Viliuteee ir taip zinai mano nuomone apie tavo darbus, na bet dar ir dar ir dar kartoju: IS FANTASTIKOS SRITIES
Viliuteee pasakiškai gražu ,norėčiau dar kartą tekėti vien dėl tokio grožio.
Viliuteee tikrai nugriūti galima tokį gržį pamačius
Labai graži suknelė
Labai graži suknelė
sveikos,mielosios
dabar tai jau tikrai išpuiksiu,tiek čia mane išgyrėt
bielra ačiū
norali tavo dėmesys man be galo malonus
liamuna dėkoju,o darbo tikrai čia buvo daug
Žiogienė na nevirskit,juk ir pati ne prasčiau sugebat, o nėriau tris savaites
eya angulyte Amade
ačiū labai
dovyda neturiu tikslo pribaigti,kas paskui taip gražiai džiaugsis mano kūrinėliais.
įdėja suknelės buvo duota klientės,tik aš ją pakeičiau,kad man
patiktų,o jeigu ir tau tokia patinka,tai gali drąsiai nerti,bet netikiu,kad nieko nenorėtum joje pakeist,jeigu nereiktų klaustis klientės nuomonės,aš būčiau dar kai ką ne taip dariusi
o suknelė šita
Labanga raštelį atsiųsiu į AŽ,pagrindinį turėjau,o kiauraraščio neradau ,klausiau mergaičių,čia iš lietuviško žurnalo tas modelis,Ristina panašų man atsiuntė,bet aš jo neišsisaugojau,pagal jį ir dar keletą susikūriau savo raštą.
La Perla iš tavęs tokius žodžius ypač malonu girdėti,nes tą patį aš galiu kartoti apie kiekvieną tavo suknelę
Alacka33 juk ne tik per vestunves taip puoštis galima,jei laiko turėsiu ką nors panašaus,tik kitos spalvos sau būtinai pasidarysiu
Kerpena didžiulis ačiū
dabar tai jau tikrai išpuiksiu,tiek čia mane išgyrėt
bielra ačiū
norali tavo dėmesys man be galo malonus
liamuna dėkoju,o darbo tikrai čia buvo daug
Žiogienė na nevirskit,juk ir pati ne prasčiau sugebat, o nėriau tris savaites
eya angulyte Amade
ačiū labai
dovyda neturiu tikslo pribaigti,kas paskui taip gražiai džiaugsis mano kūrinėliais.
įdėja suknelės buvo duota klientės,tik aš ją pakeičiau,kad man
patiktų,o jeigu ir tau tokia patinka,tai gali drąsiai nerti,bet netikiu,kad nieko nenorėtum joje pakeist,jeigu nereiktų klaustis klientės nuomonės,aš būčiau dar kai ką ne taip dariusi
o suknelė šita
Labanga raštelį atsiųsiu į AŽ,pagrindinį turėjau,o kiauraraščio neradau ,klausiau mergaičių,čia iš lietuviško žurnalo tas modelis,Ristina panašų man atsiuntė,bet aš jo neišsisaugojau,pagal jį ir dar keletą susikūriau savo raštą.
La Perla iš tavęs tokius žodžius ypač malonu girdėti,nes tą patį aš galiu kartoti apie kiekvieną tavo suknelę
Alacka33 juk ne tik per vestunves taip puoštis galima,jei laiko turėsiu ką nors panašaus,tik kitos spalvos sau būtinai pasidarysiu
Kerpena didžiulis ačiū
Viliuteee, neturiu žodžių tavo grožybėms, dabar gailiuosi, kad pati sau vestuvinės suknelės nenusinėriau.
Viliuteee nu negaliu nepagirt - fantastine suknele
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 07, 10:37)
per keep man neįsikelia raštas,gal per didelis,kaip dar galima įkelti
Per talpink.com pabandyk
QUOTE(Amade @ 2008 05 06, 20:37)
sveikos, maciau, kad kazkuri neriat suknyte is apskritimu. As is ju esu nusinerusi sarafana, kuri nesioju ant dzinsu http://public.fotki....rbai/page2.html Man labai smagiai ir labai greitai neresi
grožis. pradėjai nuo pakraččio ar kur nors vidurio?
Papildyta:
Viliute nerealus grožis......
Viliuteee
Sunku kažką pasakyti, kai darbas kalba už save. Pati suknia yra tokia graži, kad jokie žodžiai nenusakys to jausmo kuris užlieja moters širdį ir smegenis ją išvydus. Labai šaunu, kruopštu,išbaigta, nepriekaištingai tobula:)
Viliuteee , šaunuole tu, kokios tavo rankos ir koks kūrybinis potencialas.
Sunku kažką pasakyti, kai darbas kalba už save. Pati suknia yra tokia graži, kad jokie žodžiai nenusakys to jausmo kuris užlieja moters širdį ir smegenis ją išvydus. Labai šaunu, kruopštu,išbaigta, nepriekaištingai tobula:)
Viliuteee , šaunuole tu, kokios tavo rankos ir koks kūrybinis potencialas.