Ggudrute fainulkos mazosios suknutes
Rife grazus,kruopstus, nerealus darbelis
Čia tai bent grožis...
QUOTE(Rife @ 2008 06 11, 18:22)
Jūsų teismui suknelė, modelis truputį lieknokas.
Savininkė dės kitokį pamušalą
Savininkė dės kitokį pamušalą
QUOTE(Žuvelė @ 2008 06 12, 00:06)
sutinku ! labai daili rausva suknele
na ka mergaites puslapelis i pabaiga
jau atidariau nauja tema,kvieciu visas nepaleisti vaseliu bei gi virbalu ir siulu is ranku ir toliau dziuginti mus savo kuriamais groziais
NAUJA TEMA -9
P>S> uzbaikite senaja temele ir registruokites naujojoje kas bus paskutinis siuose namuciuose , malonekite, pakartoti sia zinute su nuoroda i naujaja tema
QUOTE(Rife @ 2008 06 11, 18:42)
Su kitos spalvos pamušalu
tikrai kruoštus darbelis aš ir už šviesų pamušaliuką
QUOTE(Azali @ 2008 06 12, 00:37)
tikrai kruoštus darbelis aš ir už šviesų pamušaliuką
ir man baltas graziau
P>S> uzbaikite senaja temele ir registruokites naujojoje kas bus paskutinis siuose namuciuose , malonekite, pakartoti sia zinute su nuoroda i naujaja tema
NAUJA TEMA -9
[
NAUJA TEMA -9
[/quote]
RIFE
Jau kokia graži, nu tikrai slapukė, man vienareikšmiškai su baltu, šviesiau, gaiviau, vasariškiau, spalva super, labai daili, labai kruopšti, IR JEI SUTIKSIU GATVEJE ,TIKRAI ATPAŽINSIU,NES ,KAD IR KAIP STENGSIMĖS - ANTROS TOKIOS PAT NEBUS:)
BRAVO
NAUJA TEMA -9
[/quote]
RIFE
Jau kokia graži, nu tikrai slapukė, man vienareikšmiškai su baltu, šviesiau, gaiviau, vasariškiau, spalva super, labai daili, labai kruopšti, IR JEI SUTIKSIU GATVEJE ,TIKRAI ATPAŽINSIU,NES ,KAD IR KAIP STENGSIMĖS - ANTROS TOKIOS PAT NEBUS:)
BRAVO
Turiu klausimą (tikiuosi, kad nepasimes šios temos pabaigoje). Egzistuoja turkiški ir vokiški MAxi siūlai. Apie kuriuos jūs čia kalbate. Nes aš nusinėriau bliuzelė ir rankinuką iš turkiškų, o kostiumėliui (arba suknelei...) nusipirkau vokiškų. Ar yra tarp jų koks skirtumas. Jei taip, kurie geresni.
Ir dar, RIFE, tavo suknelė labai graži. O kaip tu ją platinai? Didinai atskirus motyvus ar kažkaip jų prijungei daugiau?
NAUJA TEMA -9
Ir dar, RIFE, tavo suknelė labai graži. O kaip tu ją platinai? Didinai atskirus motyvus ar kažkaip jų prijungei daugiau?
NAUJA TEMA -9
QUOTE(Agni @ 2008 06 12, 08:56)
Turiu klausimą (tikiuosi, kad nepasimes šios temos pabaigoje). Egzistuoja turkiški ir vokiški MAxi siūlai. Apie kuriuos jūs čia kalbate. Nes aš nusinėriau bliuzelė ir rankinuką iš turkiškų, o kostiumėliui (arba suknelei...) nusipirkau vokiškų. Ar yra tarp jų koks skirtumas. Jei taip, kurie geresni.
NAUJA TEMA -9
NAUJA TEMA -9
O aš nėriau tik iš turkiškų, o tai ar yra kainos skirtumas tarp gamintojo?
RIFE pasidalink kokie tavo siūlai, kažkaip man jie tokie kaip NIDA, BANGA ar kokie ten, kur tokie mažiukai matkiukai:)
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 08:58)
O aš nėriau tik iš turkiškų, o tai ar yra kainos skirtumas tarp gamintojo?
RIFE pasidalink kokie tavo siūlai, kažkaip man jie tokie kaip NIDA, BANGA ar kokie ten, kur tokie mažiukai matkiukai:)
O tai ši tema dar niekaip nesigaigia??
Nes jau norisi į naujus namelius, ten erdvu:)
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.