Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

La Perla - Norali thumbup.gif labai gražu
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 21, 14:14)
norali labai grazi suknute  thumbup.gif

QUOTE(Karusia @ 2008 05 21, 14:24)
La Perla - Norali thumbup.gif labai gražu

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Mergaites, kokie jusu visi groziai nuostabus!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vakar ir as jau beveik nakcia prisedau prie savo rudosios, su mano tempais gal kitai vasarai ir padarysiu.... ax.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos-auksarankės ir joms prijaučiančios:)
nemezgu dabar, neneriu, įkvėpimas- mūza paleido mane:(
Bet jau jūsų grožiai neišpasakyti.
La perla, norali jūsų suknios nuostabinės thumbup.gif SUPERINĖS,ledinės thumbup.gif thumbup.gif Jūs ginkluojatės vasarai, būsit gražiausios:) Ieškosiu jūsų gatvėje.......
Lusasita avataras pasikeite- pažinti negalima
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 05 21, 11:46)
norali kartociau ir kartociau nes is tiesu suknute nuostabi  wub.gif  as gfal tiek kantrybes netureciau, nors... kai pradedi tai atsiranda ir tos kantrybes  ax.gif
o dabar rodau beveik "pagimdyta" suknute sau  tongue.gif
nors nuotraukoje ji man ne tokia grazi kaip tikrovej... net ir spalva ne tokia atrodo..
apie rankoves: bent jau siandien mastau kad ant vieno peties desiu ramunes ir jos leisis zemyn kaip trumpute rankove, o kita - tik apnersiu. tai siandienos mintys. kaip atrodys galutinis variantas - neisivaizduoju  lotuliukas.gif juk ir pradinis variantas galvoje atrode visai ne taip  lotuliukas.gif
user posted image
girkit, peikit  ax.gif

as irgi tik prie pagyrimu, grazu ir be rankoviu.
as irgi is tokios splavos dabar neriu, tik man iki finiso toli....
Atsakyti
La Perla visada žaviuosi tavo nėriniais. Ši suknelė irgi puiki. thumbup.gif
Bet dar galėtum iš arčiau pafotografuoti, kad ir raštelį ir tą paraukimą geriau įžvelgtume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 21, 14:37)
La Perla visada žaviuosi tavo nėriniais. Ši suknelė irgi puiki. thumbup.gif 
Bet dar galėtum iš arčiau pafotografuoti, kad ir raštelį ir tą paraukimą geriau įžvelgtume  mirksiukas.gif

pirmiausiai tai labai labai aciu , visoms giriancioms, juk jusu pagyrimai ir ikvepia tolesniems darbams, tikriausiai nekiltu rankos kazka daryti jei isgirstum jog tavo darbai niekam nepatinka smile.gif

Kerpena butinai pafotografuosiu ir imesiu nuotrauka, suknute keleto dienu begyje jau atrodys taip, kaip turi atrodyti smile.gif jau dabar trupouti "apaugineja" ramunelemis tongue.gif
jei bus idomu, galesiu parasyti ir rasciuka: jis truputi pasiskolintas, truputi patobulintas smile.gif o siaip sitai suknutei visko po truputi emiau is klientems nertu suknuciu: vienos "pasiskolinau" spalva, kitos kaklo iskirpte, trecios dali modeliuko, is Viliuteee - "skeltuko" ideja, dar kitos - tai, kaip atrodys rankove mirksiukas.gif o ramunes tai jau vos ne mano "vizitine" kortele negaliu as be ju lotuliukas.gif planavau daryti su geltonais nertais viduriukais, bet pamasciau kad nei zydru nei geltonu bateliu neturiu tai neriau zydras o isiuvau juoda karoliuka tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 05 20, 16:21)
Sveikos, merginos  4u.gif
pagaliau rodausi savo suknele 4u.gif
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=252&i=87248766xm3.jpg][IMG]http://img252.im

ojejeiiii smile.gif labai labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 05 21, 12:46)
norali kartociau ir kartociau nes is tiesu suknute nuostabi  wub.gif  as gfal tiek kantrybes netureciau, nors... kai pradedi tai atsiranda ir tos kantrybes  ax.gif
o dabar rodau beveik "pagimdyta" suknute sau  tongue.gif
nors nuotraukoje ji man ne tokia grazi kaip tikrovej... net ir spalva ne tokia atrodo..
apie rankoves: bent jau siandien mastau kad ant vieno peties desiu ramunes ir jos leisis zemyn kaip trumpute rankove, o kita - tik apnersiu. tai siandienos mintys. kaip atrodys galutinis variantas - neisivaizduoju  lotuliukas.gif juk ir pradinis variantas galvoje atrode visai ne taip  lotuliukas.gif
user posted image
girkit, peikit  ax.gif

oho wub.gif labai grazi suknyte, saunuole kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
La perla - noriu ir aš prie pagyrimų tau prisijungti. Labai labai graži suknutė wub.gif
Atsakyti
Norali, La Perla, nuostabūs darbai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dovyda, Sonatuole,
Aciu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 05 19, 16:21)
Ir as parodysiu kaip atrode sese pasipuosusi per paskutini skambuti su mano nertais drabuzeliais blush2.gif  ax.gif is pukuotos antros sukneles (ten kur is serveteliu biggrin.gif )perdariau skraiste,nes buvo vėsu ir norejosi padaryti ka nors ant peciu uzsimesti smile.gif .tai va kas man gavosi is dvieju sukneliu

labai šauniai gavosi thumbup.gif

Norali, labai grazi suknele 4u.gif ir spalvyte super thumbup.gif

La Perla, suknele labai labai grazi. o dar kai ramunės atsiras - išvis bus be žodžių. labai nekantriai laukiu galutinio varianto bigsmile.gif
Atsakyti