Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

angulyte, Bitė Plius ir as prie tu visu pagiru prisidedu 4u.gif Tikrai fantastines sukneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 16:35)
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori  unsure.gif . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino  tongue.gif . Gal labai neišpeiksit
user posted image

Nu grožis wub.gif o jau kiek darbo čia įdėta g.gif atrodo suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartelį visom mergytėm už pagiriamąjį žodį 4u.gif
Bite Plius - labai graži suknelė thumbup.gif tokia lengva, neperkrauta, išbaigta thumbup.gif
Bet spalvytės tai panašios mirksiukas.gif Užderėjo raudoniukių mirksiukas.gif
Atsakyti
angulyte Bitė Plius puikios suknelės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
prisidedu prie visų pagyriamųjų žodžių 4u.gif
Atsakyti
Bielra, Angulyte, Bitė Plius labai nuostabios jusu suknelės wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū visoms labai už pagyras blush2.gif blush2.gif ax.gif
Jūsų visų darbeliai irgi labai labai 4u.gif , apie kai kuriuos tai tik pasvajot galiu unsure.gif , man tikrai taip neišeina.
Atsakyti
Bitė Plius man tai niekaip neiseina is galvos, kaip galima is 400 g ismegzt tokia suknyte g.gif gal kad kiaurarastis toks "didesnis", nes mezgiau kriksto suknyte merginai tai irgi sunaudojau 400 g medvilnes g.gif
nu bet labai grazu wub.gif (as tik toli galvoj turiu nora sau nusimezgt)
Atsakyti

Dičkės suknelė išleistuvėm ax.gif Vakar jau išlydėjom iš darželio
user posted image
Viskas pagal jos pageidavimus, nors aš šiek tiek kitaip norėjau ax.gif Bet panelė nenorėjo to kaspino per krūtinę, kad platėtų norėjo būtent nuo juosmens ir prie kaklo jokių gėlyčių, nors man ten tuštoka atrodo rolleyes.gif Tai ant kaklo nunėriau va ką
user posted image
Atsakyti
O su pačia manikene nuotraukų nėra?
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 11:02)

bigsmile.gif thumbup.gif nu labai grazi suknele ir papuosaliukas wub.gif tikriausia buvo pati graziausia princese wub.gif wub.gif wub.gif ŠAUNUOLĖ MAMYTĖ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal gali isduoti kaip papuosaliuka dariai? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Mano dukros isleistuves darzely bus penktadieni tai turiu jai padarius sunkele tai sake tik su ja eis i isleistuves blush2.gif sake,kad mano suknele daryta pati graziausia ir niekas tokios netures biggrin.gif blush2.gif wub.gif maniske ir savo pageidavimus reiskia,kur deti gelyte,kur ne biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 28 gegužės 2008 - 11:14
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 12:02)
user posted image
Viskas pagal jos pageidavimus, nors aš šiek tiek kitaip norėjau ax.gif Bet panelė nenorėjo to kaspino per krūtinę, kad platėtų norėjo būtent nuo juosmens ir prie kaklo jokių gėlyčių, nors man ten tuštoka atrodo rolleyes.gif Tai ant kaklo nunėriau va ką
user posted image

neitikietina... isvirtau is kedes, kaip grazu!!!!!!!!!
Saunuole!!!!!! 4u.gif thumbup.gif bigsmile.gif

O gal schemute kur po ranka turi igaletum pasidalinti? a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 28, 11:02)
user posted image
user posted image

isivaizduoju kaip graziai maze turejo atrodyt, beveik kaip nuotaka. cia mamai treniruote buvo lotuliukas.gif tikrai labai grazu ir mergina su skoniu jau...
Atsakyti