Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Amade @ 2008 05 06, 18:37)
sveikos, maciau, kad kazkuri neriat suknyte is apskritimu. As is ju esu nusinerusi sarafana, kuri nesioju ant dzinsu http://public.fotki....rbai/page2.html Man labai smagiai ir labai greitai neresi  ax.gif

Labai fainas darbelis thumbup.gif Suknute is apskritimu as neriu, gan greit regis neriasi, bet man lyg biski garbanojasi. Sakiau pabandysiu palygint su standikliu. Tikiuosi nereiks ardyt unsure.gif O apskritimus visus vienodus darei?
Atsakyti
sveikos visos suknelių nėrėjos ir mezgėjos 4u.gif
.Oi kaip senai pas jus lankiausi. ax.gif Dirbau didelį svarbų darbą ,bijojau pavėluoti,nes visokių trukdžių turėjau g.gif dabar pasiimsiu vieną išeiginę dieną(nuo mezginių)ir perskaitysiu visą temą ,pasidžiaugsiu jūsų darbeliais. bigsmile.gif

O dabar tas svarbus darbas atiduodamas jūsų teismui.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dėl raištelio ir kaip jį surišti dar tarsimės su suknelės šeimininke
Atsakyti
Viliuteee, nerealu! first.gif
Atsakyti
Viliuteee, jau gyriau tavojoj temutej thumbup.gif bet negaliu atsilaikyt nepagyrus dar ir dar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif notworthy.gif
Atsakyti
Viliuteee grozys nerealus. Kiek darbo ideta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 06, 20:47)

Jazau jazau, išvirst iš klumpių muožna bigsmile.gif user posted imageuser posted image
Kiek laiko narpliojai? blink.gif
Atsakyti
Viliuteee, labai grazu wub.gif wub.gif tikrai auksaranke thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Viliuteee - PASAKA wub.gif
Atsakyti
Vilutee as apakus blink.gif blink.gif nerealus grozis wub.gif wub.gif

QUOTE(hakura @ 2008 05 06, 20:41)
Labai fainas darbelis  thumbup.gif  Suknute is apskritimu as neriu, gan greit regis neriasi, bet man lyg biski garbanojasi. Sakiau pabandysiu palygint su standikliu. Tikiuosi nereiks ardyt  unsure.gif  O apskritimus visus vienodus darei?

man irgi gaubia kai kurie apskritimai... blush2.gif o tuos apskritimus tai nevienodus dariau, tik kad mazdau vienodam lygyje apacia gautusi, o siaip nenorejau, kad vienodi butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 06, 21:47)
.Oi kaip senai pas jus lankiausi. ax.gif Dirbau didelį svarbų darbą ,bijojau pavėluoti,nes visokių trukdžių turėjau g.gif dabar pasiimsiu vieną išeiginę dieną(nuo mezginių)ir perskaitysiu visą temą ,pasidžiaugsiu jūsų darbeliais. bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif

Kokios Jūs visos šaunuolės, gal kuri galėtumėt padėti doh.gif Reikia gelyčių pavyzdėlių. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti

user posted image

nu zodziu...... gal kas galit mane atgaivint? o tai kaip parvirtau pamacius, dar dabar negaliu atsistot.... ne nu..... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif jeigu kartais sumastyciau isteket...ar galiu pakopint ideja? blush2.gif Viliuteee tu mus pribaigsi 4u.gif
Atsakyti

user posted image

Nerealu!!! Verta bov tiek darbuotis!!!! Akys raibsta. SAUNUOLE!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O rasteli butu idomu suzinoti. Gal galima?
Atsakyti