angulyte, Bitė Plius ir as prie tu visu pagiru prisidedu Tikrai fantastines sukneles
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 16:35)
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino . Gal labai neišpeiksit
Nu grožis o jau kiek darbo čia įdėta atrodo suknelė
Ačiū dar kartelį visom mergytėm už pagiriamąjį žodį
Bite Plius - labai graži suknelė tokia lengva, neperkrauta, išbaigta
Bet spalvytės tai panašios Užderėjo raudoniukių
Bite Plius - labai graži suknelė tokia lengva, neperkrauta, išbaigta
Bet spalvytės tai panašios Užderėjo raudoniukių
angulyte Bitė Plius puikios suknelės
prisidedu prie visų pagyriamųjų žodžių
prisidedu prie visų pagyriamųjų žodžių
Bielra, Angulyte, Bitė Plius labai nuostabios jusu suknelės
Dar kartą ačiū visoms labai už pagyras
Jūsų visų darbeliai irgi labai labai , apie kai kuriuos tai tik pasvajot galiu , man tikrai taip neišeina.
Jūsų visų darbeliai irgi labai labai , apie kai kuriuos tai tik pasvajot galiu , man tikrai taip neišeina.
Bitė Plius man tai niekaip neiseina is galvos, kaip galima is 400 g ismegzt tokia suknyte gal kad kiaurarastis toks "didesnis", nes mezgiau kriksto suknyte merginai tai irgi sunaudojau 400 g medvilnes
nu bet labai grazu (as tik toli galvoj turiu nora sau nusimezgt)
nu bet labai grazu (as tik toli galvoj turiu nora sau nusimezgt)
Dičkės suknelė išleistuvėm Vakar jau išlydėjom iš darželio
Viskas pagal jos pageidavimus, nors aš šiek tiek kitaip norėjau Bet panelė nenorėjo to kaspino per krūtinę, kad platėtų norėjo būtent nuo juosmens ir prie kaklo jokių gėlyčių, nors man ten tuštoka atrodo Tai ant kaklo nunėriau va ką
O su pačia manikene nuotraukų nėra?
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 11:02)
nu labai grazi suknele ir papuosaliukas tikriausia buvo pati graziausia princese ŠAUNUOLĖ MAMYTĖ
Gal gali isduoti kaip papuosaliuka dariai?
Mano dukros isleistuves darzely bus penktadieni tai turiu jai padarius sunkele tai sake tik su ja eis i isleistuves sake,kad mano suknele daryta pati graziausia ir niekas tokios netures maniske ir savo pageidavimus reiskia,kur deti gelyte,kur ne
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 12:02)
Viskas pagal jos pageidavimus, nors aš šiek tiek kitaip norėjau Bet panelė nenorėjo to kaspino per krūtinę, kad platėtų norėjo būtent nuo juosmens ir prie kaklo jokių gėlyčių, nors man ten tuštoka atrodo Tai ant kaklo nunėriau va ką
neitikietina... isvirtau is kedes, kaip grazu!!!!!!!!!
Saunuole!!!!!!
O gal schemute kur po ranka turi igaletum pasidalinti? a?
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 11:02)
isivaizduoju kaip graziai maze turejo atrodyt, beveik kaip nuotaka. cia mamai treniruote buvo tikrai labai grazu ir mergina su skoniu jau...