Žiogienė nu nerealu koks grozis nu ir saunuole mamyte,tokia grazia suknute isleistuviu proga tikriausiai buvo pati,pati graziausia
Žiogiene labai daili suknikė!
Žiogiene, nu suknelė superinė
QUOTE(Beatos mama @ 2008 05 28, 21:03)
Žiogienė nu nerealu koks grozis nu ir saunuole mamyte,tokia grazia suknute isleistuviu proga tikriausiai buvo pati,pati graziausia
Žiogienė fantastika
Žiogienė nerealus grozis
Ziogiene niu fantastika , laaaaaabai grazi suknele ir papuosalas
Ačiū mergaitės Įkvepiat naujiems darbams
QUOTE(Beatos mama @ 2008 05 28, 22:03)
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 12:02)
Dičkės suknelė išleistuvėm Vakar jau išlydėjom iš darželio
Viskas pagal jos pageidavimus, nors aš šiek tiek kitaip norėjau Bet panelė nenorėjo to kaspino per krūtinę, kad platėtų norėjo būtent nuo juosmens ir prie kaklo jokių gėlyčių, nors man ten tuštoka atrodo Tai ant kaklo nunėriau va ką
Viskas pagal jos pageidavimus, nors aš šiek tiek kitaip norėjau Bet panelė nenorėjo to kaspino per krūtinę, kad platėtų norėjo būtent nuo juosmens ir prie kaklo jokių gėlyčių, nors man ten tuštoka atrodo Tai ant kaklo nunėriau va ką
nereali nuostabi suknelė
prašom nepykti - užsiseivinau nes jaučiu kad po 5metų ir manęs tas pats laukia...., o gal ir anksčiau (jei krikštaduktei sugalvočiau.... )
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 21:02)
O šitą juodą suknią jaučiu ir aš sau megsiu Tik galvoju ar MAXI siūlai ne per kieti, ne per sunkūs Kažkaip kietokai man iš jų gaunasi.O norisi, kad suknelė būtų miela,jauki ir patogi
na tai is kokiu geriausia siulu ja nerti? kaip sakai kad gerai kristu ir nebutu kietokas nerinys? vistiek jau ne karta esi mezgus ar tai nerus, gali pasidalinti patirtimi
[quote=Žiogienė,2008 05 28, 12:02]
Labai graži suknelė, tik, jaučiu, visas grožis pasimatytų tik ant suknelės šeimininkės, gal bus nuotraukyčių?
O šiaip tai atrodo
Labai graži suknelė, tik, jaučiu, visas grožis pasimatytų tik ant suknelės šeimininkės, gal bus nuotraukyčių?
O šiaip tai atrodo