Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Rife @ 2008 06 11, 18:22)
Jūsų teismui suknelė, modelis truputį lieknokas.
Savininkė dės kitokį pamušalą

user posted image
user posted image

Nereali thumbup.gif wub.gif labai ir spalvytė gražu ir raštas, man dar tolima iki tokių darbų blush2.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 06 11, 17:22)
Jūsų teismui suknelė, modelis truputį lieknokas.
Savininkė dės kitokį pamušalą

user posted image
user posted image

Fantastika wub.gif , o spalvytė thumbup.gif
Atsakyti
Rife, na tu ir pavarei! Tyliai, tyliai tik šast, kaip skėlė, tai vos iš klumpių neišvirtau! Super! thumbup.gif

Aš už baltą pamušalą! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 11 birželio 2008 - 17:45
Su kitos spalvos pamušalu

user posted image
user posted image
Atsakyti
Norali, ačiū už schemutę 4u.gif Bus bent "ant kelio užeit" ax.gif

Rife, niu suknelės grožis blink.gif Šiaip man rožinė spalva schmoll.gif Bet pats darbas thumbup.gif

Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą
Atsakyti
Rife, tavo darbai kaip visada swoon.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Rife nugi super grozis (kaip ir visi kiti Tavo darbai)
Atsakyti
Rife, labai labai graži suknelė - ir spalvytė, ir modeliukas. Man su baltu pamašaliuku prie įdegūsio kūno FANATSTIŠKAI atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Rife ačiū belekaip. thumbup.gif Dabar kaip tik baigiau sesei suknytę, ir jau kabinsiu sau pagaliau, čia tokių grožybių prisižiūrėjau.
Atsakyti
Ggudrute,nesvarbu ,kad suknutes mazos uztat labai labai grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rife,suknute labai grazi,taip kruopsciai ir graziai nunerta wub.gif thumbup.gif thumbup.gif man su baltu pamusaliuku l.patiko wub.gif Cia turbut is maxiuku?
Atsakyti
Rife tikrai galima isvirsti is klumpiu pamacius toki grozi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai grazus darbas ir as uz sviesia pasuknelia,nes su ja visa suknele tiesiog svyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Juoda irgi gerai,ber sviesi tai super,na cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti