Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Sudetis tai man nematyta, nezinau ka reiskia 100 proc.mikrofibra, jauciu sintetika cia:) Nu jau kokie yra tokie, pasuknele bus is trikotazo, gad apgultu:)
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 06 04, 16:32)
as ir apie siulus dar noriu paklaust, cia is 'casa lana' pardes ar is kur kitur. matau kad tu is vilniaus o as is kauno, bet vistiek ieskosiu kazko...

Kaune siūlų parduotuvėje prie 25-mečio turgaus (Kovo 11-osios gatvėje) tokių turėtų būti, bent jau panašių tokios firmos esu mačiusi
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 15:35)
Va mano siūlai ta ir sekanti nuotrauka,kaip manor tai gražiąjau suknei tiks:) ?

http://public.fotki....i/p1080786.html
O va tas grozis, tas virusas auksinis:)

http://public.fotki....i/p1030026.html

QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 16:36)
Atsakau mergaitės abiems.
Aš moteris taupi, paskola už butą didelė tai ieškojau kas man patiktų ir kad kaina nekąstų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
PIRKAU HALĖS TUrguje, už kavinės siūlų kioske 50 g(250M) -5 litai pirkau 700g ,nes tiek sakė mano PAVYZDINEI sunaudojo, suknia jei jų užteks gausisi 70 ly

nu vo kol susiruosiau paklaust tai vska ir atsaket
4u.gif
oj kaip leksiu hales turgun
o su kokiu vaseliu kokio storio nersi?
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 15:35)
Va mano siūlai ta ir sekanti nuotrauka,kaip manor tai gražiąjau suknei tiks:) ?

http://public.fotki....i/p1080786.html
O va tas grozis, tas virusas auksinis:)

http://public.fotki....i/p1030026.html

TIks siuliukai!!! As ka tik is tokiu nusineriau suknele. Visai nieko gavosi. TIk padariau klaida, neriau gana laisvai ir buvo daug stulpeliu su 2 uzmetimais. Truputi tokia "skystoka" suknele gavosi.
Is tu siuliuku reikia nerti tampriau ir stengtis nedaryti stulpeliu su 2 uzmetimais. IR reiketu nerti su 2 arba 2,5 nr. vaseliu.
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 20:15)
Sudetis tai man nematyta, nezinau ka reiskia 100 proc.mikrofibra, jauciu sintetika cia:) Nu jau kokie yra tokie, pasuknele bus is trikotazo, gad apgultu:)

mano mama mezgė suknelę iš tokios sudėties siūlų, tik kitos firmos gamybos. pardavėja sakė, kad gerai nešiojasi. ir kol kas iš tiesų nėra už ką jų peikti smile.gif

sėkmės neriant šį grožį 4u.gif
gal kada greitai prisijungsiu ir aš, nes turiu blizgių baltų siūlų, bandysiu surasti dar kokių šampano spalvos g.gif o dabar esu įkritusi į kitą suknelę, jau mažiau nei pusė liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2008 06 05, 08:12)
mano mama mezgė suknelę iš tokios sudėties siūlų, tik kitos firmos gamybos. pardavėja sakė, kad gerai nešiojasi. ir kol kas iš tiesų nėra už ką jų peikti  smile.gif

sėkmės neriant šį grožį  4u.gif
gal kada greitai prisijungsiu ir aš, nes turiu blizgių baltų siūlų, bandysiu surasti dar kokių šampano spalvos  g.gif  o dabar esu įkritusi į kitą suknelę, jau mažiau nei pusė liko  ax.gif

O kokią suknikę dabar neri? Pasirodyk... ax.gif
Atsakyti
pasirodysiu gal rytoj arba po savaitgalio, nes vis ruošiuos prie to paties dar parodyti pora trumpų megztukų, mamos numegztų man, mano užsakymu ax.gif
Atsakyti
Dar dėl vašelio, panėriau pavyzdį su 2 nr, man skystokai susirode pabandysiu su 1.5 nr, bet rekomenduoja ant siūlų su 2 ar 2.5:)
Kaip ačiū kad pasidalinot žiniom, apie jų nešiojimasi
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 04, 16:18)
Na Kaune tai sakė yra labai geras kioskelis stoties turguje, bet niekad ten nebuvau, nors ir dirbu ne per toliausiai tos vietos...  doh.gif

labai daznai ta stoties turguje kioskelis nedirba doh.gif
ir pasirinkimas palyginus mazas,negu prie 25-cio turgaus toj parduotuvej wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 05, 20:30)
labai daznai ta stoties turguje kioskelis nedirba  doh.gif
ir pasirinkimas palyginus mazas,negu prie 25-cio turgaus toj parduotuvej wink.gif

aciu uz info, tai nereiks niekur vaziuot nes netoli 25 turgaus gyvenu. valioooo
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif
Rodau dar vieną savo kūrinėlį.. ax.gif , nėriau sau, bet kaip visada atiteko kitai! hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
bielra, labai daili suknutė. thumbup.gif
Tas blizgantis pasuknelis, taip gražiai raštą išryškina. wub.gif
Atsakyti