Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Ggudrute fainulkos mazosios suknutes wub.gif wub.gif
Rife grazus,kruopstus, nerealus darbelis wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Rife o iš kokių siūlų ir kiek sunaudota? Iš kur galima tokią shemutę gauti?
Grožis nerealus, net žada užėmė. bigsmile.gif
Atsakyti
Čia tai bent grožis... good.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Rife @ 2008 06 11, 18:22)
Jūsų teismui suknelė, modelis truputį lieknokas.
Savininkė dės kitokį pamušalą

good.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 06 12, 00:06)
Čia tai bent grožis...  good.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
good.gif

sutinku ! labai daili rausva suknele thumbup.gif

na ka mergaites puslapelis i pabaiga wub.gif
jau atidariau nauja tema,kvieciu visas nepaleisti vaseliu bei gi virbalu ir siulu is ranku ir toliau dziuginti mus savo kuriamais groziais drinks_cheers.gif

NAUJA TEMA -9

P>S> uzbaikite senaja temele ir registruokites naujojoje mirksiukas.gif kas bus paskutinis siuose namuciuose , malonekite, pakartoti sia zinute su nuoroda i naujaja tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 11 birželio 2008 - 23:30
QUOTE(Rife @ 2008 06 11, 18:42)
Su kitos spalvos pamušalu

tikrai kruoštus darbelis wub.gif aš ir už šviesų pamušaliuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2008 06 12, 00:37)
tikrai kruoštus darbelis wub.gif aš ir už šviesų pamušaliuką drinks_cheers.gif

ir man baltas graziau mirksiukas.gif

P>S> uzbaikite senaja temele ir registruokites naujojoje mirksiukas.gif kas bus paskutinis siuose namuciuose , malonekite, pakartoti sia zinute su nuoroda i naujaja tema 4u.gif

NAUJA TEMA -9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 11 birželio 2008 - 23:39
[
NAUJA TEMA -9
[/quote]

RIFE
Jau kokia graži, nu tikrai slapukė, man vienareikšmiškai su baltu, šviesiau, gaiviau, vasariškiau, spalva super, labai daili, labai kruopšti, IR JEI SUTIKSIU GATVEJE ,TIKRAI ATPAŽINSIU,NES ,KAD IR KAIP STENGSIMĖS - ANTROS TOKIOS PAT NEBUS:)
BRAVO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimą (tikiuosi, kad nepasimes šios temos pabaigoje). Egzistuoja turkiški ir vokiški MAxi siūlai. Apie kuriuos jūs čia kalbate. Nes aš nusinėriau bliuzelė ir rankinuką iš turkiškų, o kostiumėliui (arba suknelei...) nusipirkau vokiškų. Ar yra tarp jų koks skirtumas. Jei taip, kurie geresni.
Ir dar, RIFE, tavo suknelė labai graži. O kaip tu ją platinai? Didinai atskirus motyvus ar kažkaip jų prijungei daugiau?

NAUJA TEMA -9
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 06 12, 08:56)
Turiu klausimą (tikiuosi, kad nepasimes šios temos pabaigoje). Egzistuoja turkiški ir vokiški MAxi siūlai. Apie kuriuos jūs čia kalbate. Nes aš nusinėriau bliuzelė ir rankinuką iš turkiškų, o kostiumėliui (arba suknelei...) nusipirkau vokiškų. Ar yra tarp jų koks skirtumas. Jei taip, kurie geresni.
Ir dar, RIFE, tavo suknelė labai graži. O kaip tu ją platinai? Didinai atskirus motyvus ar kažkaip jų prijungei daugiau?
NAUJA TEMA -9

O aš nėriau tik iš turkiškų, o tai ar yra kainos skirtumas tarp gamintojo?

RIFE pasidalink kokie tavo siūlai, kažkaip man jie tokie kaip NIDA, BANGA ar kokie ten, kur tokie mažiukai matkiukai:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 08:58)
O aš nėriau tik iš turkiškų, o tai ar yra kainos skirtumas tarp gamintojo?

RIFE pasidalink kokie tavo siūlai, kažkaip man jie tokie kaip NIDA, BANGA ar kokie ten, kur tokie mažiukai matkiukai:)

O tai ši tema dar niekaip nesigaigia??
Nes jau norisi į naujus namelius, ten erdvu:)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti