Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(qqte @ 2008 06 01, 18:00)
del spalvos tai suknele ne kasdienai buvo skirta o labiau pasipuost smile.gif
tik baisiai as jau fotkem nepatenkinta-nu tikrai veidrody man graziau  doh.gif

Labai garži suknytė thumbup.gif thumbup.gif O realybėj įsivaizduoju dar gražiau atrodo ax.gif MALADEC biggrin.gif
Atsakyti
qqte nereali suknute wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
qqte, šauni suknelė thumbup.gif
Atsakyti
qqte Tikrai fantastine suknute thumbup.gif ir as tokia pradejau,tik va ar baigsiu siai vasarai doh.gif lotuliukas.gif Juoda spalva grazu,klasika,prabangu,tik va man kazkaip noretusi,kad tas rastelis labiau matytusi,as pasuknele kokia sviesia uzsivilgciau smile.gif ,na bet cia tik mano pamastymas,viskas laaabai grazu ir tau puikiai tinka thumbup.gif SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
merginos reikia patarimo ax.gif pati jau nzn ka daryti g.gif nuneriau nugara sukneles ir priekio gabaliuka paemiau siulus nerti toliau(nauja kamuoliuka) ogi jie tamsesni truputeli matosi tikant sukneles kiek ieskojau tokiu siulu schmoll.gif pasake kad jau tos partijos visi siulai ispirkti o atveze tik tokiu arba sviesesnius.tai stai problema ar toliau nerti tamsiau ir kaip tai atrodis blush2.gif ar viska ardyti g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 01, 18:42)
sveikutes
pagaliau baigiau savo ananasine suknele

Šaunuolė 4u.gif Super thumbup.gif
Ir kiek laiko užtruko sukurti šį šedevrą? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 02, 18:58)
ar viska ardyti g.gif user posted image

Kaip bebūtų gaila, bet patariu ardyti.
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 02, 18:58)
merginos reikia patarimo ax.gif pati jau nzn ka daryti  g.gif nuneriau nugara sukneles ir priekio gabaliuka paemiau siulus nerti toliau(nauja kamuoliuka) ogi jie tamsesni truputeli matosi tikant sukneles

o jei priekį nertum dviem siūlais: pvz pilki+juodi arba pilki+ balti. kaip nors juostom, eilėm ar pan. tada tas tamsesnis pilkas siūlas nekristų į akis. Būtų nugara pilka, o priekis dekoruotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 02, 19:58)
merginos reikia patarimo ax.gif pati jau nzn ka daryti  g.gif nuneriau nugara sukneles ir priekio gabaliuka paemiau siulus nerti toliau(nauja kamuoliuka) ogi jie tamsesni truputeli matosi tikant sukneles kiek ieskojau tokiu siulu  schmoll.gif pasake kad jau tos partijos visi siulai ispirkti o atveze tik tokiu arba sviesesnius.tai stai problema ar toliau nerti tamsiau ir kaip tai atrodis  blush2.gif ar viska ardyti g.gif user posted image

Pabandyk dar paieškoti kitame mieste, gal bus užsilikę tokių pat siūliukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 02 birželio 2008 - 18:43
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 02, 17:58)
merginos reikia patarimo ax.gif pati jau nzn ka daryti  g.gif nuneriau nugara sukneles ir priekio gabaliuka paemiau siulus nerti toliau(nauja kamuoliuka) ogi jie tamsesni truputeli matosi tikant sukneles kiek ieskojau tokiu siulu  schmoll.gif pasake kad jau tos partijos visi siulai ispirkti o atveze tik tokiu arba sviesesnius.tai stai problema ar toliau nerti tamsiau ir kaip tai atrodis  blush2.gif ar viska ardyti g.gif user posted image

Na aš ardymo meistrė hihihi.gif , bet net ir man ranka nekiltų tiek nunėrus ardyti...! O kiek to priekio turi? Gal priekį bandyk pernerti tiktai? Gal labai į akis nekris.. g.gif Kokį dekorą dar padarysi? Kaip sako - "protingas nutylės, o kvailas nepastebės.." lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 02 birželio 2008 - 19:01
Na va ir mano pirmas darbas 4u.gif nu toks mazas labai, bet man tikrai labai mielas blush2.gif rodau jusu teismui ax.gif
http://public.fotki....ai/pic0022.html
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2008 06 02, 21:40)
Na va ir mano pirmas darbas  4u.gif  nu toks mazas labai, bet man tikrai labai mielas  blush2.gif  rodau jusu teismui  ax.gif
http://public.fotki....ai/pic0022.html

OHO bigsmile.gif sako mazas bigsmile.gif ,kad man taip toki maza darba atlikus ir jau nesioti suknute lotuliukas.gif Labai grazi suknute thumbup.gif ,o cia tik apacia prinerta ar visa nerta? g.gif Atleiskit uz kvaila klausima,bet,kad nelabai nuotraukoje iziuriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 06 02, 21:47)
OHO bigsmile.gif sako mazas bigsmile.gif ,kad man taip toki maza darba atlikus ir jau nesioti suknute lotuliukas.gif Labai grazi suknute thumbup.gif ,o cia tik apacia prinerta ar visa nerta? g.gif Atleiskit uz kvaila klausima,bet,kad nelabai nuotraukoje iziuriu blush2.gif

nelabai ir matosi blush2.gif aha, nerta tik apacia ax.gif panasiai nuo to balto kaspinelio biggrin.gif
Atsakyti