasinė mmmmm graži labai, bet jei nebūtų schemos tai kaip patartumėt juosmenį virbalais ar vašeliu..... ananasinio raštelio tai manau kad rasiu schemutę....

situ abieju suknyciu temos yra pas rusaites osinkoj
as jau esu ta ananasine nusiziurejus irgi tik noriu is lininiu siuliuku...
o ta antraja planuoju nerti rudeniop is siltesniu kokiu siuliuku

nuorodos stai cia http://club.osinka.r...pic.php?t=37471

http://club.osinka.r...pic.php?t=31526

o seip tai ananasines juosmuo yra virbalais arba masina megztas bet as planuoju zemu stulpeliu
4u.gif
Atsakyti
viliuteee nerealus grozis,o kiek meiles ir jegu cia ideta na tisiog pritariu visom kurios gyre ir dar gir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 06, 21:47)
sveikos visos suknelių nėrėjos ir mezgėjos 4u.gif
.Oi kaip senai pas jus lankiausi. ax.gif Dirbau didelį svarbų darbą ,bijojau pavėluoti,nes visokių trukdžių turėjau g.gif dabar pasiimsiu vieną išeiginę dieną(nuo mezginių)ir perskaitysiu visą temą ,pasidžiaugsiu jūsų darbeliais. bigsmile.gif

O dabar tas svarbus darbas atiduodamas jūsų teismui.

user posted image

[

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti