Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 15:32)

Papuošalo raštas iš "Nėrimas vašeliu 500 pavyzdžių"

AČIUKAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 10:26)
Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau  blush2.gif
user posted image

labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 16:35)
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori  unsure.gif . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino  tongue.gif . Gal labai neišpeiksit
user posted image

ISPEIKSIT>???????????????????? blink.gif sitoksai grazumas, dailumas ir visoks kitoks -umas wub.gif thumbup.gif saunuole Bite
Atsakyti
sveikos darbstuoleles,
help man patarimo reikia, neriu sukne ratu ir truputi lyg banduo skersuot rastas. nunerus iki juosmens mazdaug. kai patampau atsistato. ar ignoruot ir varyt toliau. ar keist krypti, ta prasme nert i atbula puse????KA DARYT????
Atsakyti
turi nert i atbula puse
Atsakyti
sveikos, pirmiausia negaliu nepagirt visu darbeliu labai nuostabus wub.gif

Dar pasirodysiu kiek nuneriau savo rutulines, truputi jau abejoju ar neteks ardyt g.gif Cia mazdaug 70*40cm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 31, 23:11)

Dar pasirodysiu kiek nuneriau savo rutulines, truputi jau abejoju ar neteks ardyt  g.gif  Cia mazdaug 70*40cm

OoO labai gražiai atrodo thumbup.gif Tik jaučiu bus sunku nureguliuot, kad lygiai susijungtų, gražiai platėtų unsure.gif O dėl ko tu abejoji?
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 06 01, 00:11)
sveikos, pirmiausia negaliu nepagirt visu darbeliu labai nuostabus  wub.gif 

Dar pasirodysiu kiek nuneriau savo rutulines, truputi jau abejoju ar neteks ardyt  g.gif  Cia mazdaug 70*40cm

Gražu. O kas nepatinka, kad ardyt žadi g.gif
Atsakyti

user posted image

vau kaip gražu.... wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 06 01, 01:11)

user posted image

grooožis wub.gif aš vis žadu nerti tokią pat.. vis laiko nebūdavo.. bet dabar tikrai jo atrasiu sad.gif
o kodėl iškilo klausimas ap[ie ardymą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 31, 23:11)

user posted image

labai grazu, itariu nusibodo kad ardyt zadi, bet laikykis ir rutuliuok toliau, nuostabus darbelis gausis
Atsakyti

user posted image

Kaip gražu, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras, ikvepet optimizmo toliau dirbt smile.gif Del ardymo, abejoju kaip atrodys, nes kuo toliau tuo labiau tolsta nuo originalo. O mano figura toli grazu ne manekenes unsure.gif
Atsakyti