Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 09:26)
Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau  blush2.gif
user posted image

Wow bigsmile.gif , na jau kaip gražu! clap.gif clap.gif clap_1.gif
Šaunuolė Angulytė, super gražiai viskas gavosi! wub.gif

ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau  blush2.gif

Liabai gražu wub.gif Tik po apačia norėtusi kažko ne raudono, kad visas raštelio grožis mamytųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Bielra, draugute, ačiū tau aciuks.gif
Žiogiene, aš jau irgi mąstau apie kitos spalvos pasuknėlę - sakiau nusipirksiu dar juodą, nes šampaninę turiu, bet nelabai kaip atrodo (kažkaip kaip tik sumenkina suknelės vaizdą) blush2.gif Ačiū tau už pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 26 gegužės 2008 - 09:47
user posted image

labai grazus ir raudonas variantas, pasimesiu tarp spalvu kai reiks paciai issirinkt siulus. uztat visokiu variaciju prisiziuresiu.
o ka jus daret vietoj saguciu virsuj, siaip susiuvot ar virvute iverta???
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 26, 11:18)
labai grazus ir raudonas variantas, pasimesiu tarp spalvu kai reiks paciai issirinkt siulus. uztat visokiu variaciju prisiziuresiu.
o ka jus daret vietoj saguciu virsuj, siaip susiuvot ar virvute iverta???

Aš sunėriau gėlytes tarpusavy... mirksiukas.gif Nenorėjau sagyčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 10:26)
user posted image

wow, is kokiu siuliuku nerei ir kiek ju sudejai?
Atsakyti
Oi,kokios jūs greituolės. 4u.gif Maniškis auksinės suknelės variantas-tik pusė sijono,kolkas.Kai nunersiu,jau seniai visos būsit pamiršę apie tokią suknę blush2.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu kokie raudoniukės siūlai, kiek sunerta, kiek nerta, kiek ardyta:)
Pamušalo norisi kitokio, tam kad nesimato suknios mezgimo raštelio, lyg susilieja:) Bet gal tik nuotraukoje, gyvai gal viskas ok:)
Sveikinimai , suknia labai graži, verta dėmesio,pagyrųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 10:26)
user posted image

Oi kaip grazu, saunuoles, kad taip sugebat, man dar tik mokytis is jusu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Labai graži suknelė, šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 10:44)
Bielra, draugute, ačiū tau  aciuks.gif
Žiogiene, aš jau irgi mąstau apie kitos spalvos pasuknėlę - sakiau nusipirksiu dar juodą, nes šampaninę turiu, bet nelabai kaip atrodo (kažkaip kaip tik sumenkina suknelės vaizdą)  blush2.gif  Ačiū tau už pastebėjimus 4u.gif

suknike super
nenusileidzia Bielros groziui
spalyte irgi labai( grazi (mano megastamiausia gi smile.gif )

o klausimas ne i tema
kur jus pasukneliu randat pirkt?
man jau pagalvojus apie tai ka as po apacia pasivilksiu visas darbas uzstringa sad.gif
Atsakyti