be zodziu - tikrai grazu. kai pimiau rasei kad darysi tas geles - maniau uzgos, bet tikrai graziai, subtiliai padaryta. i tavo maziu irgi atsiziuret negaliu
aciu tau bielra o kada gi sau nusinersi koki grozi a?
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 24, 18:32)
be zodziu - tikrai grazu. kai pimiau rasei kad darysi tas geles - maniau uzgos, bet tikrai graziai, subtiliai padaryta. i tavo maziu irgi atsiziuret negaliu
[quote=La Perla,2008 05 24, 18:39]
aciu tau bielra o kada gi sau nusinersi koki grozi a?
Jau pradėjau , įkišau nosį į tavo temukę ir perskaičiau vieną frazę - "Negaliu nenerti" ! Vat ir man lygiai taip pat.., kablys giliai i nugarą įsmigęs!
Jau pradėjau , įkišau nosį į tavo temukę ir perskaičiau vieną frazę - "Negaliu nenerti" ! Vat ir man lygiai taip pat.., kablys giliai i nugarą įsmigęs!
Dažniau čia užeik ir bus įkvėpimas Aš, kai prisižiūriu čia visokių grožybių, tai mintyse visad prisižadu sekantį darbą sau suknią nert.
La Perla labai faina tavo suknutė Labai įdomiai tos gėlės atrodo O ir spalvytė Mano dabar mėgiamiausios žydra ir žalia-salotinė
aciu, merginos jei ne vasara laukianti svente - diplomu iteikimas - tikrai nebuciau nusinerusi sau nors ir busiu su mantija bet vistiek norisi pasipuosti
bielra lauksim lauksima, manau suknute bus ispudinga Sonatuole smagu kad kazkam ikvpeiam pademonstruodamos savo suknutes