Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(hakura @ 2008 06 01, 11:20)
Aciu merginos uz pagyras, ikvepet optimizmo toliau dirbt  smile.gif  Del ardymo, abejoju kaip atrodys, nes kuo toliau tuo labiau tolsta nuo originalo. O mano figura toli grazu ne manekenes  unsure.gif

Hakura, tiesiog nuostabu wub.gif wub.gif Nemesk, toliau tęsk, tikrai turėtų gautis meno šedevras wub.gif Man irgi labai graži ši suknelė, bet aš gal dar palauksiu tokiems kūriniams blush2.gif ax.gif

Mexxica, niu pasirodyk ką per tiek tylėjimo laiko sukūrei mirksiukas.gif Tyliai ramiai šedevrus darai? biggrin.gif
Atsakyti
hakura, grazi pradzia puse darbo! thumbup.gif na nepabandzius nezinosi blush2.gif sekmes darbuojantis, lauksim rezultatu tolesniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 06 01, 12:06)
Mexxica, niu pasirodyk ką per tiek tylėjimo laiko sukūrei mirksiukas.gif Tyliai ramiai šedevrus darai? biggrin.gif

Nieko nesukūriau blush2.gif vis paskaitau, pasidžiaugiu kitų kūriniais wub.gif dabar nieko nesu pradėjus, nelabai laiko buvo rolleyes.gif bet kažką norėčiau vasarą jau megzti/nerti, tai db pas mane apsvarstymų metas lotuliukas.gif
Atsakyti
Gaila kad raštelio įžiūrėti neina verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Gal turite kas nors rastelio schmute, ar nuoroda zinote kur galima ka nors panasaus rasti, kaip sios sukneles apacia? ax.gif
http://public.fotki....ai/img0002.html
Atsakyti
Cia neseniai klause kazkas, paieskok, ar sioj temoj ar senos pabaigoj, buvo ir schemos ir nuorodu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati ir klausiau lotuliukas.gif pamirsau net blush2.gif atsiprasau thumbup.gif
Atsakyti
Kotita kazka panasaus pas save radau user posted image
Papildyta:
ir dar is arti vienas motyvas user posted image
Atsakyti
sveikutes
pagaliau baigiau savo ananasine suknele
nezinau tik kiek matysis-fotoaparato reiktu geresnio
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 birželio 2008 - 17:44
Sveika qqte, viskas čia kuo puikiausiai matosi! 4u.gif
Labai kruopštus ir dailus darbelis! Tik man vasarai norėtusi šviesesnės spalvos... blush2.gif O šiaip tikrai laaaabai gražiai gavosi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 01, 18:59)
Sveika qqte, viskas čia kuo puikiausiai matosi!  4u.gif
Labai kruopštus ir dailus darbelis! Tik man vasarai norėtusi šviesesnės spalvos...  blush2.gif  O šiaip tikrai laaaabai gražiai gavosi!  thumbup.gif

del spalvos tai suknele ne kasdienai buvo skirta o labiau pasipuost smile.gif
tik baisiai as jau fotkem nepatenkinta-nu tikrai veidrody man graziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 01, 19:00)
del spalvos tai suknele ne kasdienai buvo skirta o labiau pasipuost smile.gif
tik baisiai as jau fotkem nepatenkinta-nu tikrai veidrody man graziau  doh.gif

labai graži suknelė wub.gif
bet fotkės tai doh.gif , galvą pakreipus reik laikyti jei nori normaliai pažiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti