Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

na tai vidutinio L ar M dydžio suknė gaunasi visai nemaža kainytė su siūlais kurių 50 g. 8.50 litų, aš jau Maxi žiūriu gaunasi nepigiai. Tik siūlū ko gero kokių 5 kamuoliukų reikia ,o tai kaip minimum 50 litų:0
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 06, 09:29)
Mano megstamiausi siulai yra sie:
user posted image

Medvilne su viskoze..., labai minkstuciai ir super graziai krenta...  ax.gif

Imetu parodyti kiek jau turiu, tik labai nekokybiska nuotrauka...  doh.gif

user posted image

Noriu paklausti.
Ar neriat lygiai ar į viršų neriant siaurinat.
Dar vienas klausimas. Matau kad neriat vienos spalvos
Neriant stulpelius su užmetinu, duriat tarp stulpelių ar virš stulpelių.
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 05 06, 11:14)
na tai vidutinio L ar M dydžio suknė gaunasi visai nemaža kainytė su siūlais kurių 50 g. 8.50 litų, aš jau Maxi žiūriu gaunasi nepigiai. Tik siūlū ko gero kokių 5 kamuoliukų reikia ,o tai kaip minimum 50 litų:0

Manau, kad suknelei su rankovėm reikės apie 10.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 05 06, 11:18)
Noriu paklausti.
Ar neriat lygiai ar į viršų neriant siaurinat.
Dar vienas klausimas. Matau kad neriat vienos spalvos
Neriant stulpelius su užmetinu, duriat tarp stulpelių ar virš stulpelių.
Papildyta:
Manau, kad suknelei su rankovėm reikės apie 10.

Na tada gaunasi dar dvigubai tiek,aišku čia vistiwek pigu, nes užsakant būtų kokie 500-2000lt, priklausytų kur ir kaip, bet man 100 litų vistiek daug.
Gal kas kokį ekonominį variantą žinot:)?
Atsakyti
Pigiausiai nerti yra iš Maxi siūlų. Mačiau viena rusaitė neria iš dviejų Maxi siūlų, bet galvoju kad raštas yra tankus gerai atrodytų ir iš vieno, būtų labai krentanti. Maxi siūlai gerai nešiojasi , netysta, turi gražų blizgesį, tik vienas trūkumas ilgiau neriasi.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 05 06, 11:33)
Pigiausiai nerti yra iš Maxi siūlų. Mačiau viena rusaitė neria iš dviejų Maxi siūlų, bet galvoju kad raštas yra tankus gerai atrodytų ir iš vieno, būtų labai krentanti. Maxi siūlai gerai nešiojasi , netysta, turi gražų blizgesį, tik vienas trūkumas ilgiau neriasi.

kai rašiau, kad 5 kamuoliukai, tai turėjau minty MAXI, kažkaip esu iš jų nėrusi liemenę berankovių, neitin ilgą visas kamuoliukas suėjo iki paskutinio galiuko:) Tai suknelei primečiau ,kad 5-6 reikėtų, gerose akyse maxi 8.50 100g.
Atsakyti
Suknelei be rankoviu nertai man suejo vienai suknei-3, kitai-4 MAX kamuoliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 05 06, 12:21)
Na tada gaunasi dar dvigubai tiek,aišku čia vistiwek pigu, nes užsakant būtų kokie 500-2000lt, priklausytų kur ir kaip, bet man 100 litų vistiek daug.
Gal kas kokį ekonominį variantą žinot:)?

VERNITO MEDVILNĖ visai neblogas variantas. mano mama papirko dvi stambesnes babinas ir vieną tokią kad vaizdas tik pusė babinos tai sumokėjo už viską 70lt. nu iš vienos babinos ir dvi suknės išeina
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 05 06, 10:33)

Apie 40 cm neriau lygiai, o po to po truputi siaurinau.., neriu is vienos spalvos siulu, o neriant stulpelius su uzmetimu neriu tarp stulpeliu...
Kas del brangumo, tai taip, gaunasi brangokai, bet man jie labai patinka..
MAXI siulai..., na esu is ju nunerusi sijonuka, kuris taip ir guli numestas i spinta.. Na nepatinka man jie, nors tu ka! doh.gif Nesakau, kad jie blogi, tiesiog nekyla rankos nerti dar kazka, kai jau vienas daiktas guli numestas ir nenesiojamas...
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2008 05 06, 11:06)
VERNITO MEDVILNĖ visai neblogas variantas. mano mama papirko dvi stambesnes babinas ir vieną tokią kad vaizdas tik pusė babinos tai sumokėjo už viską 70lt. nu iš vienos babinos ir dvi suknės išeina

O kur tos vernito medvilnes butu galima nusipirkti Kaune? Gal reiktu pabandyti kazka ir is ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 06, 13:19)
Apie 40 cm neriau lygiai, o po to po truputi siaurinau.., neriu is vienos spalvos siulu, o neriant stulpelius su uzmetimu neriu tarp stulpeliu...
Kas del brangumo, tai taip, gaunasi brangokai, bet man jie labai patinka..
MAXI siulai..., na esu is ju nunerusi sijonuka, kuris taip ir guli numestas i spinta.. Na nepatinka man jie, nors tu ka!  doh.gif  Nesakau, kad jie blogi, tiesiog nekyla rankos nerti dar kazka, kai jau vienas daiktas guli numestas ir nenesiojamas...
Papildyta:
O kur tos vernito medvilnes butu galima nusipirkti Kaune? Gal reiktu pabandyti kazka ir is ju?  g.gif

na vernito babinomis tai kaune nežinau ar yra, bet kaunas ne taip toli nuo marijampolės. čia ir galima nusipirkti
Atsakyti

Norinčioms nerti suknelę, schemos nėra, bet nesunku raštą įskaityti

user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar vienauser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 05 06, 10:49)
kai rašiau, kad 5 kamuoliukai, tai turėjau minty MAXI, kažkaip esu iš jų nėrusi liemenę berankovių, neitin ilgą visas kamuoliukas suėjo iki paskutinio galiuko:) Tai suknelei primečiau ,kad 5-6 reikėtų, gerose akyse maxi 8.50 100g.

laba diena.

dabar neriu kaip tik suknele is maxi siulu,
tai rastas gana tankus, rankoves iki alkuniu, sijonas platus (praktiskai saules kliosas),
mano dydis M, tai turiu nunerus visa virsu ir 30 cm sijono, --- ipusejau ketvirta kamuoliuka. penkto viso nebesunaudosiu.

o siulus sugebejau po 12 lt nusipirkt doh.gif

-----
atsiprasau uz sveplavima, kompas sukvailiojo
Atsakyti
QUOTE(Zlatica @ 2008 05 06, 13:32)
laba diena.

dabar neriu kaip tik suknele is maxi siulu,
tai rastas gana tankus, rankoves iki alkuniu, sijonas platus (praktiskai saules kliosas),
mano dydis M, tai turiu nunerus visa virsu ir 30 cm sijono, --- ipusejau ketvirta kamuoliuka. penkto viso nebesunaudosiu.
o siulus sugebejau po 12 lt nusipirkt  doh.gif

-----
atsiprasau uz sveplavima, kompas sukvailiojo

Kai baigsi nerti- prašom pasirodyti smile.gif
Atsakyti