Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Labai ačiū už pagyrimus 4u.gif tai mano pirmasis darbelis vašeliu cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2008 06 04, 09:17)
Labai ačiū už pagyrimus  4u.gif  tai mano pirmasis darbelis vašeliu  cool.gif  wub.gif

Pirmas ir toks gražus, kaip puiku
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 06 01, 23:13)
qqte labai laaaaaabai thumbup.gif o, kad kaklo nepaskaustu besigrozint - apvertimas 4u.gif

user posted image

gražu qqte 4u.gif bet gal dėčiau vois vos šviesesnę pasuknelę, kad grožis išryškėtų
Atsakyti
Kaip pas visas gražu.O aš tik mezgu-ardau,mezgu-ardau savąją "ale auksinę".Vis nusiaurinu per anksti ,tai labai jau subiniuką išryškina iš šono.Noriu lengvai platėjančios į apačią.Va ir vėl ardysiu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 06 04, 10:13)
Kaip pas visas gražu.O aš tik mezgu-ardau,mezgu-ardau savąją "ale auksinę".Vis nusiaurinu per anksti ,tai labai jau subiniuką išryškina iš šono.Noriu lengvai platėjančios į apačią.Va ir vėl ardysiu doh.gif
user posted image

man ir pas tave grazu, ir tos spalvs taip graziai susiderino.
as ir tik neriu ardau, nes pirmas nerinys, bandziau pralobt platindama keist vaseliu i didesni nr, bet ziuriu kad klubams mazai vietos, tai pridedu dabar stulpeliu sonuose, bijau kad per staigiai bus isplatinta. ir aplamai ji tokia prigludus gaunas, kaip ten pasuknele atrodys nezinau???ta prasme ar nebus susigaranksciavus po neriniu? nors kai nerini patempi lyg ir yra vietos...karoce neriu
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 06 04, 11:31)
man ir pas tave grazu, ir tos spalvs taip graziai susiderino.
as ir tik neriu ardau, nes pirmas nerinys, bandziau pralobt platindama keist vaseliu i didesni nr, bet ziuriu kad klubams mazai vietos, tai pridedu dabar stulpeliu sonuose, bijau kad per staigiai bus isplatinta. ir aplamai ji tokia prigludus gaunas, kaip ten pasuknele atrodys nezinau???ta prasme ar nebus susigaranksciavus po neriniu? nors kai nerini patempi lyg ir yra vietos...karoce neriu

Kadangi megsiu tyokia pačią tai negąsdinkite manęs, atrodo tai labai gerai ta rausvai "auksine":)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 11:37)
Kadangi megsiu tyokia pačią tai negąsdinkite manęs, atrodo tai labai gerai ta rausvai "auksine":)

ne ne negasdinu, tau 'ale auksine' pas mane tik eilej stovi. dabar neriu kaip treniruote tokia paprastute ant sleikuciu. buvau idejus foto nenoriu kartot.cia tik siaip nerimo ispudziais dalinaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 06 04, 15:04)
ne ne negasdinu, tau 'ale auksine' pas mane tik eilej stovi. dabar neriu kaip treniruote tokia paprastute ant sleikuciu. buvau idejus foto nenoriu kartot.cia tik siaip nerimo ispudziais dalinaus lotuliukas.gif

Mes čia kaip susitarusios, aš irgi "repetuoju" tai yra neriu tuo pat rastu, su korekcijom nuo savęs, sijoną,irgi buvau jau įkelusi:))
Nu tai parepetuuojam ir imames grozio.Mano siulai jau nupirkti , suradau blizgancius, bet nemoku nuotrauku ikelt, ot beda
Atsakyti
Va mano siūlai ta ir sekanti nuotrauka,kaip manor tai gražiąjau suknei tiks:) ?

http://public.fotki....i/p1080786.html

O va tas grozis, tas virusas auksinis:)

http://public.fotki....i/p1030026.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 04 birželio 2008 - 14:40
QUOTE(fiona35 @ 2008 06 04, 11:13)
user posted image

Ale gražiai žiūrisi tavo suknelė - nekantrauju galutinį rezultatą pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 04, 14:35)
Va mano siūlai ta ir sekanti nuotrauka,kaip manor tai gražiąjau suknei tiks:) ?

http://public.fotki....i/p1080786.html

siulai labai grazus, as ir panasiu noreciau, o gal ir tokiu pat. noriu tokios tamsintos auksines, net nemoku ivardint. nes gryna auksine man per blyski truputi, netinka. arba sokolado spalvos. bet rimtai vasarai gal per tamsu, bet man grazu - ziuresiu ka rasiu. bandysiu du siulus grazius rast, jei ne tai vienu nersiu...***** kaip man jos greiciau norisi
kad dar kokia schema suradus, kad pagaldydi butu cm panasus...
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 06 04, 15:59)
siulai labai grazus, as ir panasiu noreciau, o gal ir tokiu pat. noriu tokios tamsintos auksines, net nemoku ivardint. nes gryna auksine man per blyski truputi, netinka. arba sokolado spalvos. bet rimtai vasarai gal per tamsu, bet man grazu - ziuresiu ka rasiu. bandysiu du siulus grazius rast, jei ne tai vienu nersiu...***** kaip man jos greiciau norisi
kad dar kokia schema suradus, kad pagaldydi butu cm panasus...

Siūlų buvo ir šokoladinių ir alyvinių, jie kai su blizgesiu tai ir tamsi spalva pašviesėja:)
Atsakyti