Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(momima @ 2008 05 19, 15:21)

labai grazu 4u.gif

QUOTE(norali @ 2008 05 20, 16:21)

graziai gavosi 4u.gif
QUOTE(La Perla @ 2008 05 21, 12:46)

user posted image
girkit, peikit  ax.gif

Giriam, peikti nera uz ka, labai jaunatviska, grazi suknute wub.gif
Atsakyti

aciu visoms gyrusioms, bielra labai grazi suknute thumbup.gif

kol kas mano suknutes galutinis variantas toks (nezinau ar dar nesikeis kazkada):
user posted image
user posted image

puostas tik vienas petukas..
Atsakyti
Kerpena, nuosirdi, La Perla dėkui labai! 4u.gif

La Perla, labai gražu ir originalu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 05 24, 16:43)
aciu visoms gyrusioms, bielra labai grazi suknute  thumbup.gif

kol kas mano suknutes galutinis variantas toks (nezinau ar dar nesikeis kazkada):
user posted image
user posted image

be zodziu - tikrai grazu. kai pimiau rasei kad darysi tas geles - maniau uzgos, bet tikrai graziai, subtiliai padaryta. i tavo maziu irgi atsiziuret negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 24, 17:20)
Kerpena, nuosirdi, La Perla dėkui labai!  4u.gif

La Perla, labai gražu ir originalu!  thumbup.gif

aciu tau 4u.gif bielra o kada gi sau nusinersi koki grozi a? ax.gif

QUOTE(Akire3 @ 2008 05 24, 18:32)
be zodziu - tikrai grazu. kai pimiau rasei kad darysi tas geles - maniau uzgos, bet tikrai graziai, subtiliai padaryta. i tavo maziu irgi atsiziuret negaliu  biggrin.gif

labai labai aciu smile.gif
Atsakyti
La Perla grazi suknute,labai labai thumbup.gif Atrodo sia vasara bus madinga si spalvyte 4u.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2008 05 24, 18:39]
aciu tau 4u.gif bielra o kada gi sau nusinersi koki grozi a? ax.gif

Jau pradėjau lotuliukas.gif , įkišau nosį į tavo temukę ir perskaičiau vieną frazę - "Negaliu nenerti" ! thumbup.gif Vat ir man lygiai taip pat.., kablys giliai i nugarą įsmigęs! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 05 24, 17:43)

Labai grazi suknute thumbup.gif , o spalva koookia wub.gif

QUOTE(bielra @ 2008 05 24, 19:47)
Jau pradėjau  lotuliukas.gif , įkišau nosį į tavo temukę ir perskaičiau vieną frazę - "Negaliu nenerti" !  thumbup.gif  Vat ir man lygiai taip pat.., kablys giliai i nugarą įsmigęs!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kad man kas toki kabli bigsmile.gif

Esu pradejus viena suknele, gal pries koki menesi, bet labai pamazu neriu verysad.gif kazkaip nera ikvepimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 05 24, 19:51)

Esu pradejus viena suknele, gal pries koki menesi, bet labai pamazu neriu  verysad.gif kazkaip nera ikvepimo  g.gif

Dažniau čia užeik ir bus įkvėpimas mirksiukas.gif Aš, kai prisižiūriu čia visokių grožybių, tai mintyse visad prisižadu sekantį darbą sau suknią nert. doh.gif
La Perla labai faina tavo suknutė thumbup.gif Labai įdomiai tos gėlės atrodo thumbup.gif O ir spalvytė wub.gif Mano dabar mėgiamiausios žydra ir žalia-salotinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 05 24, 16:43)

La Perla, labai graži suknelė, tiesiog pasaka 4u.gif Aš visada tavo darytų grožių kai prisižiūriu, tuoj nuo kompo lekiu prie savo mezginių lotuliukas.gif
Atsakyti
La Perla -subtilu, originalu ir... Na ką čia bepridursi - SUPER thumbup.gif
Atsakyti
aciu, merginos wub.gif
jei ne vasara laukianti svente - diplomu iteikimas - tikrai nebuciau nusinerusi sau blush2.gif nors ir busiu su mantija bet vistiek norisi pasipuosti smile.gif

bielra lauksim lauksima, manau suknute bus ispudinga smile.gif
Sonatuole smagu kad kazkam ikvpeiam pademonstruodamos savo suknutes drinks_cheers.gif

visai grazi diena siandien isauso bigsmile.gif
Atsakyti