Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Oi,mergaitės,niekaip neapsisprendžiu.Vakar apvažiavau visas Kaune siūlų parduotuves,netgi bazę perėjau,bet niekur man negalėjo pasiųlyt mano norimo atspalvio ir storio viskozės siūlų.Sugalvojau tokį variantą:įdėt Metallic siūlą,tik neapsisprendžiu kokį dėt:-auksinį ar tą tamsų.PATARKIT g.gif Natūroj tas tamsenis lyg tokį kaip purvinumą duoda schmoll.gif .P.S.: Dėta su šviesiu siūlu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiona35: 15 gegužės 2008 - 09:41
Man gražiau su tuo šviesesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 15, 11:45)
Man gražiau su tuo šviesesniu  mirksiukas.gif

Man irgi.Turbūt taip darysiu.Ech vis tas svarstykliškas neapsisprendimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 15, 09:41)
Oi,mergaitės,niekaip neapsisprendžiu.Vakar apvažiavau visas Kaune siūlų parduotuves,netgi bazę perėjau,bet niekur man negalėjo pasiųlyt mano norimo atspalvio ir storio viskozės siūlų.Sugalvojau tokį variantą:įdėt Metallic siūlą,tik neapsisprendžiu kokį dėt:-auksinį ar tą tamsų.PATARKIT  g.gif Natūroj tas tamsenis lyg tokį kaip purvinumą duoda schmoll.gif .P.S.: Dėta su šviesiu siūlu
user posted image

tas auksinis gal labiau sventiskaiu atrodo. o to antro poveikio beveik nesimato, jis labai dera prie to ruzavo siulo ir visai neissiryskina, bent jau foto. ziurint ar ta sukne kaip iseigine noresi ar kasdienai. siaip abu neblogi. itariu ir man taip bus, nes as tos suknes irgi noriu bet su siulais bus problemu. man kazkodel jos noris sokolado spalvos arba zalios samanines. ir aukso grazi.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 15, 12:01)
tas auksinis gal labiau sventiskaiu atrodo. o to antro poveikio beveik nesimato, jis labai dera prie to ruzavo siulo ir visai neissiryskina, bent jau foto. ziurint ar ta sukne kaip iseigine noresi ar kasdienai. siaip abu neblogi. itariu ir man taip bus, nes as tos suknes irgi noriu bet su siulais bus problemu. man kazkodel jos noris sokolado spalvos arba zalios samanines. ir aukso grazi.

Aukso labai graži,bet aš visiška šviesiaodė ir kad gražiai atrodytų reiktų daug pastangų biggrin.gif Ieškojau aš irgi žalios samaninės arba jūros sp. siūlų,bet nėra verysad.gif . O šokoladinė vasarai- g.gif ,gal per tamsi. O nešiot ruošiuos ne į šventes,bet šiaip,kur einant(na ne su vaikais į lauką ar parduotuvę mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikos sukneliu myletojos smile.gif

As pradejau nert pirma suknele, tiesa ne sau, o savo mazajai damai smile.gif nu bet smagumelis nert is grazios rozines spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 05 15, 10:06)
Aukso labai graži,bet aš visiška šviesiaodė ir kad gražiai atrodytų reiktų daug pastangų  biggrin.gif Ieškojau aš irgi žalios samaninės arba jūros sp. siūlų,bet nėra  verysad.gif . O šokoladinė vasarai- g.gif ,gal per tamsi. O nešiot ruošiuos ne į šventes,bet šiaip,kur einant(na ne su vaikais į lauką ar parduotuvę  mirksiukas.gif )

is tikruju cia tos spalvos labai asmeninis reikalas, kas vienam tinka tas kitam ne i tema. vienu zodziu sekmes tau neriant, paskui is taves patarimu prasysim ir semsimes patirties.
as irgi tik vakar pradejau pirmaji nerima savo. nusipirkau siulu turkio spalvos Maxi, buvo suplanuotas vienas rastelis, bet ant tu siulu nekaip isrode tai dabar kita neriu.simtai klausimu ir man kyla, nes aprasymas sukneles italiskas, bet ijungiu vaizduote ir bandau. bus tokia tik turkio spalvos user posted image
rastas visai paprastas, klausimukai kyla - kaip graziai 'papuku' trikampius sujungt, kaip padaryt kad su liemenuku tilpciau (is priekio viskas aisku, bet kad nugaros linija nenusvirtu zemiau liemenuko), jei iliemenuosiu ar tilpsiu be jokiu uztrauktuku, ka su pasijoniu daryt ar nuo krutines siut, ar tik koki mini sijonuka. noriu irgi kad butu pliazinis variantas, ne iseigai. ir t.t.dar mastau nuo krutines zemyn ratu megzt, bet itariu kaip nuisbos, bet gal primatuot lengviau. vienu zodziu nerejos prasom i pagalba biggrin.gif
Atsakyti
dar prie to pacio klausimukas, nuneriau viena trikampia krutines dali, kaip ir buvau pasiruosus kirpt siula ir nert antra. bet dabar ideja kilo kad gal reik toliau raisteli iskart nert - nebutu jokiu sujungimu???? ir kaip ta raisteli nert- paprastai kokias tris keturias akytes, ir aukstyn. gal yra kokiu grazesniu variantu?
dar beneriant ta trikampi kilo ideja, kad reik krutines dali zydrais zvyneliais koki ornamenta issiuvinet, arba karoliukais krastelius - nu ka nors.kol kas ideju kupina ryzto irgi, tik kad mazius nert neleidzia, zaidziu viena ranka masinytem, kita bandau nert.
kai cia issiliejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, noriu pasiguosti, neriau, neriau vestuvinia suklele, pabaigiau po dvieju menesiu darbo. Vakar nulekiau pas siuveja- teta, kad paziuretu kaip apacia pasiutu. Pasirodo dar negalas ir tvarkyti dar ja reikia verysad.gif . beto liepe pirma iskramolyt, o as nezinau nie kaip ir dar baisu sugadinti, gal kas nusimano apie krakmolinima?
Atsakyti
Sveikos, reikia eksperciu patarimo man biggrin.gif seniai svajojau apie nerta suknele, pasiskaicius cia nusprendziau pradet igyvendint savo svajone blush2.gif va koki varianta nusprendziau daryt http://public.fotki....ai/img0002.html jau nusipirkau sunkeles virsutine dali, o apacia noriu nert siek tiek kitokia, be tu gelyciu virsuj, bet va beda, nezinau kaip ta apacia tokia grazia padaryt, gal jus jau patyrusios galetumet koki panasu rasteli pasiulyt? blush2.gif perverciau visus savo turimus nerimo zurnalus, bet nieko tinkamo neradau schmoll.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labai grazi apacia. Man tai labai grazius mano suklneles rastas, pabandysiu surasti. smile.gif
Papildyta:
http://hotimg19.fotk...sineruda-vi.jpg
va, kaip sitos sukneles apacia, mano visa suknele. Man sis rastas labai grazus, nezinau kaip kitiems
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 05 15, 13:24)
Man asmeniskai labai grazi apacia. Man tai labai grazius mano suklneles rastas, pabandysiu surasti. smile.gif
Papildyta:
http://hotimg19.fotk...sineruda-vi.jpg
va, kaip sitos sukneles apacia, mano visa suknele. Man sis rastas labai grazus, nezinau kaip kitiems

jau sita sunkele kokia grazi tai net zodziu neturiu blush2.gif tik as tikrai tokios nesugebeciau nusinert doh.gif
Atsakyti