Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(bielra @ 2008 06 06, 13:46)
Sveikos merginos!  4u.gif
Rodau dar vieną savo kūrinėlį..  ax.gif , nėriau sau, bet kaip visada atiteko kitai!  hihihi.gif

user posted image

LIUKS, be komentaru
Atsakyti
bielra kaip visada wub.gif thumbup.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
bielra bigsmile.gif thumbup.gif nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 06, 14:46)
Rodau dar vieną savo kūrinėlį..  ax.gif , nėriau sau, bet kaip visada atiteko kitai!  hihihi.gif

user posted image

Na ir fainulka ta tavo suknute bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 06, 13:46)

Labai dailutė 4u.gif

Aš jau pirmą žingsnį, link suknelės nėrimo, padariau ax.gif Nusipirkau pasuknę lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik dar reik draugių vaikus kepuriukais apdalint ax.gif
Atsakyti
Bielra na jau kokia fainuoliška šita suknutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,ir aš jau užsimaniau suknios,bet su savo gabaritais jaučiu atrodyčiau nekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2008 06 06, 19:14)
Bielra na jau kokia fainuoliška šita suknutė  4u.gif  4u.gif  4u.gif ,ir aš jau užsimaniau suknios,bet su savo gabaritais jaučiu atrodyčiau nekaip g.gif

Na negalėjau nepastebėt kiek vaikučių pabiručių turit bigsmile.gif Jūs tikra Supermama thumbup.gif
Mačiau čia nemažai suknelių, labai puikiai atrodančių ir ne ant manekeniškos figūros mirksiukas.gif Tai gi drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia mūsų mažoji suknytė-puošiamės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 06 birželio 2008 - 20:15
Bielra - aš be žodžių wub.gif SUPER thumbup.gif
Netikėtai - labai fainuoliška suknytė, o dar fainesnė mergytė wub.gif Viena kitą puošia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 06 birželio 2008 - 21:11
QUOTE(bielra @ 2008 06 06, 15:46)

user posted image

o kodel kitai o ne sau to kia puiki
Papildyta:
QUOTE(fiona35 @ 2008 06 04, 12:13)
Kaip pas visas gražu.O aš tik mezgu-ardau,mezgu-ardau savąją "ale auksinę".Vis nusiaurinu per anksti ,tai labai jau subiniuką išryškina iš šono.Noriu lengvai platėjančios į apačią.Va ir vėl ardysiu doh.gif
user posted image

aga as ir sita neriu va prieki pabaigiau nugara irgi nieko sudetingo tik viska pamatysiu finise o dabar ir darbas sustojo vaikai gamta gal pasirodysim vidurvasary ar rudeny
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 06, 14:46)

user posted image

ah doh.gif ah doh.gif ah doh.gif niu kaaaa ir vel teks ant zemes kristi mirksiukas.gif labai daili suknele...na bet tavo Bielrute sirdis tai plati kaip tevyne mirksiukas.gif tokius grozius....ne sau ne sau, kitiems... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 06 06, 20:57)
Na negalėjau nepastebėt kiek vaikučių pabiručių turit bigsmile.gif Jūs tikra Supermama thumbup.gif
Mačiau  čia nemažai suknelių, labai puikiai atrodančių ir ne ant manekeniškos figūros mirksiukas.gif Tai gi drąsiau mirksiukas.gif

Labas rytas,Ačiū už gražius žodžius,vaikai-tai mano gyvenimo džiaugsmas(ir aišku vargelis)
Papildyta:
QUOTE(netikėtai @ 2008 06 06, 21:12)
Čia mūsų mažoji suknytė-puošiamės biggrin.gif
user posted image

Na jau suknytė su manekene tai be žodžiu,kaip gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti