Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Akire3 @ 2008 05 15, 23:32)
grazu.del pasijonio turbut ir desiu nuo krutines. tik dabar su tuo uztrauktuku tai visai susibalamutinau. as maniau kad ten rastas kiauras ir tempsis i kur nori ir as kaip nors ilisiu, bet is kitos puses - ties ta vieta kur liemenuko juosta nugaroj, tai kazi kaip su ilindimu? tai megzt is dvieju daliu? o kaip prisimatuot????

Tai galima nert ištisai,tik toj vietoj kur užtrauktukas dėsis daryt tarpą.Tik ,man atrodo tada jau visą suknę reiks nert vieną eilę geroj pusėj,kitą -išvirščioj,kad raštas nesiskirtų.Nežinau ar gerai čia surašiau g.gif .
Nes,jei daryt be užtrauktuko,tada,kad įlyst reiktų padaryti gilų nugaros išėmimą ir matysis liemenukas.O užtrauktuką aš daryčiau nugaroj,ne šone
Bet gal kas kitaip galvoja?
Išsididinau tą suknę,Akires3.Ten užtrauktuką dėt-nesižiūrės schmoll.gif .Bandyk spraustis,raštas gan retas,turėtų temptis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiona35: 15 gegužės 2008 - 22:14
Merginos, gal kas galetu man ukiskai paaiskint kaip sunerti atskiras dalis kilputem. As neriu ta ruzava rutuline suknele. ir kazkaip nelabai graziai gaunas sujungt unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 15, 11:06)
Aukso labai graži,bet aš visiška šviesiaodė ir kad gražiai atrodytų reiktų daug pastangų  biggrin.gif Ieškojau aš irgi žalios samaninės arba jūros sp. siūlų,bet nėra  verysad.gif . O šokoladinė vasarai- g.gif ,gal per tamsi. O nešiot ruošiuos ne į šventes,bet šiaip,kur einant(na ne su vaikais į lauką ar parduotuvę  mirksiukas.gif )

O aš ją bordinę neriu... user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 16, 08:39)

O gal pameni,kiek akių uždėjai apačioj(na pinutę iš kelių darei)?Pradėjau nert,bet kažkaip man labai plati atrodo.Kai pagal cm.pasiskaičiavau,išeina,kad reikia 390a.,bet dar pasitempė.Bet ir numažint bijau
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 16, 08:24)
O gal pameni,kiek akių uždėjai apačioj(na pinutę iš kelių darei)?Pradėjau nert,bet kažkaip man labai plati atrodo.Kai pagal cm.pasiskaičiavau,išeina,kad reikia 390a.,bet dar pasitempė.Bet ir numažint bijau

O žinok aš nėriau nuo klubų žemyn.... blush2.gif Man taip geriau pasiplatina.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 16, 00:48)
Merginos, gal kas galetu man ukiskai paaiskint kaip sunerti atskiras dalis kilputem. As neriu ta ruzava rutuline suknele. ir kazkaip nelabai graziai gaunas sujungt  unsure.gif 
user posted image

jau nunėrei visas dalis ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 15, 22:09)
Tai galima nert ištisai,tik toj vietoj kur užtrauktukas dėsis daryt tarpą.Tik ,man atrodo tada jau visą suknę reiks nert vieną eilę geroj pusėj,kitą -išvirščioj,kad raštas nesiskirtų.Nežinau ar gerai čia surašiau  g.gif .
Nes,jei daryt be užtrauktuko,tada,kad įlyst reiktų padaryti gilų nugaros išėmimą ir matysis liemenukas.O užtrauktuką aš daryčiau nugaroj,ne šone
Bet gal kas kitaip galvoja?
Išsididinau tą suknę,Akires3.Ten užtrauktuką dėt-nesižiūrės schmoll.gif .Bandyk spraustis,raštas gan retas,turėtų temptis

aciu dievui nuomone sutapo - man ji irgi toks tysalas atrodo.***** apsisemiau draugei darba parasyt, negaliu nert iki sestadienio, o taip noris. turbut uztrauktuko nedarysiu, o kadangi nersiu nuo krutines zemyn - bandysiu prisimatavineti ir ziuret ar telpu ar ne lotuliukas.gif

QUOTE(angulyte @ 2008 05 16, 06:39)

QUOTE(fiona35 @ 2008 05 16, 07:24)

jau kaip baltai pavydziu as jums tos suknes, ir ko as jos iskart neapsiemiau. man ji per graziai sudetinga pasirode, bet turbut taip nera...prieisiu ir as iki jos
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 16, 10:08)
aciu dievui nuomone sutapo - man ji irgi toks tysalas atrodo.***** apsisemiau draugei darba parasyt, negaliu nert iki sestadienio, o taip noris. turbut uztrauktuko nedarysiu, o kadangi nersiu nuo krutines zemyn - bandysiu prisimatavineti ir ziuret ar telpu ar ne  lotuliukas.gif
jau kaip baltai pavydziu as jums tos suknes, ir ko as jos iskart neapsiemiau. man ji per graziai sudetinga pasirode, bet turbut taip nera...prieisiu ir as iki jos

irnesakyk.gif Nu jau, kol kas tikrai nesudėtinga, matysim kaip ten pavyks su krutinine dalim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 16, 10:30)
irnesakyk.gif Nu jau, kol kas tikrai nesudėtinga, matysim kaip ten pavyks su krutinine dalim  mirksiukas.gif

ir man ji labai wub.gif , va iseisiu atostogu, tai prisinersiuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif o tuo tarpu jus mergikes savo pabaigsit ir konsultacijas pravesit del visu daliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ziurekit, turiu toki klausima - gal kas neret is Yarn art summer siulu ka nors? Kaip jie po skalbimo? Niekaip nesuprantu, tiek prisikaiciau, kad issitampo, istysta ir pan., tai nusineriau sau sukne tip top, be jokiu ten laisvumu, taip jau pagal figura, kad nezinau ni kaip pamusala ten itaisysiu smile.gif Ir ka - isploviau, tai kad susitrauke jezus marija blink.gif Daba misliju - isdzius, palyginsiu, mazu vel pataps tokia, kokia buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2008 05 16, 13:26)
sveikos  4u.gif
ziurekit, turiu toki klausima - gal kas neret is Yarn art summer siulu ka nors? Kaip jie po skalbimo? Niekaip nesuprantu, tiek prisikaiciau, kad issitampo, istysta ir pan., tai nusineriau sau sukne tip top, be jokiu ten laisvumu, taip jau pagal figura, kad nezinau ni kaip pamusala ten itaisysiu smile.gif Ir ka - isploviau, tai kad susitrauke jezus marija  blink.gif  Daba misliju - isdzius, palyginsiu, mazu vel pataps tokia, kokia buvo  g.gif

Sveikutės, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti 4u.gif
Kas dėl šių siūliukų, tai as ir nusinėriau suknelę, bet tikrai nei nutyso, nei susitraukė po skalbimo, žiūrėsiu kaip nešiosis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 05 16, 13:52)
ir man ji labai wub.gif , va iseisiu atostogu, tai prisinersiuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif o tuo tarpu jus mergikes savo pabaigsit ir konsultacijas pravesit del visu daliu drinks_cheers.gif

bigsmile.gif Tai ir tu į šitą taikais? lotuliukas.gif Junkis junkis mirksiukas.gif
Atsakyti