Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Kotita @ 2008 05 15, 13:10)
Sveikos, reikia eksperciu patarimo man  biggrin.gif  seniai svajojau apie nerta suknele, pasiskaicius cia nusprendziau pradet igyvendint savo svajone  blush2.gif  va koki varianta nusprendziau daryt http://public.fotki....ai/img0002.html jau nusipirkau sunkeles virsutine dali, o apacia noriu nert siek tiek kitokia, be tu gelyciu virsuj, bet va beda, nezinau kaip ta apacia tokia grazia padaryt, gal jus jau patyrusios galetumet koki panasu rasteli pasiulyt?  blush2.gif  perverciau visus savo turimus nerimo zurnalus, bet nieko tinkamo neradau  schmoll.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nera sunku, as irgi pirma karta neriau suknelia, ir visai gerai gavosi, neskaitant to kad dar taisyti reikia verysad.gif , galesiu vakare tau rasta nusiusti ir pabandysi.
Atsakyti
http://www.supermama...?...imas&st=492
radau ir schema.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 15, 11:26)
simtai klausimu ir man kyla, nes aprasymas sukneles italiskas, bet ijungiu vaizduote ir bandau.

Akire3, galiu tau padeti su italisku aprasymu, gali man parasyti i az.
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 05 15, 13:03)
Labas, noriu pasiguosti, neriau, neriau vestuvinia suklele, pabaigiau po dvieju menesiu darbo. Vakar nulekiau pas siuveja- teta, kad paziuretu kaip apacia pasiutu. Pasirodo dar negalas ir tvarkyti dar ja reikia verysad.gif . beto liepe pirma iskramolyt, o as nezinau nie kaip ir dar baisu sugadinti, gal kas nusimano apie krakmolinima?

Apie krakmolinima buvo snaigiu temoj. aisku, suknelei tiek krakmolint nereikia, nes pasijusi kaip su sarvais biggrin.gif
Atsakyti
Tai va dėl to ir baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 15, 13:33)

O jezau kaip saunu blush2.gif reiks vakare isbandyti rastelius biggrin.gif o siulai geraiusia matyt butu maxi tie kazkokie, skaiciau cia forume apie juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 15, 13:25)
dar prie to pacio klausimukas, nuneriau viena trikampia krutines dali, kaip ir buvau pasiruosus kirpt siula ir nert antra. bet dabar ideja kilo kad gal reik toliau raisteli iskart nert - nebutu jokiu sujungimu???? ir kaip ta raisteli nert- paprastai kokias tris keturias akytes, ir aukstyn. gal yra kokiu grazesniu variantu?
dar beneriant ta trikampi kilo ideja, kad reik krutines dali zydrais zvyneliais koki ornamenta issiuvinet, arba karoliukais krastelius - nu ka nors.kol kas ideju kupina ryzto irgi, tik kad mazius nert neleidzia, zaidziu viena ranka masinytem, kita bandau nert.
kai cia issiliejau  lotuliukas.gif

Aš dukrai nėriau suknelę,tai pradėjau nuo krūtinės ir į apačią platinau,labai patogu pamatuot buvo.O be užtrauktuko kažin ar įsisprausi.Jinai pas mane kūdutė,tai vos ne vos įsibraškina.Vėliau pabandysiu paieškot fotkės.O pamušalą aš daryčiau nuo krūtinės(tik nedėt ten kur liemenuką nešiosi)
Atsakyti
Va įdedu nuotrauką.Jei tai būtų suknė man,dėčiau pamušalą iškart po tuo žydru mezginiu,nes šviečia kelnait.,o megzta stulpeliais.
user posted image
Atsakyti
labuka darbstuolytes 4u.gif
klaidziojau po neta ir radau mano akimis idomu modeliuka ir pagalvojau kad reikia ir jum parodyt,gal kada kas susigundys blush2.gif user posted image user posted image user posted image user posted image
na ir dideles gavosi doh.gif atsiprasau blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 15 gegužės 2008 - 14:43
va kaip zadejau keletas
user posted image

user posted image aprasymas

Siaip tai daug gerio yra sitoj temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 15, 14:31)
Va įdedu nuotrauką.Jei tai būtų suknė man,dėčiau pamušalą iškart po tuo žydru mezginiu,nes šviečia kelnait.,o megzta stulpeliais.
user posted image

grazu.del pasijonio turbut ir desiu nuo krutines. tik dabar su tuo uztrauktuku tai visai susibalamutinau. as maniau kad ten rastas kiauras ir tempsis i kur nori ir as kaip nors ilisiu, bet is kitos puses - ties ta vieta kur liemenuko juosta nugaroj, tai kazi kaip su ilindimu? tai megzt is dvieju daliu? o kaip prisimatuot????
Atsakyti