Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Žiogienė nu nerealu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif koks grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu ir saunuole mamyte,tokia grazia suknute isleistuviu proga bigsmile.gif tikriausiai buvo pati,pati graziausia thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Žiogiene labai daili suknikė! thumb_yello.gif
Atsakyti
Žiogiene, nu suknelė superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 05 28, 21:03)
Žiogienė nu nerealu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  koks grozis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu ir saunuole mamyte,tokia grazia suknute isleistuviu proga bigsmile.gif  tikriausiai buvo pati,pati graziausia thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiogienė blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Žiogienė nerealus grozis wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Ziogiene niu fantastika wub.gif , laaaaaabai grazi suknele ir papuosalas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės ax.gif Įkvepiat naujiems darbams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 05 28, 22:03)
Žiogienė nu nerealu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  koks grozis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu ir saunuole mamyte,tokia grazia suknute isleistuviu proga bigsmile.gif  tikriausiai buvo pati,pati graziausia thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 12:02)
Dičkės suknelė išleistuvėm ax.gif Vakar jau išlydėjom iš darželio
Viskas pagal jos pageidavimus, nors aš šiek tiek kitaip norėjau ax.gif Bet panelė nenorėjo to kaspino per krūtinę, kad platėtų norėjo būtent nuo juosmens ir prie kaklo jokių gėlyčių, nors man ten tuštoka atrodo rolleyes.gif Tai ant kaklo nunėriau va ką

nereali nuostabi suknelė wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

prašom nepykti - užsiseivinau nes jaučiu kad po 5metų ir manęs tas pats laukia...., o gal ir anksčiau (jei krikštaduktei sugalvočiau.... blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 21:02)

O šitą juodą suknią jaučiu ir aš sau megsiu ax.gif Tik galvoju ar MAXI siūlai ne per kieti, ne per sunkūs g.gif Kažkaip kietokai man iš jų gaunasi.O norisi, kad suknelė būtų miela,jauki ir patogi ax.gif

na tai is kokiu geriausia siulu ja nerti? kaip sakai kad gerai kristu ir nebutu kietokas nerinys? vistiek jau ne karta esi mezgus ar tai nerus, gali pasidalinti patirtimi blush2.gif
Atsakyti
[quote=Žiogienė,2008 05 28, 12:02]
Dičkės suknelė išleistuvėm ax.gif Vakar jau išlydėjom iš darželio
user posted image

Labai graži suknelė, tik, jaučiu, visas grožis pasimatytų tik ant suknelės šeimininkės, gal bus nuotraukyčių?
O šiaip tai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti