Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 09:26)
Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau
Liabai gražu Tik po apačia norėtusi kažko ne raudono, kad visas raštelio grožis mamytųsi
Bielra, draugute, ačiū tau
Žiogiene, aš jau irgi mąstau apie kitos spalvos pasuknėlę - sakiau nusipirksiu dar juodą, nes šampaninę turiu, bet nelabai kaip atrodo (kažkaip kaip tik sumenkina suknelės vaizdą) Ačiū tau už pastebėjimus
Žiogiene, aš jau irgi mąstau apie kitos spalvos pasuknėlę - sakiau nusipirksiu dar juodą, nes šampaninę turiu, bet nelabai kaip atrodo (kažkaip kaip tik sumenkina suknelės vaizdą) Ačiū tau už pastebėjimus
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 09:26)
labai grazus ir raudonas variantas, pasimesiu tarp spalvu kai reiks paciai issirinkt siulus. uztat visokiu variaciju prisiziuresiu.
o ka jus daret vietoj saguciu virsuj, siaip susiuvot ar virvute iverta???
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 26, 11:18)
labai grazus ir raudonas variantas, pasimesiu tarp spalvu kai reiks paciai issirinkt siulus. uztat visokiu variaciju prisiziuresiu.
Aš sunėriau gėlytes tarpusavy... Nenorėjau sagyčių
Oi,kokios jūs greituolės. Maniškis auksinės suknelės variantas-tik pusė sijono,kolkas.Kai nunersiu,jau seniai visos būsit pamiršę apie tokią suknę
Man irgi įdomu kokie raudoniukės siūlai, kiek sunerta, kiek nerta, kiek ardyta:)
Pamušalo norisi kitokio, tam kad nesimato suknios mezgimo raštelio, lyg susilieja:) Bet gal tik nuotraukoje, gyvai gal viskas ok:)
Sveikinimai , suknia labai graži, verta dėmesio,pagyrų
Pamušalo norisi kitokio, tam kad nesimato suknios mezgimo raštelio, lyg susilieja:) Bet gal tik nuotraukoje, gyvai gal viskas ok:)
Sveikinimai , suknia labai graži, verta dėmesio,pagyrų
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 10:44)
Bielra, draugute, ačiū tau
suknike super
nenusileidzia Bielros groziui
spalyte irgi labai( grazi (mano megastamiausia gi )
o klausimas ne i tema
kur jus pasukneliu randat pirkt?
man jau pagalvojus apie tai ka as po apacia pasivilksiu visas darbas uzstringa