Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(qqte @ 2008 06 01, 18:00)
del spalvos tai suknele ne kasdienai buvo skirta o labiau pasipuost smile.gif
tik baisiai as jau fotkem nepatenkinta-nu tikrai veidrody man graziau  doh.gif

Nepergyvenk irnesakyk.gif , nuotraukos niekada neperteikia tikrojo vaizdo! Natūroje jos atrodo 100 kartų gražesnės! drinks_cheers.gif
Atsakyti
sketisss aciu labai, bet nelabai to klausiau blush2.gif
radau ir pati ko man reikejo, dar pora eiliu ir baugsiu, tai artimiausiom dienom pasirodysiu ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 16:35)
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori  unsure.gif . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino  tongue.gif . Gal labai neišpeiksit
user posted image

suknyte tai superine tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
qqte, labai graži suknelė, ir juoda spalva tinka wub.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
qqte labai grazi suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 01, 19:33)
Nepergyvenk  irnesakyk.gif , nuotraukos niekada neperteikia tikrojo vaizdo! Natūroje jos atrodo 100 kartų gražesnės!  drinks_cheers.gif

QUOTE(Mexxica @ 2008 06 01, 20:13)
qqte, labai graži suknelė, ir juoda spalva tinka  wub.gif  4u.gif  bigsmile.gif

aciu labai smile.gif

man paciai jinai taip patiko kad nespejo vaselis atsalt jau griebiau sarafaniuka gamint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 01, 18:42)
sveikutes
pagaliau baigiau savo ananasine suknele
nezinau tik kiek matysis-fotoaparato reiktu geresnio
user posted image

user posted image

Fainuoliška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 01, 17:42)
sveikutes
pagaliau baigiau savo ananasine suknele
nezinau tik kiek matysis-fotoaparato reiktu geresnio
user posted image

user posted image

man ir labai grazu ir vskas taip liuks padaryta, kad net neatrodo kad ranku darbas
Atsakyti
hakura bus nereali suknute thumbup.gif
qqte labai graziai atrodo, kas kas o as tai jau tikrai zinau kad nuotraukos tikraineperteikia tikrojo grozio ir vaizdo. saunuole thumbup.gif
Atsakyti
qqte labai laaaaaabai thumbup.gif o, kad kaklo nepaskaustu besigrozint - apvertimas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 06 01, 10:20)
Aciu merginos uz pagyras, ikvepet optimizmo toliau dirbt  smile.gif  Del ardymo, abejoju kaip atrodys, nes kuo toliau tuo labiau tolsta nuo originalo. O mano figura toli grazu ne manekenes  unsure.gif

as irgi pagirsiu,kad labai graziai gaunasi ir lauksim galutinio rezultato.tikrai neardyk,nedek i sali sio darbelio,turesi grazu originalu ruba mirksiukas.gif
Atsakyti
ggte - labai gražu wub.gif
Atsakyti