Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 14:35)
Va mano siūlai ta ir sekanti nuotrauka,kaip manor tai gražiąjau suknei tiks:) ?

http://public.fotki....i/p1080786.html
O va tas grozis, tas virusas auksinis:)

http://public.fotki....i/p1030026.html

lotuliukas.gif , drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 04, 16:21)

Kas belieka, kai tokius grožius narplioji, tik susidaušt bokalais ir stengtis pavaryt panašiai:) drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 15:23)
Kas belieka, kai tokius grožius narplioji, tik susidaušt bokalais ir stengtis pavaryt panašiai:) drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Net neabejoju, kad gausis daug šauniau! mirksiukas.gif
O pas mane sąstingis..., jau 5 dienos kaip į rankas vąšelio nepaimu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 14:35)
Va mano siūlai ta ir sekanti nuotrauka,kaip manor tai gražiąjau suknei tiks:) ?

http://public.fotki....i/p1080786.html
O va tas grozis, tas virusas auksinis:)

http://public.fotki....i/p1030026.html

jei ne paslaptis kur siuliukus perkat tokio tipo?
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 15:23)
Kas belieka, kai tokius grožius narplioji, tik susidaušt bokalais ir stengtis pavaryt panašiai:) drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

as ir apie siulus dar noriu paklaust, cia is 'casa lana' pardes ar is kur kitur. matau kad tu is vilniaus o as is kauno, bet vistiek ieskosiu kazko...
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 06 04, 16:30)
jei ne paslaptis kur siuliukus perkat tokio tipo?

Atsakau mergaitės abiems.
Aš moteris taupi, paskola už butą didelė tai ieškojau kas man patiktų ir kad kaina nekąstų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
PIRKAU HALĖS TUrguje, už kavinės siūlų kioske 50 g(250M) -5 litai pirkau 700g ,nes tiek sakė mano PAVYZDINEI sunaudojo, suknia jei jų užteks gausisi 70 ly
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 12:37)
Kadangi megsiu tyokia pačią tai negąsdinkite manęs, atrodo tai labai gerai ta rausvai "auksine":)

Nėr ko gąsdintis - mano tokia suknelė buvo pirmoji vašeliu nerta, na ir lygtais neišpeikėt, lygtais ir nestorina, nors kolei kas apvali esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 15:36)
Aš moteris taupi, paskola už butą didelė tai ieškojau kas man patiktų ir kad kaina nekąstų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
PIRKAU HALĖS TUrguje, už kavinės siūlų kioske 50 g(250M) -5 litai pirkau 700g ,nes tiek sakė mano PAVYZDINEI sunaudojo, suknia jei jų užteks gausisi 70 ly

dekui uz isamu atsakyma 4u.gif

siuliukai fantastika, kazko panasaus ieskau...dabar orientuosiuos kur aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 06 04, 16:40)
Nėr ko gąsdintis - mano tokia suknelė buvo pirmoji vašeliu nerta, na ir lygtais neišpeikėt, lygtais ir nestorina, nors kolei kas apvali esu  blush2.gif

nebijau aš kad storins ar plonins, bijau, kad apskritai nepavykti gali, nedailiai išplatėti ar susiaurėti. Nesinori ardyti:))
Brt gausis gal, jau jūs dvi nunėrėt,jums pavyko abiems. Tai gal aš būsiu kokia 4/5 jūsų būry lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 06 04, 16:44)
dekui uz isamu atsakyma 4u.gif

siuliukai fantastika, kazko panasaus ieskau...dabar orientuosiuos kur aciuks.gif

Smagu ,kad pagelbejau su savo radiniu, o spalvos man visos patiko labai, visos grazios, beje siuliukai slidoki, jei vos patempei tai ardosi kaip dainaaaaa
Atsakyti
ingriduska , kokia sudėtis tavo tų siūliukų?
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 15:36)
Aš moteris taupi, paskola už butą didelė tai ieškojau kas man patiktų ir kad kaina nekąstų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai kad dekui uz info, rasiu as ir kaune ta 'hales turgu' urmo bazej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 06 04, 16:12)
tikrai kad dekui uz info, rasiu as ir kaune ta 'hales turgu' urmo bazej  lotuliukas.gif

Na Kaune tai sakė yra labai geras kioskelis stoties turguje, bet niekad ten nebuvau, nors ir dirbu ne per toliausiai tos vietos... doh.gif
Atsakyti