Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 15:35)
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori  unsure.gif . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino  tongue.gif . Gal labai neišpeiksit
user posted image

Ohoho.. bigsmile.gif , labai gražu! Matau populiari spalva šį sezoną... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 05 26, 15:40)
Vaje, taip kukliai parašei ir taip įspūdingai pasirodei. GROŽIS, labai puošni, ir kiek triūso įdėta, ir pasijonis priderintas ir raštas matosi ir visa tokia išbaigta. Aš be amo, tai tik dar labiau skatina imtis darbo, vašelį ,virbalus į rankas.
O kokie čia siūlai,kiek sunerei?

Suknelė čia visa megsta virbalais ir tik apdaila vašeliu, todėl sumezgiau visai nedaug, kažkur nepilnai 400 g. O kas per siūlai tai pavadinimo dabar nepamenu, o ir etiketės nebeturiu išsaugojus. Ten tokie medvilniniai su viena kaip ir šilko gija. Šiaip tai mezginys gaunasi toks sunkus ir tystantis (ne blogąją prasme, nors kai darbas sėdimas, tai per visą dieną nugara truputį patyso unsure.gif , bet problemos didelės nėra).
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 16:35)
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori  unsure.gif . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino  tongue.gif . Gal labai neišpeiksit
user posted image

ohoho
nu tikrai labai grazu
o cia virbalais ar vaseliu?

QUOTE(bielra @ 2008 05 26, 16:39)
Na kiek teko matyti, tai nuo XS iki XXL yra...
Trikotažiniai tai tik juodi ir raudoni, o tų sintetinių yra įvairių spalvų...  ax.gif

ale ot gera ideja pametejai reiks prasyt mb gal net penktadieni paleksim bigsmile.gif
reik tada skubet pabaigt savo sukienka per sia savaite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 05 26, 15:47)
o cia virbalais ar vaseliu?

Virbalais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2008 05 24, 16:19)
labai grazu 4u.gif

Aciu 4u.gif

La Perla , *coliukeee* , angulyte , Bitė Plius Na jūs tikros ŠAUNUOLĖS 4u.gif visu tiesiog pasakiskos sukneles wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 16:35)
user posted image

WOW, labai didziuociausi, jei pati nusimegzciau tokia suknele, eiciau ir maivyciausi, tikrai labai dailiai ant jusu atrodo, puosniai ir skoningai, neperkrauta, labai daili wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 26 gegužės 2008 - 16:13
Bitė Plius sukneles grozis zodziais neapsakomas wub.gif wub.gif wub.gif auksines rankas turit thumbup.gif zemai lenkiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 26 gegužės 2008 - 17:28
Merginos, jau sukneliu padavet paskutiniu metu, tai be zodziu blink.gif grozis sunkiai apsakomas... wub.gif tureciau klausimuku Bitei Plius, nes kazka truputeli i ta puse pati planuoju nusinarpliot, kai sesija baigsis blush2.gif taigi: ar megzta apvaliai, ar is 2 daliu? kiek matau, liemenuota mazinant rombeliu dydi, ar kaip kitaip? o dar kaip su "pasuknele" - cia kokia nors kita suknyte ar kas? blush2.gif ir kiek laiko procesas truko? tikrai labai grazi suknike 4u.gif
Atsakyti
Bitė Plius jungiuos prie visų pagyrimų, labai gražiai wub.gif atrodo, moteriškai thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už tokius gerus įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(eya @ 2008 05 26, 17:53)
Merginos, jau sukneliu padavet paskutiniu metu, tai be zodziu blink.gif  grozis sunkiai apsakomas... wub.gif tureciau klausimuku Bitei Plius, nes kazka truputeli i ta puse pati planuoju nusinarpliot, kai sesija baigsis blush2.gif  taigi: ar megzta apvaliai, ar is 2 daliu? kiek matau, liemenuota mazinant rombeliu dydi, ar kaip kitaip? o dar kaip su "pasuknele" - cia kokia nors kita suknyte ar kas? blush2.gif ir kiek laiko procesas truko? tikrai labai grazi suknike 4u.gif

pabandysiu atsakyt rolleyes.gif
Suknelė megsta nuo vidurio. Pirmiausia vašeliu nunėriau tą dalį (tiesiog juostelė iš kvadratukų) kur įvertas kaspinėlis. Ten nunerta apvaliai (ta prasme siūlės nėra). Tada surinkau suknelės apačios vienai pusei skirtas akis ir nėriau kas tam tikrą skaičių (skaičiuojant tuos rombelius) padidindama rombelius nesuneriant akių. Tokiu atveju kiekvienas rombelis padideja dviem akim ir užsideda visai nemažai akių ( doh.gif nežinau ar suprantamai). Tuos rombus didinau per suknelės ilgį du kartus. Tai va, numezgiau vieną dalį (tarkim priekunę), paskui nugarinę. Tada surinkau akis vienai daliai į viršų ir numezgiau, po to kitą kitą viršutinę dalį. Rankovės čia reglano megstos atskirai. Viską išlyginau, sudaiksčiau ir nunešiau pas siuvėją (turiu labai šaunią, kuri mano nemėgstamiausią darbą visada padaro - susiuva mano mezginius, pasiuva pasijonius), tada apdailą apnėriau vašeliu. O su pasuknele tai čia tokia istorija, kad ji atsirado anksčiau nei pati suknelė. Būtent prie pasuknelės rinkau siūlus, ka nors nusinarplioti. Pasuknelę pagal kitos pavyzdį taip pat siuvo mano šaunioji siuvėja. O pasuknelė pasiūta iš plono trikotažo, kurį pirkau Šiauliuose, Vilniaus gatvėje, parduotuvėje atraižos.
Mezgiau kažkur apie mėnesį (jei taip galima pavadint tuos laisvus tris vakarus per savaitę ir prijungiant dalį savaitgalio. Nė karto nenaktinėjau, nes turiu problemų su sveikata ir privalau savimi rūpintis. Savaitgaliais taip pat nuolat nesėdėjau mezginio apsikabinus).
Nu ir prirašiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 26 gegužės 2008 - 19:59
AGNULYTE IR BITE PLIUS blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif superines sukneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 15:35)

Nu tiesiog labai labai labai... wub.gif Čia vadinasi rankdarbiam laiko nebelieka bigsmile.gif Čia gi šitiek darbo bigsmile.gif
Atsakyti