Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(`delfine` @ 2008 05 13, 21:19)
nu ką gi, dedu ir aš savo pirmą blyną  doh.gif
user posted image
šiek tiek prisvilęs....neišėjo taip kaip norėjau todėl koks suknelės likimas dar neaišku  blush2.gif

oii kaip grazu wub.gif o spalvyteeeeeeee thumbup.gif o kas negerai , kazkaip nematau priezasties, kodel neaiskus to grozio likimas g.gif 4u.gif

kokie siuliukai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 gegužės 2008 - 21:31
Gal kas galit voratinklio schemutę įmest ax.gif Buvo kažkurioj temoj, juodos tunikos savininkė įdėjus, nu užsimušk-nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2008 05 13, 22:04)
Na jau kaip gražu  thumbup.gif ,ir kas pačiai nepatinka?Man atrodo labai gerai  wub.gif ,taip ir norisi prie jūros,kur saulė,kur šilta,ir spalvytė labai graži.

QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 13, 22:05)
Labai labai graži wub.gif Tokia vasariška, šilta, miela wub.gif O kas tau nepatinka? g.gif

QUOTE(dovyda @ 2008 05 13, 22:30)
oii kaip grazu wub.gif o spalvyteeeeeeee thumbup.gif o kas negerai , kazkaip nematau priezasties, kodel neaiskus to grozio likimas g.gif  4u.gif

kokie siuliukai? ax.gif

ačiū merginos už pagyras, tikrai labai malonu sulaukti palaikymo wub.gif 4u.gif
suknytė kaip tik ir nerta vasarai važiuoti į Kretą biggrin.gif

o kas man nepatinka? nepatinka tai kad niekaip su išmatavimais nesusitvarkiau ir jau taip nusinėriau pro šalį doh.gif dabar suknelės forma tokia kad ji lyg ir aptempta gaunasi, bet tarp krūtinės ir aptempto sijono gaunasi pakankamai laisvoka....
bet tikiuosi šią vasarą ja psinaudoti, o paskui jeigu bus nepatogi nešioti pernersiu ir tiek ax.gif

o siūliukai maxi, ir spalvytė man pačiai labai labai graži - tokia niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 05 13, 21:19)
nu ką gi, dedu ir aš savo pirmą blyną  doh.gif
user posted image
šiek tiek prisvilęs....neišėjo taip kaip norėjau todėl koks suknelės likimas dar neaišku  blush2.gif

Labai grazus darbelis. O spalvyte - pati ta vasarai!
Del Maxi siuliuku - jei ne labai tampriai mezgei, jie siek tiek turetu prasitempti ir "prisiderinti" prie kuno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2008 05 14, 07:14)
Labai grazus darbelis. O spalvyte - pati ta vasarai!
Del Maxi siuliuku - jei ne labai tampriai mezgei, jie siek tiek turetu prasitempti ir "prisiderinti" prie kuno smile.gif

na kad man ji ir taip laisvoka blush2.gif
bet nieko baisaus, man nerti buvo labai malonu, ir didziausias pliusas nerinio yra tas kad ji gali pernerti jei kazkuo tau neitinka biggrin.gif
aciu dar karta visoms wub.gif
dabar ko gero eisiu nerti trumputi megztini prie sukneles vestuvems... (ne mano!) o veliau vel grisiu pas jus vasarai kokia grozybe nusinerti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 05 14, 09:37)
dabar ko gero eisiu nerti trumputi megztini prie sukneles vestuvems... (ne mano!)

Grazi Tavo suknute 4u.gif

Uzkliuvo akis uz paskutines pastraipos ax.gif nes paciai labai aktualu. Noriu kazko prie suknutes, kad but ir puosnu ir grazu ir paprasta.. jei gali pasidalink ideja ax.gif Nes jau nuo ziemos noriu, o niekas uz akiu neuzkliuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 05 13, 22:52)
o kas man nepatinka? nepatinka tai kad niekaip su išmatavimais nesusitvarkiau ir jau taip nusinėriau pro šalį  doh.gif  dabar suknelės forma tokia kad ji lyg ir aptempta gaunasi, bet tarp krūtinės ir aptempto sijono gaunasi pakankamai laisvoka....
bet tikiuosi šią vasarą ja psinaudoti, o paskui jeigu bus nepatogi nešioti pernersiu ir tiek  ax.gif

o siūliukai maxi, ir spalvytė man pačiai labai labai graži - tokia niam biggrin.gif

tu pabandyk ta vieta kur norisi iliemenuoti su siuvimo masina iimti is vidines puses sonuose. bent jau virbalais megzta mezgini tai bandzius taip ir ok.
nezinau kaip su nertu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 14 gegužės 2008 - 14:46
QUOTE(Muske @ 2008 05 14, 12:50)
Grazi Tavo suknute  4u.gif

Uzkliuvo akis uz paskutines pastraipos  ax.gif nes paciai labai aktualu. Noriu kazko prie suknutes, kad but ir puosnu ir grazu ir paprasta.. jei gali pasidalink ideja  ax.gif Nes jau nuo ziemos noriu, o niekas uz akiu neuzkliuvo  mirksiukas.gif

dar ideju neturiu....bet manau kad bus labai paprastas mat suknute marginta rastais, tai labai imantraus megztinuko ir nesinori tiesiog lygaus rasto ax.gif
o po vestuviu ji noreciau papuosti, pagrazinti todel planuoju issiuvineti ax.gif tai tokia kol kas tik ta mano ideja

QUOTE(Akire3 @ 2008 05 14, 15:45)
tu pabandyk ta vieta kur norisi iliemenuoti su siuvimo masina iimti is vidines puses sonuose. bent jau virbalais megzta mezgini tai bandzius taip ir ok.
nezinau kaip su nertu.

gal visai nebloga mintis g.gif eisiu pasiziureti ka dar galima ten padaryti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 05 14, 17:25)
dar ideju neturiu....bet manau kad bus labai paprastas mat suknute marginta rastais, tai labai imantraus megztinuko ir nesinori tiesiog lygaus rasto  ax.gif

Aiskutis, o mano suknyte juoda, a'la janonisko stiliaus.. ir noreciau kai vesu ant jos kazka uzsimest..
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 05 14, 16:25)
dar ideju neturiu....bet manau kad bus labai paprastas mat suknute marginta rastais, tai labai imantraus megztinuko ir nesinori tiesiog lygaus rasto  ax.gif
o po vestuviu ji noreciau papuosti, pagrazinti todel planuoju issiuvineti  ax.gif tai tokia kol kas tik ta mano ideja
gal visai nebloga mintis  g.gif  eisiu pasiziureti ka dar galima ten padaryti
aciu  4u.gif

QUOTE(Muske @ 2008 05 14, 17:55)
Aiskutis, o mano suknyte juoda, a'la janonisko stiliaus.. ir noreciau kai vesu ant jos kazka uzsimest..

Neseniai ieskojau sau bolero ideju, ir tokiu groziu radau, tik dabar nezinau kuriam CD sukroviau. Ryt perziuresiu imesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 14, 22:10)
Neseniai ieskojau sau bolero ideju, ir tokiu groziu radau, tik dabar nezinau kuriam CD sukroviau. Ryt perziuresiu imesiu  ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 14, 22:10)
Neseniai ieskojau sau bolero ideju, ir tokiu groziu radau, tik dabar nezinau kuriam CD sukroviau. Ryt perziuresiu imesiu  ax.gif

lauksim bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti