Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Lusasita, Ingriduska, nuosirdi, Sonatuole - dėkui už gražius žodelius aciuks.gif
Apie siūliukus dabar.... user posted image
Tai Kroatiški siūliukai (Bielros užrodyti mirksiukas.gif ) - 67% medvilnė, 33% viskozė. 50gr - 158 m. Sunaudojau 700gr.
Ingriduska - ardžiau tik vieną kartą, kai nugaroj per didelius rankovių išėmimus buvau padarius blush2.gif
Fiona 35 - nieko, nepergyvenk - nusimegsi ir labai smagiai nešiosi... mirksiukas.gif
O žinokit raudona pasuknėlė gyvai neužgožia raštelio - nuotraukoj ne taip ryškiai atrodo, nes kažkaip fotkinant ta viskozė atsispindi... doh.gif Žiūrėjau šiandien jau ir su juoda pasuknėle - ir vistik man gražiausiai atrodo su raudona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 14:55)
Lusasita, Ingriduska, nuosirdi, Sonatuole - dėkui už gražius žodelius  aciuks.gif
Apie siūliukus dabar....  user posted image
Tai Kroatiški siūliukai (Bielros užrodyti  mirksiukas.gif ) - 67% medvilnė, 33% viskozė. 50gr - 158 m. Sunaudojau 700gr.
Ingriduska - ardžiau tik vieną kartą, kai nugaroj per didelius rankovių išėmimus buvau padarius  blush2.gif
Fiona 35 - nieko, nepergyvenk - nusimegsi ir labai smagiai nešiosi...  mirksiukas.gif
O žinokit raudona pasuknėlė gyvai neužgožia raštelio - nuotraukoj ne taip ryškiai atrodo, nes kažkaip fotkinant ta viskozė atsispindi...  doh.gif Žiūrėjau šiandien jau ir su juoda pasuknėle - ir vistik man gražiausiai atrodo su raudona  ax.gif

Ar čia tie brangieji, prabangieji siūliukai 50g 8.50???
Tai suknia gavosi kiek?????
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 26, 12:29)
Oi,kokios jūs greituolės. 4u.gif Maniškis auksinės suknelės variantas-tik pusė sijono,kolkas.Kai nunersiu,jau seniai visos būsit pamiršę apie tokią suknę  blush2.gif

nepergyvenk, as isvis dar net nepradejus, nes kita sukne neriu - ardau - vel neriu.
ir tikrai paskui sitos noresiu dar lotuliukas.gif
QUOTE(qqte @ 2008 05 26, 13:40)

o klausimas ne i tema
kur jus pasukneliu randat pirkt?
man jau pagalvojus apie tai ka as po apacia pasivilksiu visas darbas uzstringa sad.gif

as irgi to norejau klaust, ar siuvates pasukneles, ar gatavas gaunat kazkur, man dar buvo ideja naktinukus pritaikyt kai buna tokie silkiniai, bet gal berysio???

QUOTE(ingriduska @ 2008 05 26, 14:33)

bielra rase kad suejo 650g, t.y. 13 matkeliu. pagal sudeti tie patys o kainos nezinau
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 05 26, 14:33)

Na tai galima paskaiciuoti: 14*8.5=119 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 26, 15:59)

as irgi to norejau klaust, ar siuvates pasukneles, ar gatavas gaunat kazkur, man dar buvo ideja naktinukus pritaikyt kai buna tokie silkiniai, bet gal berysio???

gal ne berysio bet as nerandu paprastu naktinuku kad butu be jokiu neriniu ar spalvotu piesinuku ir nekainuotu kosmines kainos
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 05 26, 15:14)
gal ne berysio bet as nerandu paprastu naktinuku kad butu be jokiu neriniu ar spalvotu piesinuku ir nekainuotu kosmines kainos

Kur Kaune yra tai galėčiau pasakyti... Savanorių pr. netoli Aklųjų kombinato nedidukė parduotuvytė "Jaunėlis" ar kažkaip panašiai vadinasi... Sintetiniai naktinukai ant šleikučių - 7 Lt, trikotažiniai - 32 Lt.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 26, 16:22)
Kur Kaune yra tai galėčiau pasakyti... Savanorių pr. netoli Aklųjų kombinato nedidukė parduotuvytė "Jaunėlis" ar kažkaip panašiai vadinasi... Sintetiniai naktinukai ant šleikučių - 7 Lt, trikotažiniai - 32 Lt.

..o aciu
reiks nuvaziuot savaitgali-ten salia mb brolis gyvena bigsmile.gif ale biski gal per velu jau bus-man sestadieni pasipuost reik
nezinai sestadienaisi ten dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 gegužės 2008 - 15:30
QUOTE(qqte @ 2008 05 26, 15:28)
..o aciu
reiks nuvaziuot savaitgali-ten salia mb brolis gyvena  bigsmile.gif ale biski gal per velu jau bus-man sestadieni pasipuost reik
nezinai sestadienaisi ten dirba?

Turėtų dirbti.., nesu tikra, bet šiokiom dienom, tai iki 18.30 dirba...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 26, 16:30)
Turėtų dirbti.., nesu tikra, bet šiokiom dienom, tai iki 18.30 dirba...

o su dydziais kaip reikalai?
Atsakyti
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori unsure.gif . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino tongue.gif . Gal labai neišpeiksit
user posted image
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 05 26, 15:31)
o su dydziais kaip reikalai?

Na kiek teko matyti, tai nuo XS iki XXL yra...
Trikotažiniai tai tik juodi ir raudoni, o tų sintetinių yra įvairių spalvų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 26 gegužės 2008 - 15:39
QUOTE(Bitė Plius @ 2008 05 26, 16:35)
Laba diena, nors ir dažnai čia užsuku pasigėrėti jūsų darbeliais ir pasisemti idėjų (kai jų man pritrūksta), bet beveik niekada nepasirodau, nes dirbant ne taip jau daug laiko lieka rankdarbiams, o ir nufotkint nieks manęs nenori  unsure.gif . o pasigirt labai norėtųsi. Pagaliau turiu bent vieną nuotraukytę ir aš. Nusimezgiau suknelę savo gimtadieniui, tai darbe kolegės pafotkino  tongue.gif . Gal labai neišpeiksit
user posted image

Vaje, taip kukliai parašei ir taip įspūdingai pasirodei. GROŽIS, labai puošni, ir kiek triūso įdėta, ir pasijonis priderintas ir raštas matosi ir visa tokia išbaigta. Aš be amo, tai tik dar labiau skatina imtis darbo, vašelį ,virbalus į rankas.
O kokie čia siūlai,kiek sunerei?
Atsakyti