Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

user posted image

musu paskutinis darbelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 23, 19:18)
lotuliukas.gif , kadangi mano manekienka atvažiavo, tai štai žadėtoji vaizdinė medžiaga...  ax.gif

user posted image

Tik dar neaišku, ką su pasuknelę darys...

eik tu sau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif brinkst.... (kai turesi Bielra laiko, pakelk mane nuo grindu lotuliukas.gif

labai labai LABAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII thumbup.gif ir kalbos zada ateme...
Papildyta:
La Perla wub.gif + dar vienas pagyrimas tavo ramunetajam petukui thumbup.gif
Atsakyti
La perla, Bierla, negaliu atsižiūrėti Jūsų grožiais.
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 09:53)
user posted image

musu paskutinis darbelis  ax.gif

Na jau kokia manekenė laiminga! Labai gražu! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2008 05 25, 17:02)
La perla, Bierla, negaliu atsižiūrėti Jūsų grožiais.

Dėkui saldainia.. 4u.gif Dovyda kelkis!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 10:53)

Grazus sarafaniukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir mergyte grazute,imk baliona 4u.gif
Atsakyti
Bielra, La perla - labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 05 24, 17:43)

kol kas mano suknutes galutinis variantas toks (nezinau ar dar nesikeis kazkada):
user posted image

laaaaaabai dailiai papuosei , super graziai ir originaliai atrodo, tikrai daug graziau dabar atrodo, super thumbup.gif
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 10:53)
user posted image

Grazus darbelis spalvyte svelni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 25 gegužės 2008 - 21:55
La Perla,nu tiesiog super thumbup.gif Labai orginalu thumbup.gif saunuole thumbup.gif
*coliukeee*ir cia laaaaaaabai grazu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Bielra, La Perla
prisidedu prie visų giriančiųjų. tikrai labai labai labai gržios jūsų suknelės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 23, 20:18)
lotuliukas.gif , kadangi mano manekienka atvažiavo, tai štai žadėtoji vaizdinė medžiaga...  ax.gif

user posted image

user posted image

Tik dar neaišku, ką su pasuknelę darys...

Sveikos mezgejeles 4u.gif Esu tas tas Bielros modeliukas tongue.gif Dar karteli noriu labai jai padekot uz sita stebukliuka wub.gif Vestuvese buvau grazesne net uz nuotaka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 26 gegužės 2008 - 08:06
QUOTE(Niushka @ 2008 05 26, 09:03)
Sveikos mezgejeles  4u.gif  Esu tas tas Bielros modeliukas  tongue.gif  Dar karteli noriu labai jai padekot uz sita stebukliuka   wub.gif  Vestuvese buvau grazesne net uz nuotaka  thumbup.gif

Labai, labai graziai atrodai wub.gif wub.gif wub.gif Kai pamaciau tai zado netekau, gausi kada gyvai pasirodyt mirksiukas.gif O ir bielra turi auksines rankas thumbup.gif .
Ech... noriu ir as tokio grozio, bet niekaip nejuda maniske suknele, maziukas mano pavyduliauja siulams verysad.gif o ir ikvepimas kazkur pasivaiksciot isejes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitta: 26 gegužės 2008 - 08:43
QUOTE(Niushka @ 2008 05 26, 09:03)
Sveikos mezgejeles  4u.gif  Esu tas tas Bielros modeliukas  tongue.gif  Dar karteli noriu labai jai padekot uz sita stebukliuka  wub.gif  Vestuvese buvau grazesne net uz nuotaka  thumbup.gif

Be galo, be krašto GRAŽU, tiesiog fantastiškai atrodo ir tinka ir pritinka:)
Atsakyti